Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aegean team (ege)
yycolak yazdı:hemen fırça modu.sabırsız.Siyirdim

lütfen konuyu saptırmayalımHadiordan
Bul
bucalıfikret yazdı:lütfen konuyu saptırmayalımHadiordan

saptırma olurmu şekerim,burası konu başlığından belli değilmi,aramızda sohpet ediyoruz.Siyirdim
Bul
yycolak yazdı:saptırma olurmu şekerim,burası konu başlığından belli değilmi,aramızda sohpet ediyoruz.Siyirdim

yani yoklama konusundaki gibi sohpet edebiliriz'miSiyirdim
Bul
bucalıfikret yazdı:yani yoklama konusundaki gibi sohpet edebiliriz'miSiyirdim

ne bileyim,gruplar kendi aralarında sohpet edebilirler gibi geliyor bana.Smile
Bul
yycolak yazdı:ne bileyim,gruplar kendi aralarında sohpet edebilirler gibi geliyor bana.Smile

patron okuyunca kararını bildirir bence yasak olması lazım diye biliyorum.Nayirolamaz
Bul
bucalıfikret yazdı:patron okuyunca kararını bildirir bence yasak olması lazım diye biliyorum.Nayirolamaz

diğer grupları bir incele o zaman.Gulumse
Bul
ALTAYLI yazdı:Sanatçı aktiviteleri, Konserler, Festivaller Organizasyon hizmetleri vs vs.

Abisi o zaman , B.B.King i getirsene . Smile izleyelim ..
hadi o gelmedi , john lee hooker olsun

o da olmadı blues brothers ta anlaşalım .. Happy
Bul
arkadaşlar izmir içinde bir toplantı veya kıyıdan balık avı durumu olursa gelmeye - katılmaya çalışırım benim için zevk olur..bir yerlerden oltaları atıp muhabbet etmek güzel olur
Bul
Mufi yazdı:arkadaşlar izmir içinde bir toplantı veya kıyıdan balık avı durumu olursa gelmeye - katılmaya çalışırım benim için zevk olur..bir yerlerden oltaları atıp muhabbet etmek güzel olur

ilk fırsatta yapalım bunu muvaffak abicim.Alkis
Bul
orhanekmekci yazdı:Aegean team'ın isim listesini belirleyelim kaptanımSeerfardından org.konuşalımGulumse
Arkadaşlar Orhan Kaptan haklı öncelikle TEAM olarak isimleri tamamalayalım ve ilk organizasyonu planlayalım. Hafta sonları paso dolu olmasına rağmen bu işin altından kalkıp keyiflere yelken açarız. Çeşme-Foça-Özdere farketmez76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Aegean Team logo çalışması Cihan Deniz 56 8,430 24-04-2012, 20:16
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi