Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Albatros-gr yazdı:saolasin Murat...eeee!!!cok bos geldik,sor bak Yalcin`(yyolacak)az daha tavuk cifyligi aciyorduk...hele mayis ciksin,hafta sonlari bayram var kismetse...kraker olayi..tehlike aninda cami kiriniz misali
abi iki tane var bizim su meshur baraccuda dan..fakat fotolarda asagida kalmis diger baliklarin altinda...
krakerin bir hikayesi oldugunu biraz farkettim..ama olsun ,guzel bir cozum,sagolasin
Farukcum tebrikler.
Sen kutardın kendini.Bizim tavukçuyla akrabalık devam ediyor.Bu gidişle devamda edecek gibi.Yılmak yok.Devam.Sağlıklar.
Yorumları: 25,969
yycolak yazdı:Farukcum tebrikler.
Sen kutardın kendini.Bizim tavukçuyla akrabalık devam ediyor.Bu gidişle devamda edecek gibi.Yılmak yok.Devam.Sağlıklar.
tesekkurler Yalcin...o kadar karamsar olma...yakin bir gunde sende kurtarirsin kendini tavuktan..
Yorumları: 127
Konuları: 9
atilla206 yazdı:elerine salık abi güzel balıklar 

tesekkurler Atilla...
sizlerede rastgele
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
faruk abi bu raporuda kaçırmışım kusuruma bakma şimdi vakit buldum dolaşıyorum sitede,
avın güzel geçmiş bereketli olsun artık balıklı raporlar devam eder inşallah.afiyet olsun rastgele
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
faruk ustam az olsun öz olsun krakerden çok daha iyidir hadi birdahakine bolluk içinde geçmesi dileğiyle rastgele
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
bereketli olsun..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
LeVrEkCi yazdı:faruk abi bu raporuda kaçırmışım kusuruma bakma şimdi vakit buldum dolaşıyorum sitede,
avın güzel geçmiş bereketli olsun artık balıklı raporlar devam eder inşallah.afiyet olsun rastgele
tesekkurler Nihat,yok yaw ne kusuru ayip ettin...insallah hepimizin avlari bol balikli gecer
Kamil ILIPINAR yazdı:faruk ustam az olsun öz olsun krakerden çok daha iyidir hadi birdahakine bolluk içinde geçmesi dileğiyle rastgele
tesekkurler Kamil...sizlerede rastgele
Ege yazdı:bereketli olsun..
sagolasin M.egemen..sizlerede rastgele
Yorumları: 20,389
Senin Evropean Baraccuda son zamanlarda daha fazla anılır oldu galiba.Baksana Rauf Abi Alanyada onu avlamaya özel olarak gidiyor gibi.
yycolak yazdı:Senin Evropean Baraccuda son zamanlarda daha fazla anılır oldu galiba.Baksana Rauf Abi Alanyada onu avlamaya özel olarak gidiyor gibi.
Yalcin o baraccudalar ayni familyadan ..fakat biraz daha farkli sanirim...
orada cikanlarin boylari da bizimkilerden cok cok buyuk gozukuyor..
birde oradakilerin dis yapilari daha yirtiici gozukuyor ..
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]