Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alabalık ve Sazan avımız..
meteor yazdı:her ikinizide tebrik ederim çok güzel av olmuş, doğa ve manzara ise dahada güzel, imrendim doğrusu.

saygı ve sevgilerimle,

Çok teşekkürler, o güzel doğa ve manzarayı görmeye sizleride bekleriz.
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
araphüso26 yazdı:makaralı oltaya güzel bir vuruş aldım fakat suyun içi çalılık 3/0 iğne vardı kafayı çeviremedim sardı.işin kötüsü ben izmirdeyken kilerin kilitini kırıp hırsız girmiş.benim tabak çanak çaydanlık olan çantayı götürmüş.pahalı satınca iş yapacak jenaratörden tutta ısıtıcaya kadar herşey var.ne istedin benim çantadan anlamadım.güzel bir bıçağım vardı yanarım yanarım ona yanarım.. neyse istenen gibi av yapamasakta çapak cidden çoktu300-400 gr çapaklardan ben diyeyim 50 siz deyin 100 adet saldım.uzunun saldıkları hariç. eğer temizlik yapmazlarsa bir kaç sene içinde felaket balık olacak bir yer. özlemişim uzunumu.. yorumlar için teşekkürler Rose

geçmiş olsun şekerparem.o anlattığın bıçakmı gitmiş yoksa.Hadiordan
Bul
yycolak yazdı:geçmiş olsun şekerparem.o anlattığın bıçakmı gitmiş yoksa.Hadiordan

Abicim sadece bıçak olsa iyi bizim nevale çantasını olduğu gibi almış, kimbilir ne var sandı içinde SiyirdimSiyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Abicim sadece bıçak olsa iyi bizim nevale çantasını olduğu gibi almış, kimbilir ne var sandı içinde SiyirdimSiyirdim

Bunu çalan............kıymetini bilse bariHadiordanbir gün avda karşınıza çıkabilirHi
Bornova - izmir
Bul
yycolak yazdı:geçmiş olsun şekerparem.o anlattığın bıçakmı gitmiş yoksa.Hadiordan
he abi yatağan malı olan.nikonun gözü kalmıştı zaten Siyirdim
orhanekmekci yazdı:Bunu çalan............kıymetini bilse bariHadiordanbir gün avda karşınıza çıkabilirHi

inşallah babacım o çantayı gözüne sokarım o adamın emin olSmile
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ALTAYLI yazdı:Yok abicim ya,,, bu paylaşımlar beni bozuyor Bakar bakmaz hadi Ercan atla git arkadailarının yanına diyorumAlkisAlkisAlkisHarikasınız

yeterki bir kaç gün önceden haber ver ağabey beklerizWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
orhanekmekci yazdı:Bunu çalan............kıymetini bilse bariHadiordanbir gün avda karşınıza çıkabilirHi

Aman çıkmasın baba, arap ne yapar sonra vay vay haline Siyirdim
allah inşallah bir gün sizleri ziyaret etmeyi kısmet ederde bu güzellikleri yaşarız baktıkça içim gidiyor hep diyorum yapalım küçük çaplıda olsa tatlı su avı organizasyonu.o kara çaydanlık bile yeter bizi oralara getirmeyi.seviyorum sizi selamlar sevgilerAlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:allah inşallah bir gün sizleri ziyaret etmeyi kısmet ederde bu güzellikleri yaşarız baktıkça içim gidiyor hep diyorum yapalım küçük çaplıda olsa tatlı su avı organizasyonu.o kara çaydanlık bile yeter bizi oralara getirmeyi.seviyorum sizi selamlar sevgilerAlkisAlkisAlkis

Bahriylim inşallah ziyaret edeceğin günü bekliyoruz bizde, gel birlikte yaşayalım bu güzellikleri..
Bizde seni seviyoruz İsmailim...Seerf

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  haftasonu cumartesi avımız antalya ANTALYALI07 17 1,753 21-11-2015, 14:42
Son Yorum: ANTALYALI07
  17 ekim haftasonu avımız. ANTALYALI07 14 1,777 27-10-2015, 14:48
Son Yorum: ANTALYALI07
  Sağlık için kırmızı benekli alabalık avı yaser2sultan 7 1,505 25-11-2014, 09:24
Son Yorum: yaser2sultan
  bodrum avımız bucalıfikret 17 2,425 28-10-2014, 15:39
Son Yorum: bucalıfikret
  12/07/2014 bite me ile kasna avımız muratcoskun 17 2,464 24-07-2014, 21:17
Son Yorum: muratcoskun
  Gökala Avımız Uzun_ahmet 44 4,267 10-03-2014, 23:51
Son Yorum: tahsinmersin
  03/11/2013 kasna avımız. muratcoskun 12 2,386 05-12-2013, 11:26
  bıyıklı ve kasna avımız,(25/08/2013) muratcoskun 8 2,651 29-09-2013, 13:18
  14.09.13 Beklenen avımız gerçekleşti Cihan Deniz 5 1,695 19-09-2013, 01:29