Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bilgisayar sorunları
bucalıfikret yazdı:bak şimd hayırsızda olduk nedendir kardeş.Nayirolamaz

Birde soruyorsun değilmi.Pişkinliğe bak.Helal valla.HiBaby
Bul
kzltp yazdı:evi değiştirince nasıl oldu anlamadım.yoksa evle birlikte bilgisayarıdamı değişridin

Ev değişince hatlarda değişti.Ondan olsa gerek.Yaza kadar rahatız.Kalabalık yok buralarda da ondan .
Bul
bişey sorcam sitede yaklaşık 6.000 kişi var bu kadar insanın hiç mi bilgisayarına bişey olmaz 1 haftadır bakıyorum 1 tek bişey yazan yok.bilgisayarla alakalı sorunlarınızı yazında bizde çözmeye çalışalım
Bul
kzltp yazdı:bişey sorcam sitede yaklaşık 6.000 kişi var bu kadar insanın hiç mi bilgisayarına bişey olmaz 1 haftadır bakıyorum 1 tek bişey yazan yok.bilgisayarla alakalı sorunlarınızı yazında bizde çözmeye çalışalım

Arif burası "Amatör Balıkçı" sitesi. Diğer konuları acaba birbirimize yardımcı olabilirmiyiz diye ekledik. Yani çaok nadir'de olsa diğer konular işleniyor.

6.000 Üyenin hepsi aktif değil. Çoğu kayıt oluyor ne selam ne sabah sadece kayıt oluyorlar ve gidiyorlar.
Bul
1 kişi bile aktif olsa bu bir elektronik ve yazılımsal bir alet yani boşuna para dökeceklerine buraya yazsınlar yardım edelim ondan olmadı başka yerlerde ararlar sorunun cevabını
Bul
kzltp yazdı:1 kişi bile aktif olsa bu bir elektronik ve yazılımsal bir alet yani boşuna para dökeceklerine buraya yazsınlar yardım edelim ondan olmadı başka yerlerde ararlar sorunun cevabını
arif ilk soru benden gelsin benim pc arasıra değil sık sık donuyor sayfa görüntülenemiyor diye yazı çıkıyor sorun nedir.
Bul
o bence internettendir
Bul
internetini tek başınamı kullanıyosun yoksa ortakmı
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi