Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Dostlar hepiniz hoşgeldiniz yedikleriniz içtikleriniz sizin olsun resim leri paylaşın da gözlerimiz bayram etsin.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 560
Konuları: 19
Yorumları: 2,169
Konuları: 27
Yorumları: 2,169
Konuları: 27
09-05-2016, 10:44
(Son Düzenleme: 11-05-2016, 09:40, Düzenleyen: BABUÇ.)
resimlerin devamı gelecek
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Üç arkadaş Adapazarı'ndan organizasyona katıldık. katılanlarla az da olsa, zaman olarak kısıtlı da olsa. hal hatır, hoş sohbet ettik, özlem giderdik. sizlerle bir arada olmakta, sanal ortamda bunları paylaşmak ta çok güzel. Herkeze teşekkürler.
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
Herkes eve sağ salim dönmüş.bu org.ta geçmiş oldu.inşallah bir daha ki sefere daha iyi havada ve daha çok olarak buluşuruz.
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
BABUÇ yazdı:Arkadaşlar her yıl bol resim ler çekerdim bu yıl bir gribal enfesiyon geçirdim bu tatil gibi organızasyonda iyi geldi fazla resim ve vidio çekemedim çektiklerimide sizlerle paylaşmak istedim.
bu org.yeri çok güzelmiş.
bu yağmurlarda ,rüzgarlarda geçen seneki yer olsaymış rezil olurmuşsunuz.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
Senede 1-2 günde olsa dostlarla buluşmak, iki kelamda olsa muhabbet etmek paha biçilemez.Tüm arkadaşlara Teşekkür ederim.Nasipse önümüzdeki yıla görüşmek üzere..Mümkünse 2017 yılında eylül ayında yapalım arkadaşlar..
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
araphüso26 yazdı:Senede 1-2 günde olsa dostlarla buluşmak, iki kelamda olsa muhabbet etmek paha biçilemez.Tüm arkadaşlara Teşekkür ederim.Nasipse önümüzdeki yıla görüşmek üzere..Mümkünse 2017 yılında eylül ayında yapalım arkadaşlar.. 
ne yalan söyliyeyim ben bu sene organizasyondan hiçbirşey anlamadım,serkanın babaannesinin rahatsızlanması ve sonucunda durumunun netleşmesini beklemek nedeniyle cuma günü yola çıkabildim,ctesi günü ismail abilerle beraber kabatepeye giderken gelen bir telefonla cumartesi dönmek zorunda kaldım.1 gecelik muhabbet aklımda kalan tek şey oldu.1 tek balık tutamadan,1 tek resim çekemeden 1 günlük organizasyon olmuş oldu.
seneye Allah izin verirde organizasyon yapabilirsek bencede eylülde yapalım ki hem su sıcak olsun hem havalar daha iyi olsun hemde balığın tavan zamanı olsun.
hayırlısıyla kazasız belasız geçmiş olması tek umudum.muharremin arkadaşının sakatlığı üzücü oldu,Allah şifa versin geçmiş olsun.
seneye ya kısmet.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
tahsinmersin yazdı:bu org.yeri çok güzelmiş.
bu yağmurlarda ,rüzgarlarda geçen seneki yer olsaymış rezil olurmuşsunuz.
tahsin abi mekan güzel fakat mekan sahibi çok ilgisizdi,resmen nereden geldiniz der gibi davrandı herkese.kimseyle tek muhabbetini görmedim.sorulara soguk cevaplar verdi.30 yıllık esnaf olarak bir prensibim vardır,esnaf esnaf gibi davranmıyorsa elindeki malı bedeva verse oradan alışveriş yapmam.diğer esnaf güler yüzlü ve cana yakınsa ona giderim.
adama ilk yer ayırtan benim,murki ile bize 2 oda ayırttım,sonra faruk abiler,arap,hakan odalar ayırttı,adam 9 oda var dedi 5 oda varmış,adam isim listesi tutmamış.ilk giden ilk odaya hesabı yapmış.sonradan gidenler çadırsız gittikleri için boşta kaldılar.he kimse dışarda kalmadı çadır ayarladık vs ama sıkıcı oldu bu durum.
şahsen ben oraya 2. kez gitmem.illada gidelim diyen çoğunluğu olursa ben müsademi isterim.
organizasyon için daha güzel yerler araştırmak gerekiyor.