07-04-2009, 18:19
SerenaY66 yazdı:aklım yine orda kalacak.İlker yolu, mesafeyi boşver. org.ları hep es geçiyorsun, Adapazarına gel gerisini boşver. Yanına bir şey almana gerek yok, kendini getir yeter. o kadar evsahipliği yapalım.
sakarya oganizasyonu
|
07-04-2009, 18:19
SerenaY66 yazdı:aklım yine orda kalacak.İlker yolu, mesafeyi boşver. org.ları hep es geçiyorsun, Adapazarına gel gerisini boşver. Yanına bir şey almana gerek yok, kendini getir yeter. o kadar evsahipliği yapalım.
07-04-2009, 19:32
murat abi kuzey garajımı güney garajımı oradan gidiliyor değilmi oraya çark caddesi oralardanmı gidiliyodu
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN
![]()
07-04-2009, 22:52
gobekbalığı yazdı:murat abi kuzey garajımı güney garajımı oradan gidiliyor değilmi oraya çark caddesi oralardanmı gidiliyodu düşündüğün şeye bak muharrem adapazarını buldukmu orayıda buluruz telefonlar ne güne duruyo yanımızda ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
08-04-2009, 00:28
hüseyin abi benim araba transit çalışıyo biliyosun durmak yok yola devam ( buda başbakan gibi oldu haaaaa) bir an önce suya varmak lazım
![]()
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN
![]()
08-04-2009, 08:45
gobekbalığı yazdı:murat abi kuzey garajımı güney garajımı oradan gidiliyor değilmi oraya çark caddesi oralardanmı gidiliyoduOtobüs yolculuğu ile olursa önce güney, oradanda kuzey garajına gitmek gerekli. Siz Eskişehirden beraber yola çıkmayacakmısınız. Adapazarına mecbur gireceğinizden ilk kafile olursunuz beraber gideriz diye düşünmüştüm.
08-04-2009, 08:48
murkican yazdı:Otobüs yolculuğu ile olursa önce güney, oradanda kuzey garajına gitmek gerekli. Siz Eskişehirden beraber yola çıkmayacakmısınız. Adapazarına mecbur gireceğinizden ilk kafile olursunuz beraber gideriz diye düşünmüştüm. bir aksilik olmassa cuma akşamı yada cumartesi sabahı erkenden gelecez muratım ben seni ararım ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
08-04-2009, 08:48
murkican yazdı:Otobüs yolculuğu ile olursa önce güney, oradanda kuzey garajına gitmek gerekli. Siz Eskişehirden beraber yola çıkmayacakmısınız. Adapazarına mecbur gireceğinizden ilk kafile olursunuz beraber gideriz diye düşünmüştüm. Olabilir murat bunu org. yaklaşınca tekrar konuşuruz..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
08-04-2009, 08:51
bende zaten cumartesi sabahı gelcem kısmet olursa iş çıkışı murat yem konususu nasıl olcak onuda konuya ekleyiver
![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET ********** araphüso26 yazdı:bir aksilik olmassa cuma akşamı yada cumartesi sabahı erkenden gelecez muratım ben seni ararımCuma günü mesai olmasına rağmen sizlerin durumuna göre çıkma şansım var, kendimi sizlerin gelişine hazırladım. Hatta gerekirse Cuma gününü komple bırakabilirim. İsterseniz perşembeden bile olabilir. Uzun_ahmet yazdı:Olabilir murat bunu org. yaklaşınca tekrar konuşuruz..Sizlerin durumuna göre tekrar telefonlaşırız. yalova tatar yazdı:bende zaten cumartesi sabahı gelcem kısmet olursa iş çıkışı murat yem konususu nasıl olcak onuda konuya ekleyiverinşallah abicim, hayırlısıyla. Yem konusu sizler denizlerin fatihisiniz be abicim. Bizlerin kalkanda kullandığı tek yem kıraca veya istavritleri keserek kullanıyoruz. Son zamanlarda tavuk derisi kullananları ve iş yaptığını duydum ama ben henüz denemedim.
08-04-2009, 09:30
murkican yazdı:İlker yolu, mesafeyi boşver. org.ları hep es geçiyorsun, Adapazarına gel gerisini boşver. Yanına bir şey almana gerek yok, kendini getir yeter. o kadar evsahipliği yapalım. murat abi gerçekten zamanım hiç olmuyor.O hafta misafirim var zaten.Yinede açık kapı bıraktım zaten.Ankaradan 2-3 kişi olsaydık güle güle gelirdik. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
sakarya karasu org.resimleri ve videoları | araphüso26 | 189 | 24,210 |
05-01-2011, 12:17 Son Yorum: Kamil ILIPINAR |
|
samader sakarya balık tutma yarışması | LeVrEkCi | 31 | 6,226 |
21-04-2009, 18:42 Son Yorum: Mehmet ERGÜL |