Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çanakkaleyi Lüferler Bastı
thunderbolt yazdı:Ah be abim knerde keyif Snifsinf Ömründe kamış atmamış adamlar "lüfer"i duyunca deniz kenarına atmışlar kendilerini Hadiordan Bugün saat 11:00 ile 14:00 arası lüfere gittim ama yine saati denk getiremedim.Bu lüferlerle saatleri bir türlü uyduramadık SiyirdimÇocuğun okula bırakılması ve alınması gibi durumlar tam da lüferle çakışıyor Baby Ama bir tane 23 cm. çipura aldım.Fotosunu da çektim ama foto eklemeye bir bakayım öyle şansımı deneyeyim Siyirdim

thunderbolt yazdı:Bu arada rapor yapmadım bunu Yalçın Abim için çektim Gulumse

thunderbolt yazdı:Aha başardım . Yalçın Abim'in Çipurası geldi Siyirdim

Nedim kardeşim, lüfere niyet çupraya kısmetSiyirdim
Yalçın abi için rapor olarak hikayesini-raporunu bekliyoruz.
Yalçın abim için yaz o zaman...Bobo
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Anlatacak pek bişey yok ki Bahadır , lüfer takımına vurdu bu balık Siyirdim Zaten akıntının şiddetinden 4-5 defa yemi kestirdim lüfere Smile Resmen lüferin huyu bozulmuş , burnunun ucuyla dokunuyor sanki yeme.Hani o kamışa önce basan sonra takımı havalandıran lüferden yakalayamadım daha SiyirdimKamış elimde takıma vuruşu almamla tasmalamam bir oldu , sonra makineyi biraz sardım , balık kendini hissettirmedi ama takımın hafiflemesinden şüphelenip takımı sarmaya başlayınca inadını yaptı Wink Lüfer takımının en iri iğnesini ilk çeldirmede ağzına güzelce oturtmuşum ama akıntıdan farkedemedim Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Anlatacak pek bişey yok ki Bahadır , lüfer takımına vurdu bu balık Siyirdim Zaten akıntının şiddetinden 4-5 defa yemi kestirdim lüfere Smile Resmen lüferin huyu bozulmuş , burnunun ucuyla dokunuyor sanki yeme.Hani o kamışa önce basan sonra takımı havalandıran lüferden yakalayamadım daha SiyirdimKamış elimde takıma vuruşu almamla tasmalamam bir oldu , sonra makineyi biraz sardım , balık kendini hissettirmedi ama takımın hafiflemesinden şüphelenip takımı sarmaya başlayınca inadını yaptı Wink Lüfer takımının en iri iğnesini ilk çeldirmede ağzına güzelce oturtmuşum ama akıntıdan farkedemedim Siyirdim

Yok abicim balıksız av raporuna yazmamak için yapıyorsunuz bunlarıSiyirdim
Hep biz mi yazacağız ya, kesecem cezayı bundan sonra Bobo
Şaka bir yana umarım denk getirir şu lüferlerden oluşan güzel bir rapor da senden alırız.Rastgelsin...Seerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Yok abicim balıksız av raporuna yazmamak için yapıyorsunuz bunlarıSiyirdim
Hep biz mi yazacağız ya, kesecem cezayı bundan sonra Bobo
Şaka bir yana umarım denk getirir şu lüferlerden oluşan güzel bir rapor da senden alırız.Rastgelsin...Seerf

Şunu da ekleyeyim lüfer takımındaki mantarı çıkarmıştım.Çünkü 125 gr. kurşun akıntıda çok az gelmişti.Çift kurşun takmaktan nefret ediyorum ve daha ağır kurşunum da yoktu.Yoksa bu balığı alma şansım da yoktu Wink

Aslında benim için gece saatleri daha uygun , bu yüzden balığın geceye dönmesini bekliyorum.Dolunay'a az kaldı , bakalım inşallah geceleri de yapmaya başlar Affet Ama karar verdim gündüz ava gidersem pullu balık avı dışında gitmem Baby Kafam dingin olsun , yoksa stres atmaya giderken daha çok stres oluyor insan.Kayalıklarda değil kamış atacak yer , oturacak yer bile yok Hadiordan
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
ne yazık bizim buralara uğramıyorlar..
Bul
helal be nedimim rapor olmasada resim gördük ya gözüm açık gitmez artık... bu balığı çerçevelettinmi?SiyirdimAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:helal be nedimim rapor olmasada resim gördük ya gözüm açık gitmez artık... bu balığı çerçevelettinmi?SiyirdimAlkis

SiyirdimBu daha vesikalık be Arabım Siyirdim
Bul
thunderbolt yazdı:SiyirdimBu daha vesikalık be Arabım Siyirdim
msnden resim küçültme programı attım bir bak istersen lakerda mehmet abi göndermiştiSiyirdimvesikalıkmışSiyirdimHappyHadiordanHehe
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:msnden resim küçültme programı attım bir bak istersen lakerda mehmet abi göndermiştiSiyirdimvesikalıkmışSiyirdimHappyHadiordanHehe

Arap zaten bir koca bir ordu askeri çeksem 512 KB.yi geçmez Happy Hanımın cep telefonuyla çektim Hehe
Bul
Nedim su luferleri diyorum yaw..Siyirdim
soyledik-soyledik..bir turlu derdimizi anlatamadik..salin sunlari egeye artik..
gecen sene bu vakitte salmistiniz...
bu arada cipurada cok guzel...Alkis
orada bir baliksiz av raporlari var ..sizi oraya misafir etsekSiyirdim
bol luferli avlar dilgim ile
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi