Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kamilılıpınar murkican levrekci
Kapışmanın adresi değişmiş ama şiddeti değişmemiş.Azıcık daha devam etseydi çok güzel olacaktı galiba.
Bul
LeVrEkCi yazdı:senin kulakları çınlattık bu ara yogunlugu var diye haber vermedim dedim birdahakine ben haber vereyim sen gelmeye çalış Gulumse

Abi haber versende sizinle gelemezdim ama orda olduğunuzu duyunca bi akşam gelir geceyede dönerim diye sabahtan mazotu bile aldım ama anlatdığım nedenle şiştim kaldım neyse horoz nasibimizde yokmuş demekki Siyirdim

Kamil ILIPINAR yazdı:gittim gördüm yedim içtim eğlendim daha ne deyim tek kelimeyle harikaydı ne stres kaldı nede sıkıntı nihat her şey için içtenlikle teşekkürler dostum sayende epey götürür bu birlikdelik murkide sağolsun o kadar takılmama rağmen kızmadan dinledi beni yalnız sen adapazarına gelirsin elbet dedi otobüsle bile geçmem neme lazım Siyirdimcuma gününe kadar kayınçonun işlerini hallettik cuma doğru galata köprüsüne sağolsun 4-5 kilo kadar istavriti benden esirgemedi cumarteside o hevesle yine gittim ama yer bulamadan eve döndümBaby akşamda doğru ankaraya bakalım şimdilik buradayım rüzgar beni ne tarafa savuracak onu bekliyorum 76
Abi ben seni hepten unutdum hesapta buluşacak emaneti alacaktım senden Snifsinf kusuruma bakma .

LeVrEkCi yazdı:ya unutmadan kamil abi birde şu tavla sonuçlarını yazsan şuraya alem tavlacı görse SiyirdimHehe

Abi bi gün bende bi dersimi alayım yaww merak ettim şimdi Smile.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Usta tavlacıyı çok merak ettim.Haydi Kamilcim seni bekliyoruz.
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Abi haber versende sizinle gelemezdim ama orda olduğunuzu duyunca bi akşam gelir geceyede dönerim diye sabahtan mazotu bile aldım ama anlatdığım nedenle şiştim kaldım neyse horoz nasibimizde yokmuş demekki Siyirdim

Abi ben seni hepten unutdum hesapta buluşacak emaneti alacaktım senden Snifsinf kusuruma bakma .

Abi bi gün bende bi dersimi alayım yaww merak ettim şimdi Smile.

seni unutmadımda serkan getireceklerimi unuttumBaby artık bir dahaki sefere hediyen birde inan zaman olmadı fazla balığada takılıncaHappy adamım yakında yine geleceğim o zaman söz bunu sayma lütfen 76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
dostum tavlanın rovanşı var daha dur hele erdekde nasılsa rovanşında millet görür Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:dostum tavlanın rovanşı var daha dur hele erdekde nasılsa rovanşında millet görür Siyirdim
hahahahaaaaa 1 parti yendim rövanş dedin onuda yendim şimdi bunun rovanşını uzayda yapsak yenerim seni SiyirdimHehe
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:gittim gördüm yedim içtim eğlendim daha ne deyim tek kelimeyle harikaydı ne stres kaldı nede sıkıntı nihat her şey için içtenlikle teşekkürler dostum sayende epey götürür bu birlikdelik murkide sağolsun o kadar takılmama rağmen kızmadan dinledi beni yalnız sen adapazarına gelirsin elbet dedi otobüsle bile geçmem neme lazım Siyirdimcuma gününe kadar kayınçonun işlerini hallettik cuma doğru galata köprüsüne sağolsun 4-5 kilo kadar istavriti benden esirgemedi cumarteside o hevesle yine gittim ama yer bulamadan eve döndümBaby akşamda doğru ankaraya bakalım şimdilik buradayım rüzgar beni ne tarafa savuracak onu bekliyorum 76
Angaralııııııı. İstanbul - Ankara geçmem deme, mecbursun geçmeye.Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:hahahahaaaaa 1 parti yendim rövanş dedin onuda yendim şimdi bunun rovanşını uzayda yapsak yenerim seni SiyirdimHehe

Abi bi ata sözü vardır bilirsin, yenilen pehlivan güreşe doymazmış boş ver sen o pehlivanları bak burada hiç yenmediğin bi pehlivan var, biz bi oynayalım hem onlarda izler bişeyler öğrenirler SiyirdimBobo
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Abi bi ata sözü vardır bilirsin, yenilen pehlivan güreşe doymazmış boş ver sen o pehlivanları bak burada hiç yenmediğin bi pehlivan var, biz bi oynayalım hem onlarda izler bişeyler öğrenirler SiyirdimBobo
bu levrekçiyi daha önce yendin galiba doğru anlamışmıyım serkanımSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Abi bi ata sözü vardır bilirsin, yenilen pehlivan güreşe doymazmış boş ver sen o pehlivanları bak burada hiç yenmediğin bi pehlivan var, biz bi oynayalım hem onlarda izler bişeyler öğrenirler SiyirdimBobo
herzaman varım sen tavla de ben uçar gelirim heryere Gulumse

araphüso26 yazdı:bu levrekçiyi daha önce yendin galiba doğru anlamışmıyım serkanımSiyirdim
bu levrekciyi yenmek o kadar kolaymı yaww sadece şansı olan anlık yener 3 kere üste yenen daha doğmamıştır Hehe
1 kez hayrettin abim yendi (laf aramızda acaip ballıydı Siyirdim)
1 kezde ozan benim yzalıkta kaa bi ton olmuştu o zaman yendi ondada zarlar duruyordu tavla havada uçuyordu hiçbirşey hatırlamıyorum,ondan öncesinde ozanı ezmiştim 2-3 kezSmile
ama oynadıklarım kişiler arasında en iyi tavlacı murki idi ciddi zorladı ama onunda üstesinden geldim Bobo
haaaa yenilmem demiyorum tavla bu yeen olur balı yerinde olan değilde harbi oyunuyla yeneni daha bulamadım Siyirdim(hayrettin abi kızma yaww)
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19-21 ekim balık and ozan-levrekci avı LeVrEkCi 24 2,812 30-10-2016, 16:15
Son Yorum: yycolak
  3-7/10/2016 mavruşgil,levrekci lüfer avı LeVrEkCi 33 2,989 18-10-2016, 11:08
Son Yorum: turna
  5-15/eylül 2016 levrekci lüfer avları LeVrEkCi 15 1,545 22-09-2016, 21:29
Son Yorum: tahsinmersin
  18-22 nisan sarıkanat avı.levrekci. LeVrEkCi 29 2,406 30-04-2016, 17:13
Son Yorum: yycolak
  3-5 kasım 2015 levrekci mavruşgil sarıkanat avı LeVrEkCi 24 2,730 24-11-2015, 10:41
Son Yorum: LeVrEkCi
  ekim 2015 murki-mavruş-levrekci avı LeVrEkCi 37 5,081 27-10-2015, 15:57
Son Yorum: ANTALYALI07
  21-22-23/09/2015 levrekci levrek,lüfer,kırlangıç avı LeVrEkCi 21 3,138 09-10-2015, 22:51
  25-26/09/2015 levrekci levrek ve lüfer avı LeVrEkCi 19 2,623 09-10-2015, 22:40
  28\08\2015 levrekci levrek avı LeVrEkCi 27 3,305 11-09-2015, 17:52
Son Yorum: BALIK and OZAN
  17\11\2014 Levrekci palamut avı LeVrEkCi 19 3,409 04-12-2014, 00:40
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi