Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2013 karneleri açıklıyorum
LeVrEkCi yazdı:bırak şu tavşancıkların peşini sen bakiimm Siyirdimorhangaziye domuz avına çağırıyorlar beni gidip domuz kovalayacam hafta sonu Siyirdim

valla dikkatli ol şakaya gelmez levrek değil o taktımı öteden çıkar demedi deme hatta gitmeSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:allahın faşosu beğenmezleer tabi acık demokrat ol demokrat özgürlükçü ol ülkeden örnek al Siyirdim

benden daha özgürlükçü admini nereden bulacaksınız Allahın arapı Siyirdim
Bul
araphüso26 yazdı:valla dikkatli ol şakaya gelmez levrek değil o taktımı öteden çıkar demedi deme hatta gitmeSiyirdim

biz dededen,babadan avcıyız arapım,her türlü deşer geliriz evelallah Gulumsetüfeği bırakalı 15 sene oldu ama domuz için alırım elime
Bul
LeVrEkCi yazdı:kankim benim aramıza açtırmayalım kimseciklere SeerfGulumse
dağıttıracam burayı haşimde gelsin sen görSiyirdim
LeVrEkCi yazdı:benden daha özgürlükçü admini nereden bulacaksınız Allahın arapı Siyirdim
sen ve özgürlükçü admin SiyirdimHadiordan
LeVrEkCi yazdı:biz dededen,babadan avcıyız arapım,her türlü deşer geliriz evelallah Gulumsetüfeği bırakalı 15 sene oldu ama domuz için alırım elime

alma akıllı ol domuz işi sakat ciddiyim acemi bir olur vurur adamı başıma geldi alçak sürünme yaptım o günden buyana gitmem domuza Wink
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
araphüso26 yazdı:dağıttıracam burayı haşimde gelsin sen görSiyirdim

alma akıllı ol domuz işi sakat ciddiyim acemi bir olur vurur adamı başıma geldi alçak sürünme yaptım o günden buyana gitmem domuza Wink

sen şişelere dubalara at diyorsun yani Gulumse aslında en iyisi yawww..bu arada 10-15 senelik fişekler var ne olmuştur durdukları yerde patlamasınlar Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:sen şişelere dubalara at diyorsun yani Gulumse aslında en iyisi yawww..bu arada 10-15 senelik fişekler var ne olmuştur durdukları yerde patlamasınlar Siyirdim

kağıt fişek değilse patlar bişey olmaz.. sen oltalarla uğraş yav nasipse bir kaç sene sonra bende bırakacam oltayı bırakmam ama Siyirdim
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
araphüso26 yazdı:dağıttıracam burayı haşimde gelsin sen görSiyirdim

Allahın arapı özgürlükçü olmayan hareketim varsa yazda bileyim hatamı düzelteyim,elimden geldiğince hesabını veremeyeceğim iş yapmam,ama yaptıysamda bilmek isterim.Allahın arapı neolcek.Siyirdim
Bul
SiyirdimSiyirdimSiyirdim
Bul
araphüso26 yazdı:bu iş en kolayı tahsinim ben kesn geçerim bu sınıfı Siyirdim

araphüso26 yazdı:yok yav hocanın inisiyatifi değil sınıf ortalaması önemli bu ortalama bana yeter tahsinim proje ödevi vermiş garanti olsu baksana Siyirdim

ödevi yapmadan bol keseden atmaHadiordan.hem bu ödevler benim önerim,adminler ok.derse gerçekleşir.sen bu ödevi kapmaya bak.Happy
gerekirse 66 hatta birazdaTongueyut.arkadaşımsın sana kopya vericemde o nasıl olucak onu bilmiyom.Siyirdim
iyi çalış,geçtin,geçtin yoksa cabbar devreye girer.sana kolay gelsin
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Bırak ben bu sene tamamen sınıfta kalıcam cep oltasıylada iş yapamıyoruz doydukmu balığa ne oldu anlamadım.SiyirdimSiyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  08.05.2013'de Balığa çıkacağım Antepli 27 11 1,813 08-02-2013, 16:50
Son Yorum: Antepli 27
  Karnelerİ gÖrelİm :) u_boy 87 10,195 18-06-2009, 16:16
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi