Yorumları: 239
Konuları: 22
merttekol yazdı:meslek olarak bankacı olduğunuzu yazmışsınız.benim eşim,dayım ve ablamda bankacı.ve siz stres dolu zamanlarınızın paratonerinide gayet güzel bulmuşsunuz.zor meslek bankacılık.iyiki bankacı olmadım diyorum herzaman
rapor gerçekten harika.en güzelide kamp ortamı.bereketli avlar dileğiyle..
Bankada işe başladığımın 3.senesinde saçlara ak düşmeye başladı.Tamda beni anlatmışsınız.Stres ve sıkıntı dolu mesleğimin son senelerine geldim nihayet.Dediğiniz gibi,dışardan kolay görünse de zordur.Bende stres ve sıkıntımı bu şekilde atabiliyorum.
İlginize çok teşekkür ederim.
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]
Yorumları: 6
Konuları: 0
sevgıli Mustafa zaten bende arka plandan bahsettım fotoşop oldugunu yoksa sazan konusundakı ustalıgının tartışması bıle olmaz

rastgele
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
mustafa abi hangi semtte hangi bankadasın uzak değilsen takılayım müşteri olarak belki tüyolar alabilirim sazancılık hakkında

abi ne yalan söyliyeyim rapora hayran kaldım her yönüyle harika maşallah.
resimelrle oynama işine ilk forum kuruldugunda yadırgasamda sonradan balık tutanlara kendim özelden uyararak resimlerde mera çok belli oynama yap demeye başladım.
benim merada 2 levrek raporu koydummu ertesi hafta sonu 4-5 bot 4 er kişiden 15-20 kişi dalmaya geliyorlar,boğazda 2 çinekop resmi koydunmu hafta sonu olta ataya yer kalmıyor..
insanlarda haklı aslında raporu gören koşuyor da işte senin sazan işi meşakatlı iş oraları harcatmaya gerek yok.senin yakala sal yaptıgın balığı çoğu insan çuvalla toplamaya kalkar.
tarih meselesi senin insiyatifine kalmış olsa olur olmasada olur paşa gönlün bilir

Yorumları: 6
Konuları: 0
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
balığa hasret yaşamak zor
[/COLOR]
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
her şey harika olmuş mustafacım.elinize emeğinize sağlık.tüm ekibi kutluyorum.sağlıklar.
Yorumları: 609
Konuları: 40
yycolak yazdı:her şey harika olmuş mustafacım.elinize emeğinize sağlık.tüm ekibi kutluyorum.sağlıklar.
Çok teşekkür ederim Yalçın abi.
Beğendiğinize sevindim.
[/COLOR]
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Mustafa DEDEMLİ yazdı:Çok teşekkür ederim Yalçın abi.
Beğendiğinize sevindim.
beğenmek ne kelime bayıldım bayıldım.tekrar tebrikler kardeşim.