Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taşlarımdan kurtulmaya başladım
bu gün nasılsınız sayın kaptanım.76
Bul
Ercan abicim tekrar tekrar geçmiş olsun, kurtul şu taşlardan artık senin acılarını anlıyorum..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
AlkisGelmiş geçmiş olsun Ercan abi. 2012 uğurlu gelecek herkese inşallah. Seerf
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!71
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
Bul
Ercan abi çok geçmiş olsun, evet bitti dediğin günü iple çekiyoruz. Affet
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
yycolak yazdı:bu gün nasılsınız sayın kaptanım.76
Sorma abicim Hastanelik oldum. Şimdi yine düşürme derdindeyimRolleyes

Uzun_ahmet yazdı:Ercan abicim tekrar tekrar geçmiş olsun, kurtul şu taşlardan artık senin acılarını anlıyorum..
Ah be Kaptanım ben de uğraşıp duruyorum. Bu kez gerçekten çok hırpaladı

Atakan_YeniFoca yazdı:AlkisGelmiş geçmiş olsun Ercan abi. 2012 uğurlu gelecek herkese inşallah. Seerf
2012'ye taşsız girmeyi çok istemiştim ama son kalan 2 tane zorluyorHadiordan

MaVrUşGiL yazdı:Ercan abi çok geçmiş olsun, evet bitti dediğin günü iple çekiyoruz. Affet

Serkan'cım bittiği günün ertesinde denizde olucam. Artık bitsin diye ip yerine, Palamar çekmeye başladımRolleyes
Bul
Geçmiş olsun Ercan abi.En kısa zamanda kurtulursun inşallah..
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Geçmiş olsun Ercan abi.En kısa zamanda kurtulursun inşallah..
Ufuk hocam sağolasın. Bu kez baya hırpalandım ama az kaldı İnşallah bugün yarın son parçalarıda atıcam şimdiye kadar tam 8 parça attımSiyirdim
Bul
Abi ne taşmış çıkmadı giiti. Allah acil tarafından şifalar versin ağrısız sızısız.
Bul
ALTAYLI yazdı:Ufuk hocam sağolasın. Bu kez baya hırpalandım ama az kaldı İnşallah bugün yarın son parçalarıda atıcam şimdiye kadar tam 8 parça attımSiyirdim

uzun sürdü be abi.allah yardımcın olsun.
Bul
ALTAYLI yazdı:Ufuk hocam sağolasın. Bu kez baya hırpalandım ama az kaldı İnşallah bugün yarın son parçalarıda atıcam şimdiye kadar tam 8 parça attımSiyirdim

İnsaşşah abicim acil tarafından iyeleşirsin inşallah
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ben bu poyrazı çok sevmeye başladım hurriyet 11 2,844 05-08-2008, 09:11
Son Yorum: fotokopici

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi