Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ramazan Ayı Kuralları
YaKaMoZ yazdı:Kimin abisi be büyüksün HAŞİM abim...

birde haydarin yanından geldikten sonra görseydik büyük abiyi.......
Bul
ikisininde hali harap,baktım günü çıkaramayacaklar bugün erkenden çıkarttım ama birdahakine erken çıkartmayız.
yalnız faruk abiyi görecektiniz,haydarı eski haydar sanıyormuş,yeni haydarı görünce bir kaçıyor bir kaçıyor yıkıldık gülmekten Siyirdim
Bul
yycolak yazdı:işte olanlar oldu.yandınız şekerler.

Korkma abi sandığın gibi değil.Smile

YaKaMoZ yazdı:Kimin abisi be büyüksün HAŞİM abim...

Eyvallah ortak senin gibi olamasakta ufak icraatlarımız oluyor tabiki bu işte on numara senesin.AlkisAlkis

yycolak yazdı:birde haydarin yanından geldikten sonra görseydik büyük abiyi.......

Şeker abim eski haydar daha berbat. Biz ceza görmedik adeta ödül aldık tıpkı yeşil vadi gibi bir yer,içinde atlar kelebeklerSiyirdim yani muhteşem bir yer. Biz sizi görüyoruz ama siz bizi göremiyorsunuz bir gecelikte olsa tatil yaptık.Siyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Korkma abi sandığın gibi değil.Smile

Eyvallah ortak senin gibi olamasakta ufak icraatlarımız oluyor tabiki bu işte on numara senesin.AlkisAlkis

Şeker abim eski haydar daha berbat. Biz ceza görmedik adeta ödül aldık tıpkı yeşil vadi gibi bir yer,içinde atlar kelebeklerSiyirdim yani muhteşem bir yer. Biz sizi görüyoruz ama siz bizi göremiyorsunuz bir gecelikte olsa tatil yaptık.Siyirdim

hahahahahaaaaa yalandan kim ölmüş,haydarın sizi sıkıştırdıgı resmi atarım herke görür yeşilliği Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:ikisininde hali harap,baktım günü çıkaramayacaklar bugün erkenden çıkarttım ama birdahakine erken çıkartmayız.
yalnız faruk abiyi görecektiniz,haydarı eski haydar sanıyormuş,yeni haydarı görünce bir kaçıyor bir kaçıyor yıkıldık gülmekten Siyirdim

Diyemiyor arap başkandan korktuğum için çıkarttım.SiyirdimSiyirdim

Sağol başkanım sen olmasan bize zulüm üstüne zulüm.76
Bul
HAŞİM77 yazdı:Şeker abim eski haydar daha berbat. Biz ceza görmedik adeta ödül aldık tıpkı yeşil vadi gibi bir yer,içinde atlar [SIZE="6"]kelebekler[/SIZE]Siyirdim yani muhteşem bir yer. Biz sizi görüyoruz ama siz bizi göremiyorsunuz bir gecelikte olsa tatil yaptık.Siyirdim

Abi atlar tamamda bu kelebekler nerdeydi onu anlamadım HappyHappyHappy
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Abi atlar tamamda bu kelebekler nerdeydi onu anlamadım HappyHappyHappy

haydar sıkıştırınca kelebekleri görmüştür kesin kafasında uçuşan kelebekler SiyirdimHappy
Bul
HAŞİM77 yazdı:Diyemiyor arap başkandan korktuğum için çıkarttım.SiyirdimSiyirdim

Sağol başkanım sen olmasan bize zulüm üstüne zulüm.76

başkanı sen hiç içeride gördünmü???? başkan bana haber verdi yemek resimleri koydular alın içeri fırsat bu fırsat dedi SiyirdimHehe
saolasın başkan hakkın ödenmez senin.seni seviyorum.GulumseWink
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Abi atlar tamamda bu kelebekler nerdeydi onu anlamadım HappyHappyHappy

Tövbe tövbe nerede olacak kelebekler masum masum uçuşoyorlardı.Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:başkanı sen hiç içeride gördünmü???? başkan bana haber verdi yemek resimleri koydular alın içeri fırsat bu fırsat dedi SiyirdimHehe
saolasın başkan hakkın ödenmez senin.seni seviyorum.GulumseWink

Tıraş tıraş başkan adamını satmaz.Hadiordan
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ramazan ayı yalova tatar 16 2,095 22-06-2015, 10:22
Son Yorum: LeVrEkCi
  Balıkçılığın Özel Kuralları aygroup 23 4,049 26-10-2009, 23:00
Son Yorum: tepeli35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi