Yorumları: 2,370
Konuları: 59
mudanya yazdı:özgür şu çekişmeyi bırak. kardeş burası sonuçta paylaşım formu.şimdi bizim civarlarda bu mubarekten var. kim yakalar çalışan, sabreden peki nerede nasıl , ne tür olta nasıl bir yem ile yakalar bunları anlat ve paylaş. sonrada ekle deki bu teknikle , bu mevkide sabreden tüm balıkçı arkadaş lar birazda şansı varsa bu levreklerden yakalar. oldumu kardeş. pazar günü bunları konuştuk seninle. benim bu sene siftahım yok. olursa tüm ayrıntıları anlatırım. ki balıkçı dostlarımız faydalansın... sağlıcakla kalın. perşembe sabahı yeni silakonları deneyeceğim.
Budur... Kaptan özetlemişsin olayı...
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI
Ne mutlu iyilerden olanlara
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
özgür tebrikler darısı bana inşallah.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
mudanya yazdı:özgür şu çekişmeyi bırak. kardeş burası sonuçta paylaşım formu.şimdi bizim civarlarda bu mubarekten var. kim yakalar çalışan, sabreden peki nerede nasıl , ne tür olta nasıl bir yem ile yakalar bunları anlat ve paylaş. sonrada ekle deki bu teknikle , bu mevkide sabreden tüm balıkçı arkadaş lar birazda şansı varsa bu levreklerden yakalar. oldumu kardeş. pazar günü bunları konuştuk seninle. benim bu sene siftahım yok. olursa tüm ayrıntıları anlatırım. ki balıkçı dostlarımız faydalansın... sağlıcakla kalın. perşembe sabahı yeni silakonları deneyeceğim.
her kelimesine katılıyorum ki bunları ben özgüre özel mesajlşada çok kez yazdım rica ettim ama özgür nedense birtürlü bizlerle bilgi paylaşmıyor sadece resim gönderip yorumm ve rep istiyor bunuda anlamak zor tabiiki.
Yorumları: 490
Konuları: 26
tebrikler. çok güzel balık. ellerin dert görmesin
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST
ab rh+
24.05.1981
İnce misina büyük balık.Usta işi
Yorumları: 249
Konuları: 18
Faruk abi ben kimseyle çekişme içerisine hiç bir zaman girmem Allah herkesin rızkını verir.Ancak şu gerçek varki paylaştığın zaman sen yakalayamıyorsun buradaki dostlarla kendi meralarında denemeleri için paylaşırım ancak usul bilindiğinde sen acınacak duruma düşüyorsun farkındaysan son 7 gündür mera tekne doldu, çok az kişi balık aldı.Hatta bugün 50 tekne sıfır çekmiş.50 tekne olan meraya levrek gelmeyeceğini ve rahatsız olacağını biliyorsunuz.Bu hayvan rahatsız olduğunda 45 gün bile uğramıyor o meraya.Bunu bilip isteklerimizi paylaşalım lütfen.Zaten nazara geldik derken güldüm mesajda yani şakaydı.Bunuda anlamışsınızdır umarım.Ayrıca zamanında geçmişte telefon açıp bile paylaştığım arkadaşlar oldu,hemen meraya geldiler,balıkta aldılar.Ancak benimle kimse hiçbirşey paylaşmadı.Tek taraflı paylaşımada karşıyım.
ÇARŞI TROLE VE KÜÇÜK BALIĞI SALMAYANA KARŞI
http://www.amatorbalikci.net/showthread....hakk%FDnda
özgür bak 2 konu açmışım hepsi gerçek kesinlikle birebir av şeklim ne olursa olsun ben paylaşırım herkes faydalansın herkes levrek tutsun diye.50 tekne olması bizim siteden dolayı degil levrek girdimi meraya hemen duyulur ve bütün tekneler oraya gelir tabiiki odurumda yine işi bilen balığı tutar bazende ballı olan tutar tabiiki.
sen ne dersen de paylaş sen anlat daha huzurlu olacaksın ve ALLAH verene verir.
sen balık olarak vermede bilgi olarak ver derim ben.
ben bilgileri verdikçe daha çok balık tutabildigime inanıyorum.inanmıyacaksın benim merada kaç kişiye oltasına kadar yapıp verdim git şurada şöyle yap tut balıgı dedim.
birkeresinde 1 hafta kalmıştım yazlıkta amcam her sabah gidip sabah 3-4 levrek alıp geliyor neyle tutuyorsun dedim kurşunsuz sadece sıfır numara kaşık takıyorum geziyorum dedi 1 hafta her sabah kalktım sıfır numara kaşıkla gezdim o zaman acemiyim kaşık dönmüyor bile nasıl vursun balık.
sonradan ögrendimki suni yemle geziyormuş.kendi çocukarı söyledi o utansın ben mi utanacam dedim.ama inan o zamandan beri tahminen 10 sene oldu ben levrekte baya bi yol katettim o tutamıyor sanki ALLAH ders verdi.
benden balık ister duruma geldi.geçen sene bana sordu neyle tutuyorsun diye anlattım tek tek.
kısacası ALLAH verene verir vermeyene boşverir diye düşünüyorum.
sen sen ol paylaş oradaki 50 teknenin bizimle alakası yok benim oradaki 50 tekneninde bizimle alakası yok herkes kendi rıskını yer arkadaşım.
yinede sen bilirsin tabii.
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
LeVrEkCi yazdı:http://www.amatorbalikci.net/showthread....hakk%FDnda
özgür bak 2 konu açmışım hepsi gerçek kesinlikle birebir av şeklim ne olursa olsun ben paylaşırım herkes faydalansın herkes levrek tutsun diye.50 tekne olması bizim siteden dolayı degil levrek girdimi meraya hemen duyulur ve bütün tekneler oraya gelir tabiiki odurumda yine işi bilen balığı tutar bazende ballı olan tutar tabiiki.
sen ne dersen de paylaş sen anlat daha huzurlu olacaksın ve ALLAH verene verir.
sen balık olarak vermede bilgi olarak ver derim ben.
ben bilgileri verdikçe daha çok balık tutabildigime inanıyorum.inanmıyacaksın benim merada kaç kişiye oltasına kadar yapıp verdim git şurada şöyle yap tut balıgı dedim.
birkeresinde 1 hafta kalmıştım yazlıkta amcam her sabah gidip sabah 3-4 levrek alıp geliyor neyle tutuyorsun dedim kurşunsuz sadece sıfır numara kaşık takıyorum geziyorum dedi 1 hafta her sabah kalktım sıfır numara kaşıkla gezdim o zaman acemiyim kaşık dönmüyor bile nasıl vursun balık.
sonradan ögrendimki suni yemle geziyormuş.kendi çocukarı söyledi o utansın ben mi utanacam dedim.ama inan o zamandan beri tahminen 10 sene oldu ben levrekte baya bi yol katettim o tutamıyor sanki ALLAH ders verdi.
benden balık ister duruma geldi.geçen sene bana sordu neyle tutuyorsun diye anlattım tek tek.
kısacası ALLAH verene verir vermeyene boşverir diye düşünüyorum.
sen sen ol paylaş oradaki 50 teknenin bizimle alakası yok benim oradaki 50 tekneninde bizimle alakası yok herkes kendi rıskını yer arkadaşım.
yinede sen bilirsin tabii.
Abi aynen katılıyorum. İnsanları yanıltmak çok yanlış. Herkes nasibini alır. 1994 yılıydı 13 yaşındaydım ilk kamışım geldi. Çevremde hiç kimsede kamış kullanan yoktu. Balık zamanı da değildi hiç balık tutan yoktu. Sadece kamış kullanmayı denemek için attım ama 1 metre bile gitmedi önüme düştü. Çünkü makinayı açmamışım. Kamışı bir kaldırdım 1 metrelik derinlikte istavrit takılmış. Çok şaşırmıştım. Bu balık benim kamış hevesimi arttırmıştı.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...
HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Yorumları: 1,343
Konuları: 94
26-02-2008, 17:23
(Son Düzenleme: 26-02-2008, 17:47, Düzenleyen: ozoca51.)
mera paylaşmaya gerek yok.fakat buraya takılan herkes sadece fotolara bakmak için gelmedi.iğne bağlamayı,misina,kamış....vb. balık tutma teknikleri öğrenmeye,öğretmeye,geliştirmeye geldi.birazda muhabbet,arkadaşlık.sadece fotolara bakacaksak internette bir sürü var.
buradaki herkeste tekniğini,taktiğini vb. paylaştı.bizde hepsinden allah razı olsun dedik.
Burası amatör balıkçılık sitesi ve bizler amatör balıkçıyız.deniz havası aldıkmı yeter.balık tutarsakta ödülü.bu işle geçinmiyoruz.o yüzende balık tutmadığımız zaman ağlanacak bir durumumuz yok.ben birine öğretip te tuttuğu zaman en çok ben seviniyorum.(usta filan diyorlar.he he.)yoksa balıkhaneden balık almak bana daha ucuza maloluyor.
saygılar.
NOT:ben meramıda paylaşırım.palaşıyorumda herkesle.paylaşmak istemeyenede saygı duyarım
ozoca51 yazdı:mera paylaşmaya gerek yok.fakat buraya takılan herkes sadece fotolara bakmak için gelmedi.iğne bağlamayı,misina,kamış....vb. balık tutma teknikleri öğrenmeye,öğretmeye,geliştirmeye geldi.birazda muhabbet,arkadaşlık.sadece fotolara bakacaksak internette bir sürü var.
buradaki herkeste tekniğini,taktiğini vb. paylaştı.bizde hepsinden allah razı olsun dedik.
Burası amatör balıkçılık sitesi ve bizler amatör balıkçıyız.deniz havası aldıkmı yeter.balık tutarsakta ödülü.bu işle geçinmiyoruz.o yüzende balık tutmadığımız zaman ağlanacak bir durumumuz yok.ben birine öğretip te tuttuğu zaman en çok ben seviniyorum.(usta filan diyorlar.he he.)yoksa balıkhaneden balık almak bana daha ucuza maloluyor.
saygılar.
buda işin başka bir yönü tabiiki mera söylemedende bilgiler paylaşılabilinir.hangi takım misina numarası kanca numarası yem motor hızı vs vs bilgilerlede rapor paylaşılıp diğer tüm arkadaşlara yardımcı bilgiler olabilir.
bende bu siteye bilgi almak ve vermek için giriyorum veriyorumda alıyorumda kimse kaybetmez bu durumda herkes kazanıyor.
teşekkürler
Yorumları: 941
Konuları: 69
özgür kardeşim . sen şimdi b,z,m mera denilen yere 50 tekne geldiyse .yada daha önceki akınlarda yeni bilinen yerlere birileri doldu ise . bu sitede paylaştığımız için mi. biliyorsun ki sende tekneden indiğinde balıkları saklıyarak çıkmıyor sun , bilhasasa herkese gösteriyorsun.senin tekne nerede geziyor kimse görmüyormu. korgocu emin.s. hasan.rastorant erol. kınalı emin, bu siteyimi takip edip mi meraya doluyor. yoo. benim söylemek istediğim burada tekniklerini paylaşır isen arkadaşlar kendi bölgelerinde bunları denerler. başarılı olurlar ise seni sevgi ve hürmetle anarlar. özgür o balık oradan gitmez. niyemi.... sen çok iyi biliyorsun sıkıysa birisi çevirsin orasını hayvan rahat... daha çok levrek alırız oradan..
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN
R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********