Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evropean Baraccuda avi
Albatros-gr yazdı:saolasin Murat...eeee!!!cok bos geldik,sor bak Yalcin`(yyolacak)az daha tavuk cifyligi aciyorduk...hele mayis ciksin,hafta sonlari bayram var kismetse...kraker olayi..tehlike aninda cami kiriniz misaliSiyirdim

abi iki tane var bizim su meshur baraccuda dan..fakat fotolarda asagida kalmis diger baliklarin altinda...
krakerin bir hikayesi oldugunu biraz farkettim..ama olsun ,guzel bir cozum,sagolasin
Farukcum tebrikler.
Sen kutardın kendini.Bizim tavukçuyla akrabalık devam ediyor.Bu gidişle devamda edecek gibi.Yılmak yok.Devam.Sağlıklar.
Bul
yycolak yazdı:Farukcum tebrikler.
Sen kutardın kendini.Bizim tavukçuyla akrabalık devam ediyor.Bu gidişle devamda edecek gibi.Yılmak yok.Devam.Sağlıklar.
tesekkurler Yalcin...o kadar karamsar olma...yakin bir gunde sende kurtarirsin kendini tavuktan..
Bul
mariner8 yazdı:Aretlik tavalık çıkmış Alkis yanına bir marul salatası bir beyaz ş---p Gulumse afiyetler
elerine salık abi güzel balıklar AlkisAlkis
Bul
atilla206 yazdı:elerine salık abi güzel balıklar AlkisAlkis
tesekkurler Atilla...
sizlerede rastgeleSeerf
Bul
faruk abi bu raporuda kaçırmışım kusuruma bakma şimdi vakit buldum dolaşıyorum sitede,
avın güzel geçmiş bereketli olsun artık balıklı raporlar devam eder inşallah.afiyet olsun rastgele Alkis
Bul
faruk ustam az olsun öz olsun krakerden çok daha iyidir hadi birdahakine bolluk içinde geçmesi dileğiyle rastgele
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
bereketli olsun.. Seerf
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
LeVrEkCi yazdı:faruk abi bu raporuda kaçırmışım kusuruma bakma şimdi vakit buldum dolaşıyorum sitede,
avın güzel geçmiş bereketli olsun artık balıklı raporlar devam eder inşallah.afiyet olsun rastgele
tesekkurler Nihat,yok yaw ne kusuru ayip ettin...insallah hepimizin avlari bol balikli gecer
Kamil ILIPINAR yazdı:faruk ustam az olsun öz olsun krakerden çok daha iyidir hadi birdahakine bolluk içinde geçmesi dileğiyle rastgele
tesekkurler Kamil...sizlerede rastgele
Ege yazdı:bereketli olsun..
sagolasin M.egemen..sizlerede rastgele
Bul
Senin Evropean Baraccuda son zamanlarda daha fazla anılır oldu galiba.Baksana Rauf Abi Alanyada onu avlamaya özel olarak gidiyor gibi.
Bul
yycolak yazdı:Senin Evropean Baraccuda son zamanlarda daha fazla anılır oldu galiba.Baksana Rauf Abi Alanyada onu avlamaya özel olarak gidiyor gibi.

Yalcin o baraccudalar ayni familyadan ..fakat biraz daha farkli sanirim...
orada cikanlarin boylari da bizimkilerden cok cok buyuk gozukuyor..
birde oradakilerin dis yapilari daha yirtiici gozukuyor ..
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi