Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Hafta içinin keyfini sende aldın Nihat yaw dün akşam biraz yokladım levrek için ama lodos vardı başka bir yeri yokladım ip misina iş açacak başımıza gece karanlığında atarken karışıp düğüm oldu 1-2 kere çözülmeside çok zor
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
H.A.R.U.N yazdı:Hafta içinin keyfini sende aldın Nihat yaw dün akşam biraz yokladım levrek için ama lodos vardı başka bir yeri yokladım ip misina iş açacak başımıza gece karanlığında atarken karışıp düğüm oldu 1-2 kere çözülmeside çok zor
sende levreğin tadını aldın harun.
lodosta avcılarda bir iskele varmış çok levrek yapıyormuş da hangi iskele işte onu bi öğreneyim benim dalgıç arkadaştan.
lodos oldumu suadiyeden avcılara levrek vurmaya gidip çok güzel levrekler vuruyorlardı eskiden.
Yok be Nihat daha tam levrek keyfi yapmadım 2 tane aldım onlarda ispendek irisi
Yorumları: 99
Konuları: 7
herkese selamlar, gerek iş yoğunluğundan gerekse int. problemimden sitede fazla aktif olamasamda bi kere org. tadı aldım

hiçbirini kaçırmak istemem, yer olarakta ada fikri çok orjinal geldi bana, ercan abi de teknik bilgiyi ve detayları verebilirse daha sağlıklı düşünebiliriz gibi geliyor bana. şöyle bir hafta sonu müthiş olur
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
SerenaY66 yazdı:tamam şimdi yerini buldum.bana nallıhandan yakın gibi.ama ölçmek lazım.
nallıhandan sarıyar barajınada gidebilirsin piknik için tavsite ettiğm yer eskişehirden çık ağapınar alpuoradan buğdüz özdenk arıkaya oradan otluk tarafına diiltam ters istikameti takip et birinci haritada karacaörenden aşağıya doğru in gökçekaya baraajı
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
arkadaşlar çok güzel organisazyon olaçak şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum yer ve mekan belli olsun saygılar..
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Arkadaşlar bence bu konucu fazla soğutmayalım. Bir an önce şekilleniverir. Benim bu hususta iki isteğim var. 1ncisi bir türlü org. lara katılmaya fırsat bulamayan fakat her zaman destekleyen Oktayın katılmasının kesinlikle temini 2nci katılımı en yüksek seviyede tutabilmek açısından her kezin bir takım fedakarlık yapacağından emin olduğum için güzel bir yer temini ve yüksek seviyedeki katılım ile tarih yazmak. BİZ BU SEVİYEYE SAHİBİZ ARKADAŞLAR.
murkican yazdı:Arkadaşlar bence bu konucu fazla soğutmayalım. Bir an önce şekilleniverir. Benim bu hususta iki isteğim var. 1ncisi bir türlü org. lara katılmaya fırsat bulamayan fakat her zaman destekleyen Oktayın katılmasının kesinlikle temini 2nci katılımı en yüksek seviyede tutabilmek açısından her kezin bir takım fedakarlık yapacağından emin olduğum için güzel bir yer temini ve yüksek seviyedeki katılım ile tarih yazmak. BİZ BU SEVİYEYE SAHİBİZ ARKADAŞLAR.
Fedakarlık konusundada bende aynı şeyleri söylüyorum Murat
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
istanbul olursa çok sevinecem sayenizde istabulu ilk defa görme şansını bana yaşatmış olursanız sevinirim tabiki çoğunluk neresi olursa razıyım rast gele
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Ya Harun bana Sivas deseniz eğer böyle organizasyona yinede katılırım.fedakarlık ta dediğim atıyorum. aynı güzergahte 3-5 kişi toplanarak masraf ortağı hattı gerekirse 15-20 kişi gibi minibüslerde belkide otobüs. Çok fazla abartmazsak Uçak. yeterki bizde azim olsun.