Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sürpriz Yolculuk
Cahit Acun yazdı:Çok çok güzel bir av.Tebrik ediyorum ve başarılı avlarının devamını diliyorum.Sevgiler...

Teşekkür ederim Cahit abi Sevgi ve selamlarımla..Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
yalova tatar yazdı:güzel av olmuş hocam tebrikler AlkisAffet

Teşekkür ederim tatarım. Gulumse Sevgi ve selamlarımla..Seerf
m
axtar;373421 yazdı:
Kuzu harika. Tebrik ederim. Fotolarda super. Eline sağlık Alkis

Teşekkür ederim Metin.Sevgi ve selamlarımla Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Çok güzel bir balık ellerinize sağlık.. Fethiye Ölüdeniz'de herkes denize girerken olta atardım, bayağı da yakalanıyordu. Levrek gibi nazik, korkak bir balık değil. Üstelik de atılgan bir balık. Pek yem ayırımı da yapmıyordu orada... Geçtiğimiz günlerde İstanbul Kumkapı balık hali civarında da yakalandığını duydum şaşırdım... Marmara balığı olduğunu duyunca daha da şaşırdım... Tekirdağ Sultanköy civarında geçen gün yakalnmış hatırı sayılır büyüklükte. Enez'de sürüler halinde çok var... En küçüğü 50 kg civarında vardır sanırım.
Bul
Hocam tebrikler gittiğin yerleri fetih ediyorsunSmile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
FreeX yazdı:Çok güzel bir balık ellerinize sağlık.. Fethiye Ölüdeniz'de herkes denize girerken olta atardım, bayağı da yakalanıyordu. Levrek gibi nazik, korkak bir balık değil. Üstelik de atılgan bir balık. Pek yem ayırımı da yapmıyordu orada... Geçtiğimiz günlerde İstanbul Kumkapı balık hali civarında da yakalandığını duydum şaşırdım... Marmara balığı olduğunu duyunca daha da şaşırdım... Tekirdağ Sultanköy civarında geçen gün yakalnmış hatırı sayılır büyüklükte. Enez'de sürüler halinde çok var... En küçüğü 50 kg civarında vardır sanırım.

Teşekkür ederim Serdar,inan ben de ilk defa duyuyorum Marmara balığı olduğunu.AlkisSeerf

bucalı yazdı:Hocam tebrikler gittiğin yerleri fetih ediyorsunSmile

Teşekkür ederim Barış.AlkisSeerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi