Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tavlacı aranıyor tavlacı
tedirgin SaZaN yazdı:yuh be yaw bir dokun bin ah işit olmuş ,ortak döktürmüş Siyirdimyaw ortak sana takılmaya da korkuyorum artık çiziği yiyeceğim diye haaHappy
yok kurallara uydugun sürece çizik yok birde yorumlara saygı duymak lazım yoksa çizik yakını bir uygulama yapıyoruzSiyirdim
ortak köfte tezgahı ne alemde yawww Gulumse
birde bu otobüslerin maşallahı var benim oglan oobüsten nete baglanmış face e mesaj atmış bu ne yaww dedim her koltukta tv varmış yuhh artık dedim birde devamlı dondurma pasta meşrubat servisi dedi şok oldum yuhh dedim helal olsun dedim dogrumudur bunlar yoksa benimi kandırıyor benimkiler daha çok gezmek için Siyirdim
Bul
araphüso26 yazdı:yine kaşıntı başlamış bu işin sonu tavla masasında biterSiyirdim
dostum tavla musabakasında senide görmek isteriz Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:yok kurallara uydugun sürece çizik yok birde yorumlara saygı duymak lazım yoksa çizik yakını bir uygulama yapıyoruzSiyirdim
ortak köfte tezgahı ne alemde yawww Gulumse
birde bu otobüslerin maşallahı var benim oglan oobüsten nete baglanmış face e mesaj atmış bu ne yaww dedim her koltukta tv varmış yuhh artık dedim birde devamlı dondurma pasta meşrubat servisi dedi şok oldum yuhh dedim helal olsun dedim dogrumudur bunlar yoksa benimi kandırıyor benimkiler daha çok gezmek için Siyirdim
abi varya otobüs manyağı oldum buralarda ,ne otobüsler var yaw, internet falan artık çerez gelir imkan olarak,, her koltuk arkası kulaklık,tv,dvd izleme, full deri koltuklar vs... benim favorim aha bu otobüs..
[Resim: 38C01454NeoplanStarliner.JPG]
[Resim: 0,1020,721450,00.jpg]

[Resim: 0,1020,721484,00.jpg]:hehe:
Bul
LeVrEkCi yazdı:dostum tavla musabakasında senide görmek isteriz Gulumse
ben tavlada iddalı değilim fakat king oynayacak usta varsa ben varım.. adamın dişini sökerimSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:abi varya otobüs manyağı oldum buralarda ,ne otobüsler var yaw, internet falan artık çerez gelir imkan olarak,, her koltuk arkası kulaklık,tv,dvd izleme, full deri koltuklar vs... benim favorim aha bu otobüs..
[Resim: 38C01454NeoplanStarliner.JPG]
[Resim: 0,1020,721450,00.jpg]

[Resim: 0,1020,721484,00.jpg]:hehe:
insanın biryerlere gidesi geliyor yaww bunları görüp duyunca Gulumse
Bul
araphüso26 yazdı:ben tavlada iddalı değilim fakat king oynayacak usta varsa ben varım.. adamın dişini sökerimSiyirdim
bi ara oynamıştık yaww ciddi oynamak lazım okey,king zevkli olur,
aslında en güzeli okey eglenceli olabilir Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:bi ara oynamıştık yaww ciddi oynamak lazım okey,king zevkli olur,
aslında en güzeli okey eglenceli olabilir Gulumse
taş oyunları beni sıkıyor. genelde kağıtla oynanlardan zevk alırım. hatır için okey oynarım... şimdi gidiyorum allaha emanetSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ustam61 yazdı:Nihat ım şimdiye kadar kimseden korkmadım.kimsenin çift atma diye elini tutmadım,kimseye zar tutma diye çamurluk etmedim.Aslında sevmiyorum internetden oyun oynamayı.sohbet edemiyosun en azından.2 satır yazacağım diye oyunu koparıyosun.yazmasan olmuyor.sitelerin pu.tluğundan oyun kesiliyor karşındaki kaçtın sanıyor.vs.vs.
ben herzaman herkesle tavlayı yüz yüze oynamaya varım.internet üzerinden oynayacaksam illa bir iki seyirci olmasını isterim ki oyun sonunda kim yendi kim yenildi yorumu onlar yapsın.
çok uzattık ya.müsait olduğunuzda gamyun net de oynarım çünkü orada kesinti en az seviyede.
canlıda yenemezsinki zaten sen beni anca sanalda 1 i 2 sayarak yenersin SiyirdimHeheçift atmak için zar tutma bende seni tutmayayım ustam yaaa Heheben biri çift atınca bile tekrar zar çift gelmesin diye zarı sallar atarım ki aman yanlış anlaşılmasın diye GulumseSeerf
Bul
şimdiii tavla turnuvasına varmısınız yokmusunuz ona göre konu açıp kişi sayısı belirleyecegiz?
Bul
varım beni yazın
Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kayıp aranıyor... yycolak 42 4,890 27-08-2009, 07:37
Son Yorum: yycolak
  4 Yaşında Kız Çocuğu kayıp Aranıyor Lapsetur 13 2,720 18-04-2009, 17:47
Son Yorum: bucalı alper
  kayıp aranıyor istavritci 15 3,156 27-03-2008, 19:50
Son Yorum: LeVrEkCi