18-03-2009, 16:03
Alper bir şey öğrenmek istiyorum, Kargoyla falan paket olarak yollayabiliyormusunuz..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Burdurumuz'un meşhur ceviz ezmesi
|
18-03-2009, 16:03
Alper bir şey öğrenmek istiyorum, Kargoyla falan paket olarak yollayabiliyormusunuz..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
18-03-2009, 23:15
Uzun_ahmet yazdı:Alper bir şey öğrenmek istiyorum, Kargoyla falan paket olarak yollayabiliyormusunuz..gönderiyoruz ahmet abi Türkiyenin birçok yerine gönderiyoruz kargo ile.
19-03-2009, 00:08
hımmmm tatmadım ama cok lezzetli olacağı kesin cok az kaldı boyle imalatlar tebrikler şimdi her şey bı dunya katkı maddeleri ile dolu ne olduğunu bilmeden bı dunya şey yıyoruz
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY 1969
19-03-2009, 00:26
arkadaşlar alper isteyene ücreti karşılığı kargo ile gönderebilmektedir sitede reklam olmasın diye telefon numarası vermesinde sakınca gördük ama isteyen kendisine özelden ulaşarak talepte bulunabilir.
hatta alper bana özelden bi fiatları bildirirsen bende isteyebilirim,istanbulda bebekte bir ezmeci var 10 sene evvel alırdım 10 senedir almıyorum ama bebek istanbulun en lüx semtidir ve heralde şimdi ezmenin kg su 150 tl falandır ![]() ayrıca arkadaşlar burada reklam yapmak yasaktır ama sonuçta hepimiz dost olduk artık herkes birbirine mesleklerinde yardımcı olması lazım eger alper böyle bir imkan sunmuşsa yani kargo ile gönderebilirim demişse o zaman onunda işine yarasın bizlerde sayesinde taze ve temiz ezmelerden tatmış olabilelim.
19-03-2009, 02:00
Alper bende hiç yemedim , ama İzmire gittiğimde eniştenin dükkanından inşallah alırım
![]()
19-03-2009, 05:30
güzel bişeye benziyor gerçekten,yemeden yorum yapılamaz ama kötü değildir o ayrı,höşmelim tatlısını unutturacak kadar güzel mi onunla kıyaslayabilirim
![]()
20-03-2009, 01:51
mariner8 yazdı:Alper bende hiç yemedim , ama İzmire gittiğimde eniştenin dükkanından inşallah alırıminşallah ahmet abi ![]()
20-03-2009, 01:53
realdeath yazdı:güzel bişeye benziyor gerçekten,yemeden yorum yapılamaz ama kötü değildir o ayrı,höşmelim tatlısını unutturacak kadar güzel mi onunla kıyaslayabilirimvalla ömer tadıp da beğenmeyeni görmedim daha ![]()
20-03-2009, 02:11
Uzun_ahmet yazdı:Alper bir şey öğrenmek istiyorum, Kargoyla falan paket olarak yollayabiliyormusunuz.. Sevgili Adaşım... Ben Alper kardeşimden kargo ile istedim.Eksik olmasın hemen yollamış.Tavsiye ederim.Çok lezzetli bir ürün.Bence tatmamış olmak bir kayıp.. Sevgiler...
20-03-2009, 09:51
aygroup yazdı:Sevgili Adaşım... Teşekkür ederim ahmet abi bilgilendirme için..özelden bir görüşeyim kendisiyle.. ![]()
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|