Yorumları: 7,454
Konuları: 123
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Anlatacak pek bişey yok ki Bahadır , lüfer takımına vurdu bu balık

Zaten akıntının şiddetinden 4-5 defa yemi kestirdim lüfere

Resmen lüferin huyu bozulmuş , burnunun ucuyla dokunuyor sanki yeme.Hani o kamışa önce basan sonra takımı havalandıran lüferden yakalayamadım daha

Kamış elimde takıma vuruşu almamla tasmalamam bir oldu , sonra makineyi biraz sardım , balık kendini hissettirmedi ama takımın hafiflemesinden şüphelenip takımı sarmaya başlayınca inadını yaptı

Lüfer takımının en iri iğnesini ilk çeldirmede ağzına güzelce oturtmuşum ama akıntıdan farkedemedim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 491
Konuları: 17
ne yazık bizim buralara uğramıyorlar..
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
helal be nedimim rapor olmasada resim gördük ya gözüm açık gitmez artık... bu balığı çerçevelettinmi?

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Nedim su luferleri diyorum yaw..

soyledik-soyledik..bir turlu derdimizi anlatamadik..salin sunlari egeye artik..
gecen sene bu vakitte salmistiniz...
bu arada cipurada cok guzel...

orada bir baliksiz av raporlari var ..sizi oraya misafir etsek

bol luferli avlar dilgim ile