Yorumları: 1,343
Konuları: 94
mkarakoc101 yazdı:bişey sormak istiyorum bu poşet en uçta pluyor ve dibe batmıyor ama arkasındaki balıklar suyun üzerinde oluyo bunla nasıl yakalanır balık biraz suyun altına girmeden ?
ama denemek isterim
palamut çapariside suyun üstünde gidiyor.fazla dalmıyor bu da aynı şekilde gidiyor.kıyıya kadar çekmiştim birinde takımı,kıyıya gelince poşet takımı 1-2 karış suyun üstünde uçuruyor(1-2 mt.kala kıyıya,)(misinayı yere yapıştırıp çekmezseniz son 10 metrede poşet takımı kaldırabiliyor sudan)1-2 karış yukarıya levreğin nasıl zıpladığını kendi gözümle gördüm.
Yorumları: 43
Konuları: 0
Gerçekten çok enterasan bir teknik,denemeye değer.Paylaşım için teşekkürler ozaca51.
Yorumları: 32
Konuları: 9
arkadaşlar teknik süper fakat istanbul gibi bir yerde pet şişe olayı yaparsanız iki dakikada boğazınızı sıkarlar çünkü malum 1 defaya mahsus kalmayacak ve denize en az 10 şişe atackasınız ve denizi kirleteceksiniz.ama poşet olabilir fakat attık diyelim bu iğneler soda yüzmeyecekmi dibi nasıl bulucaz?1000 metre diil 300 metre bile yeter fakat dip olayı?
Yorumları: 169
arkadaşım poşetin ağzı paraşüt gibi açıkmı yoksa balon gibi bağlımı ?
paulshark yazdı:arkadaşlar teknik süper fakat istanbul gibi bir yerde pet şişe olayı yaparsanız iki dakikada boğazınızı sıkarlar çünkü malum 1 defaya mahsus kalmayacak ve denize en az 10 şişe atackasınız ve denizi kirleteceksiniz.ama poşet olabilir fakat attık diyelim bu iğneler soda yüzmeyecekmi dibi nasıl bulucaz?1000 metre diil 300 metre bile yeter fakat dip olayı?
takım su yüzünde gider arkadaşlar,dipte değil.ama geliştirebilir bir takım.ben rapalada denedim bu takımla gayet iyi gitti.
lapin yazdı:arkadaşım poşetin ağzı paraşüt gibi açıkmı yoksa balon gibi bağlımı ?
balon gibi olacak.ama balon iş yapmıyor.poşet gerekli.orta boy çöp poşeti.
Yorumları: 1,919
Konuları: 47
özgür bey biz bunu balonla ve kurşun takarak sazan avında kullanıyoruz göletin ortalarında sanki balık arar gibi yavaş yavaş bir sağa bir sola tarıyor ayrıca balon hem şamandra hem de hızlı bir şekilde oltayı göletin ortasına götürme işi görüyor bu da sizin taktiğinize benziyor ki her balığın yakalanışına göre taktikler farklılaştırılabilir(oyuncak deniz motoruna olta bağlayıp balık avladıkları gibi) rastgele...
Yorumları: 739
Konuları: 50
paylaşım içi teşekkürler valla cok ilginç ve akıllıca ilk defa duyuyorum sakin bi sahilde denemem lazım tabi iyileşince
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
sağol valla yine bişey ögrendik paylaşım için teşekkürler.
Yorumları: 7
Böyle teknik bilgiler verdiğiniz ve bize öğrettiğiniz için çok teşekkür ederim. Özellikle resimli anlatımlar daha çok anlaşılır oluyor. Çok çok teşekkür ederim.