Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kim kimdir ne iş yapar :)
Hoşgeldiniz Cem bey keyifli palaşımlar dileriz..
Bul
CEM abi ailemize hoşgeldinSeerf
Bul
cems yazdı:selamlar 8 kasım 1972 İstanbul doğumluyum Fatih kargümrükte oturuyorum bekarım..

matbaada grafik tasarımcıyım baskı öncesi hazırlık 1.5 senedir balıkla ilgiliyim harika bir duyguymuş geç anladım ama iyiki anlamışım.. sizin gibi ustalarla dahada iyi olacağız işallah bilgilerinizi tecrübelerinizi esirgemeyin lütfen... işallah iyi dostluklar yaratırız...bu iş için motosiklet bile aldımSmile)) herkese selamlar I Love FB Smile)))Seerf

istanbul seni balık konusunda en kısa zamanda keyifli bir amatör yapacaktır cem kardeş.hoş geldin.
Bul
günaydın.... tşk yalçın abicim işallah ...balık başlasın yeter........
hep beraber keyif alalım....Wink
Bul
HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR HOŞBULDUM.........Alkis
Bul
cem aramıza hoşgeldin,rastgele.Alkis
Bul
AlkisAlkisCem Kardeş aramıza hoş geldin.İstanbul da aklına gelen her soruya cevap verecek dostlar var.Onlarla irtibat halinde olmanı öneririm.Rastgele.AlkisAlkis
Bul
cems yazdı:selamlar 8 kasım 1972 İstanbul doğumluyum Fatih kargümrükte oturuyorum bekarım..

matbaada grafik tasarımcıyım baskı öncesi hazırlık 1.5 senedir balıkla ilgiliyim harika bir duyguymuş geç anladım ama iyiki anlamışım.. sizin gibi ustalarla dahada iyi olacağız işallah bilgilerinizi tecrübelerinizi esirgemeyin lütfen... işallah iyi dostluklar yaratırız...bu iş için motosiklet bile aldımSmile)) herkese selamlar I Love FB Smile)))Seerf

Hoşgeldin CemGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Hoşgeldin CemGulumse

hoşbulduk abi tşk.... nasılsınız?
Bul
37 YAŞINDA 2 ÇOCUK BABASIYIM ASLEN BİLECİK LİYİM BİLECİKDE İKAMET EDİYORUM MESLEĞİM MEMURUM BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKEKOKULU NDA T.K.K.Y YİM ASKERLİĞİMİ ACEMİ BİRLİĞİ EDİRNE KEŞAN 102.TOPCU ALAYI 4. TABUR 1 BATARYADA YAPTIM
GENELDE SAKARYA NEHRİNDE VE BİLECİK CİVARLARINDAKİ GÖLETLERDE TATLI SUDA AVLANIYORUM AYRIYETEN KARA AVCI ARKADAŞLARIMADA EŞLİK EDİYORUM YAZLARI GEMLİK KUMLADA KARADAN VEYA İSKELEDEN BALIK AVLIYORUM BU SİTEYE ÇEŞİTLİ KONULARDA BİLGİMİ ARTIRMAK ÖZELLİKLE BALIKCILIKDA EĞER YARDIMCI OLABİLECEĞİM KONULARDADA ARKADAŞLARA YARDIMCI OLMAK YENİ ARKADAŞLIKLAR DOSTLUKLAR KURMAK GÜZEL BALIK AVLARI YAPMAK AMACIYLA FOTOKOPİCİ EROL ABİ NİN TAVSİYESİYLE ÜYE OLDUM İL ORGANİZASYONA ERDEK TURAN KÖYE KATILDIM VE ORADAKİ ORTAM DAN ARKADAŞLARDAN PAYLAŞIMLARDAN ÇOK MEMNUN KALDIM BENCE SİZ HERBİRİNİZ MÜTİŞSİNİZ ALLAH MUHABBETİMİZİ ARTIRSIN AlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi