Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kuzey ege'nin kirmizilari
Burak abi ne güzel balıklar onlar öyle.Söyleyecek söz yok vallahi. Çok da güzel anlatmışsın fotolar da aynı güzellkte. Ellerine sağlık. AlkisSeerf
Bu güzel avı gerçekleştiren tüm ekibe tebrikler. Alkis Afiyet olsun. Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Burak Karadeniz yazdı:Orhan Bey çok teşekkür ederiz.Çanlı kalamarın külah gibi olan tüp şeklindeki kısmının en sonundaki sert bölüme uzun oltanın gezer iğnesini takıyoruz.Diğer tutucu sabit iğneyi de kalamarın baş bölgesinde ki ağzının yanında bulunan yumuşak bölgeye çok derine girmeden takıyoruz.Selam ve sevgiler.
Teşekkür ederim Burak bey,kalamarlada deneme yapmak lazımGulumse
Bornova - izmir
Bul
ufuktan26 yazdı:Burak abi ne güzel balıklar onlar öyle.Söyleyecek söz yok vallahi. Çok da güzel anlatmışsın fotolar da aynı güzellkte. Ellerine sağlık. AlkisSeerf
Bu güzel avı gerçekleştiren tüm ekibe tebrikler. Alkis Afiyet olsun. Seerf

Sevgili Ufuk beğendiğin için memnun oldum.Yorumun için çok teşekkür ederiz.Selam ve sevgiler.
Bul
orhanekmekci yazdı:Teşekkür ederim Burak bey,kalamarlada deneme yapmak lazımGulumse

Bence de deneyerek en güzel sonuç alınır.Selam ve sevgiler.
Bul
GÜZEL Bİ AV OLMUŞ PAYLAŞIM İCİN TŞKLR ELİNİZE KOLUNUZA SAGLIKAlkis
Bul
L_BURGAZLI yazdı:GÜZEL Bİ AV OLMUŞ PAYLAŞIM İCİN TŞKLR ELİNİZE KOLUNUZA SAGLIKAlkis

Sevgili Fikret çok teşekkür ederim.Sağlıcakla kal.
Bul
burak abi sana ve bütün ekibe tebrikler saygılar her yönüyle keyifli bir av ve haftasonu olmuş normal mercandan bana göre çok daha lezzetli olan mandagözleri de bulmuşssunuz afiyetler olsun AlkisSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:burak abi sana ve bütün ekibe tebrikler saygılar her yönüyle keyifli bir av ve haftasonu olmuş normal mercandan bana göre çok daha lezzetli olan mandagözleri de bulmuşssunuz afiyetler olsun AlkisSeerf

Sevgili Murat çok teşekkür ederiz.Bana göre de kocagöz mercanlar normal mercanlardan daha lezzetli.Sağlıcakla kal.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kuzey ege'nin güzelleri Burak Karadeniz 23 4,808 18-04-2014, 10:36
Son Yorum: Burak Karadeniz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi