Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yycolak07/11/11DEDE OLDUM
drasty41 yazdı:Allah analı babalı büyütmek nasip etsin uzun ömürlü olsun işallah tebrikler dedecim Smile

var olasın recepcim teşekkürler.76
Bul
acemi dalgıç yazdı:dedem çok sevindim allah ömrünü hayırlı uzun etsin inşallah

teşekkürler muratcım.76
Bul
çok sevendim.şeker dedeciğim gözün aydın olsun.allah analı babalı büyütsün.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Yalçın gözün aydın analı babalı büyütsün bahtı açık olsun yavrunun ilk dede oluşunmu bende beş oldu allah uzun ömürler versin .AlkisGulumse
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
yycolak yazdı:küçük oğlumuzun bir oğlu oldu.bizde katıldık dedeler-nineler sınıfına hayırlısıyla.çok mutluyuz.

Abi çok sevindim, Allah sizlere, ailesine ve tüm sevenlerine bağışlasın, kaderi güzel talihi açık olsun inşallah Alkis
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
tahsinmersin yazdı:çok sevendim.şeker dedeciğim gözün aydın olsun.allah analı babalı büyütsün.Gulumse

muhammer41 yazdı:Yalçın gözün aydın analı babalı büyütsün bahtı açık olsun yavrunun ilk dede oluşunmu bende beş oldu allah uzun ömürler versin .AlkisGulumse

xfisher yazdı:Abi çok sevindim, Allah sizlere, ailesine ve tüm sevenlerine bağışlasın, kaderi güzel talihi açık olsun inşallah Alkis

canımsınız çok teşekkür ederim.76
Bul
Tebrikler Yalçın abicim.
Allah analı babalı büyütsünAlkisAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Tebrikler Yalçın abicim.

canım benim sağolasın.bu arada özledim seni haberin ola.Snifsinf
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Tebrikler Yalçın abicim.

Bahadır sen neredesin kardeşim yahu? Smile
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
şekerim senden dede olmazz ..... hele bi torununu al ananın yanına getir bi tanıştır bakemm o zaman seni alnının çatısından öpimmmm Rose95Sefiom
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi