Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Türkiye 5. organizasyonu resim ve videoları 2016
Dostlar hepiniz hoşgeldiniz yedikleriniz içtikleriniz sizin olsun resim leri paylaşın da gözlerimiz bayram etsin.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
AlkisAlkis kazasız belasız bir org. daha tamamlandı.katılan katılamayan tüm dostlara geçmiş olsun.AlkisSeerf
Bul
Arkadaşlar her yıl bol resim ler çekerdim bu yıl bir gribal enfesiyon geçirdim bu tatil gibi organızasyonda iyi geldi fazla resim ve vidio çekemedim çektiklerimide sizlerle paylaşmak istedim.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
resimlerin devamı gelecek
Bul
Üç arkadaş Adapazarı'ndan organizasyona katıldık. katılanlarla az da olsa, zaman olarak kısıtlı da olsa. hal hatır, hoş sohbet ettik, özlem giderdik. sizlerle bir arada olmakta, sanal ortamda bunları paylaşmak ta çok güzel. Herkeze teşekkürler.
Bul
Herkes eve sağ salim dönmüş.bu org.ta geçmiş oldu.inşallah bir daha ki sefere daha iyi havada ve daha çok olarak buluşuruz.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
BABUÇ yazdı:Arkadaşlar her yıl bol resim ler çekerdim bu yıl bir gribal enfesiyon geçirdim bu tatil gibi organızasyonda iyi geldi fazla resim ve vidio çekemedim çektiklerimide sizlerle paylaşmak istedim.

bu org.yeri çok güzelmiş.Smile
bu yağmurlarda ,rüzgarlarda geçen seneki yer olsaymış rezil olurmuşsunuz.Hadiordan
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Senede 1-2 günde olsa dostlarla buluşmak, iki kelamda olsa muhabbet etmek paha biçilemez.Tüm arkadaşlara Teşekkür ederim.Nasipse önümüzdeki yıla görüşmek üzere..Mümkünse 2017 yılında eylül ayında yapalım arkadaşlar.. Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:Senede 1-2 günde olsa dostlarla buluşmak, iki kelamda olsa muhabbet etmek paha biçilemez.Tüm arkadaşlara Teşekkür ederim.Nasipse önümüzdeki yıla görüşmek üzere..Mümkünse 2017 yılında eylül ayında yapalım arkadaşlar.. Rose

ne yalan söyliyeyim ben bu sene organizasyondan hiçbirşey anlamadım,serkanın babaannesinin rahatsızlanması ve sonucunda durumunun netleşmesini beklemek nedeniyle cuma günü yola çıkabildim,ctesi günü ismail abilerle beraber kabatepeye giderken gelen bir telefonla cumartesi dönmek zorunda kaldım.1 gecelik muhabbet aklımda kalan tek şey oldu.1 tek balık tutamadan,1 tek resim çekemeden 1 günlük organizasyon olmuş oldu.
seneye Allah izin verirde organizasyon yapabilirsek bencede eylülde yapalım ki hem su sıcak olsun hem havalar daha iyi olsun hemde balığın tavan zamanı olsun.
hayırlısıyla kazasız belasız geçmiş olması tek umudum.muharremin arkadaşının sakatlığı üzücü oldu,Allah şifa versin geçmiş olsun.
seneye ya kısmet.
Bul
tahsinmersin yazdı:bu org.yeri çok güzelmiş.Smile
bu yağmurlarda ,rüzgarlarda geçen seneki yer olsaymış rezil olurmuşsunuz.Hadiordan

tahsin abi mekan güzel fakat mekan sahibi çok ilgisizdi,resmen nereden geldiniz der gibi davrandı herkese.kimseyle tek muhabbetini görmedim.sorulara soguk cevaplar verdi.30 yıllık esnaf olarak bir prensibim vardır,esnaf esnaf gibi davranmıyorsa elindeki malı bedeva verse oradan alışveriş yapmam.diğer esnaf güler yüzlü ve cana yakınsa ona giderim.
adama ilk yer ayırtan benim,murki ile bize 2 oda ayırttım,sonra faruk abiler,arap,hakan odalar ayırttı,adam 9 oda var dedi 5 oda varmış,adam isim listesi tutmamış.ilk giden ilk odaya hesabı yapmış.sonradan gidenler çadırsız gittikleri için boşta kaldılar.he kimse dışarda kalmadı çadır ayarladık vs ama sıkıcı oldu bu durum.
şahsen ben oraya 2. kez gitmem.illada gidelim diyen çoğunluğu olursa ben müsademi isterim.
organizasyon için daha güzel yerler araştırmak gerekiyor.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye 6. organizasyonu LeVrEkCi 80 3,888 10-05-2017, 15:20
Son Yorum: bucalıfikret
  14 mayıs istanbul organizasyonu LeVrEkCi 21 516 05-05-2017, 09:06
Son Yorum: yaser2sultan
  2016 Türkiye 5. organizayonu LeVrEkCi 466 30,420 02-05-2016, 15:37
Son Yorum: haseremarket
  organizasyonu nerede yapalım? LeVrEkCi 126 7,043 18-02-2016, 02:30
Son Yorum: oguzcanagca
  Türkiye 4.organizasyonu gelibolu-mayıs 2015 LeVrEkCi 186 20,146 15-01-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  2015 Türkiye organizasyonu LeVrEkCi 1,221 119,495 10-05-2015, 20:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  2014 Erdek-Turanköy org. foto ve videoları. Lakerda 201 23,956 07-11-2014, 00:12
Son Yorum: HAŞİM77
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 2,934 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 57,109 08-06-2014, 22:35
  Türkiye organizasyonu yoklama LeVrEkCi 39 6,624 21-01-2014, 15:12

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi