Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ramazan Ayı Kuralları
LeVrEkCi yazdı:yeni aldık yaza özel Happy
yandın tabii ne sandın Hehe

SiyirdimSiyirdimHappyHappy
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
LeVrEkCi yazdı:yeni aldık yaza özel Happy
yandın tabii ne sandın Hehe
Happyodaya girenlerin vay halineSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
yaşasın odaya girmenin yolu açıldı.ercan abimde işleri ayarlıyor.bütün ramazan balıktayız.odaya abonman alırız artık.helaaaaall.SiyirdimRolleyesBobo
Bul
yycolak yazdı:yaşasın odaya girmenin yolu açıldı.ercan abimde işleri ayarlıyor.bütün ramazan balıktayız.odaya abonman alırız artık.helaaaaall.SiyirdimRolleyesBobo

şekerim demek istediğin ben kural mural tanımam diyorsun hodri meydan.SiyirdimHehe
Bul
yycolak yazdı:yaşasın odaya girmenin yolu açıldı.ercan abimde işleri ayarlıyor.bütün ramazan balıktayız.odaya abonman alırız artık.helaaaaall.SiyirdimRolleyesBobo

balık raporu serbest yalçın abi,sonuna yemek bölümünü ekleyeni misafir ediyoruz Siyirdim
Bul
AboooooooooooooooooooooAlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA
bucalıfikret yazdı:şekerim demek istediğin ben kural mural tanımam diyorsun hodri meydan.SiyirdimHehe

o kadarda değil fikocum.ben anarşistmiyim.ufaktan denemeler yapacağım.Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:balık raporu serbest yalçın abi,sonuna yemek bölümünü ekleyeni misafir ediyoruz Siyirdim

tamam işte bu seferki planda teknede yemek var.ama gece olacak.tüh yine tutturamadık.napsazkiHi
Bul
yerim ben böyle kuralları haydar falanda tanımam yem- yemek sülünez vs hepsi seerbest.. allahın faşosu yeter beSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:yerim ben böyle kuralları haydar falanda tanımam yem- yemek sülünez vs hepsi seerbest.. allahın faşosu yeter beSiyirdim

öhö öhöööö dur bakalım başkan sakin ol bak almayayım aşağıya Hehe
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ramazan ayı yalova tatar 16 2,152 22-06-2015, 10:22
Son Yorum: LeVrEkCi
  Balıkçılığın Özel Kuralları aygroup 23 4,102 26-10-2009, 23:00
Son Yorum: tepeli35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi