Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
raporlar hakkında
LeVrEkCi yazdı:ben bu konuyu açarken bazı arkadaşlar sadece 2 balık resmi koyup avım sirkülere uygun yapılmıştır uyanıklılıgı yapıp bizleri kandırmaya çalışıyorlardı,
bugün ahmet abi ilede bu konuları konuştuk şu anda sitemizde bu tipler ayıklanmış rahatsızlık verecek kimse kalmamıştır fakat raporlar ne kadar renkli gelirse o kadar bilgi sahibi olabiliriz ve o kadar doyurucu olur.
hatta ve hatta balık temizlenince içinden çıkabilecek yengeç vs ayrıntısına kadar yazarak güzel bilgi sahibi olabiliriz.
hatırlatma için teşekkürler bahadır.

Yengeç?? Bunun gibimi Nihat Siyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
tam böyle birol Gulumse
Bul
Mesaj alınmıştır.76
Teşekkürler.
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben bu konuyu açarken bazı arkadaşlar sadece 2 balık resmi koyup avım sirkülere uygun yapılmıştır uyanıklılıgı yapıp bizleri kandırmaya çalışıyorlardı,
bugün ahmet abi ilede bu konuları konuştuk şu anda sitemizde bu tipler ayıklanmış rahatsızlık verecek kimse kalmamıştır fakat raporlar ne kadar renkli gelirse o kadar bilgi sahibi olabiliriz ve o kadar doyurucu olur.
hatta ve hatta balık temizlenince içinden çıkabilecek yengeç vs ayrıntısına kadar yazarak güzel bilgi sahibi olabiliriz.
hatırlatma için teşekkürler bahadır.

Nihat ile de konuştuğumuz doğrultuda, Arkadaşlarımız yaptıkları av ile ilgili detaylı açıklama içeren yazılarını zaten zevk duyarak göndermektedirler.. Hatta konu ile ilgili anlaşılamayan noktalar sorulmakta ve cevap alınmaktadır.

Maalesef halkımız yazı yazmaktan ,yazsa dahi detaylara girmekten sakınmaktadır.Foruma az sayıda veya uzun aralıklar ile mesaj gönderenleri incelediğimiz zaman ,mesaj gönderme nedenlerinin kişisel nedenler olduğunu görebiliyoruz.

Ayrıca dışarıdan forumu izleyenlerin bir çoğunun da balık tutamayan veya çok az tutan kişiler olduğunu rahatça söyleyebiliriz.Objektif olarak bakmak gerekirse amatör balıkçılardan kaç tanesi bir sinarit veya bir orkinos tutmuştur..Basit kıyı balıkçılığının yaygın olarak yapıldığı ülkemizde çoğu arkadaşımız tuttuklarını söyleyecek önemde görmemektedirler..

Bizim amacımız her kesimden balık meraklılarının ,kendini yabancı hissetmeyecekleri bir ortamı hazırlamaktır.Özellikle içimizden bir arkadaşımızın tuttuğu balıklar için "konuşmaya değmez" sözü üzerine ,tüm arkadaşlarımızın amatör ruha oy verildiğini belirterek gösterdiği tepki takdire şayandır.

Bizler en başta kendimiz örnek olarak daha sonra karşıdan isteyerek sonuca ulaşacağımızı bilmeliyiz.

Amaçladığımız doğrultuda sabır ve hoşgörü ile yol aldığımız müddetçe doğrunun takdir edileceğinden şüphemiz olmamalıdır..

Sevgiler....
Bul
aygroup yazdı:Nihat ile de konuştuğumuz doğrultuda, Arkadaşlarımız yaptıkları av ile ilgili detaylı açıklama içeren yazılarını zaten zevk duyarak göndermektedirler.. Hatta konu ile ilgili anlaşılamayan noktalar sorulmakta ve cevap alınmaktadır.

Maalesef halkımız yazı yazmaktan ,yazsa dahi detaylara girmekten sakınmaktadır.Foruma az sayıda veya uzun aralıklar ile mesaj gönderenleri incelediğimiz zaman ,mesaj gönderme nedenlerinin kişisel nedenler olduğunu görebiliyoruz.

Ayrıca dışarıdan forumu izleyenlerin bir çoğunun da balık tutamayan veya çok az tutan kişiler olduğunu rahatça söyleyebiliriz.Objektif olarak bakmak gerekirse amatör balıkçılardan kaç tanesi bir sinarit veya bir orkinos tutmuştur..Basit kıyı balıkçılığının yaygın olarak yapıldığı ülkemizde çoğu arkadaşımız tuttuklarını söyleyecek önemde görmemektedirler..

Bizim amacımız her kesimden balık meraklılarının ,kendini yabancı hissetmeyecekleri bir ortamı hazırlamaktır.Özellikle içimizden bir arkadaşımızın tuttuğu balıklar için "konuşmaya değmez" sözü üzerine ,tüm arkadaşlarımızın amatör ruha oy verildiğini belirterek gösterdiği tepki takdire şayandır.

Bizler en başta kendimiz örnek olarak daha sonra karşıdan isteyerek sonuca ulaşacağımızı bilmeliyiz.

Amaçladığımız doğrultuda sabır ve hoşgörü ile yol aldığımız müddetçe doğrunun takdir edileceğinden şüphemiz olmamalıdır..

Sevgiler....

ahmet abi yazdıklarına katılıyorum.AlkisAlkisAlkis
Bul
bucalıfikret yazdı:ahmet abi yazdıklarına katılıyorum.AlkisAlkisAlkis

Teşekkürler Fikret..
Bul
Hatırlatma...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
raporlar hakkında bi önerim olacak.az once balıktan geldım.rapor vermek ıstedım ama baktım her balıga gıden ayrı bı konu acıyor.yanı her rapor ıcın ayrı bı baslık acılıyor.
o yuzden bende baska bı baslık acmak ıstemedım yer kaplamaması acısından.
oyle degılde baslıklar bolgelere gore ayrılsa daha ıyı olmazmı?
mesela ornek verım istanbul av raporları adında bı baslık olsun.ıstanbulda avlanan varsa gelınce resım,vıdeo artık elınde ne varsa o baslık altına assın.
resımlerın altına da yorum yapılabılır.mesela galataya gıden bırı bugun galatada balık boldu,mıllet ırı ırı ıstavrıt cekıyordu,mevsımı degıl ama gecen gun bırının su balıgı yakaladıgı haberlerını aldım vs vs gıbı olabılır.izmir icin ayrı bı baslık antalya ıcın ayrı bı baslık acılabılır.ozaman raporlar bolumu daha derlı toplu,daha kolay ulasılabılır olur.
mesela ben yarın galataya mı gıdecm.ıstanbul av raporlarına gırerım bı ıkı gun oncesıne aıt rapor gelmısmı bakarım yorumlarda balıgın bol oldugu soylnıyorsa gıderım.ıstanbulun hangı bolgesınde daha bol,hangı bolgesınde ne kolaylıkla ogrenmıs olurz.

sızce de uygunsa o sekılde olması bence daha ıyı.
Bul
Av raporları her balık için değil hafta içi ve haftasonu av raporları olmak üzere iki ana başlıkta veriliyor.Konunun gerçek bir rapor değeri taşıması için de yukarıda ilk mesajda belirtilen kriterleri taşıması hepimizin arzusu.Ana başlık altında olmak üzere her avınız için yeni konu açabilirsiniz yer kaplamaz [Resim: icon7.gif]
Raporların bölgelere göre tasnifine gelince; birincil amacımız dostluk,arkadaşlık ve samimiyetle paylaşımlarda bulunmak .Açılan her konunun tüm üyelerimizin eleştirilerine katılımına açık olması bakımından bölge ayırımı yapılmamış bu sayede arkadaşlıklar da pekişmiştir.Örneğin ben sadece Marmara bölgesi raporları ile ilgilenseydim İzmir'den,Antalya'dan,Eskişehir'den,Çorum'dan,Çankırı'dan,Ankara'dan,Çanakkale'den,Muğla'dan
birçok vilayetimizden sanal alemden gerçeğe dönüşmüş dostlarım arkadaşlarım olurmuydu ? sanmam..
Öneriniz için yine de teşekkürler,yönetim olarak konu bir daha tartışılabilir..
Bul
arkadaslık bakımından bu yontem daha guzel.mantıklı bı yaklasım.
o yonden dusunememstım.
benımkısı sadece paylasıma yonelık bı onerıydı.

ama arkadaslık,dostluk herseyden once gelır
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  raporlar hakkında öneri LeVrEkCi 24 3,752 28-10-2011, 18:23
Son Yorum: yycolak
  üyelerimizin DİKKATİNE youtube hakkında öneri erdekli yücel 1 1,710 03-08-2008, 14:21
Son Yorum: H.A.R.U.N
  link hakkında hurriyet 9 2,151 18-06-2008, 11:35
Son Yorum: Lapsetur
  KurŞunlar Hakkinda balıkcızakir1 7 2,019 27-03-2008, 19:46
Son Yorum: LeVrEkCi
  Kefal hakkında balıkcızakir1 15 3,246 06-12-2007, 13:15
Son Yorum: balıkçı_
  İSTAVRİT,TEKİR VE HAMSİ HAKKINDA erdekli yücel 16 3,137 28-11-2007, 12:02
Son Yorum: erdekli yücel
  Elmalı barajı hakkında balıkçızakir 7 2,671 19-11-2007, 22:10
Son Yorum: Balıkcıl
  Truva Atı VİRÜSÜ hakkında ! SinekOltasi 17 3,641 31-08-2007, 13:54