30-09-2010, 07:09
SerenaY66 yazdı:harika görüntüler var.orda olmayı çok isterdim.herkese teşekkürler.
Gelmek istedinde hayırmı dedik İlkercim.
Her zaman hazıda bekliyoruz.

izmir org resimleri.
|
30-09-2010, 07:09
SerenaY66 yazdı:harika görüntüler var.orda olmayı çok isterdim.herkese teşekkürler. Gelmek istedinde hayırmı dedik İlkercim. Her zaman hazıda bekliyoruz. ![]() ![]() ![]() ![]()
30-09-2010, 09:35
yycolak yazdı:Gelmek istedinde hayırmı dedik İlkercim. Sizin hazırda olduğunuzdan hiç şüphem yok, bizleri kendi evimizdeymiş gibi ağırladınız aksini söyleyen yalan söyler.. Sizlerde her zaman bizim başımızın tacısınız...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
30-09-2010, 12:12
Uzun_ahmet yazdı:Sizin hazırda olduğunuzdan hiç şüphem yok, bizleri kendi evimizdeymiş gibi ağırladınız aksini söyleyen yalan söyler.. Ondanda bizim şüphemiz yok şekerim... ![]() ![]()
30-09-2010, 19:30
resimlere baktıkça dökemediğim kurtlarım yine kabardı...haftaya genemi gitsek acaba...
![]()
30-09-2010, 19:33
Uzun_ahmet yazdı:Sizin hazırda olduğunuzdan hiç şüphem yok, bizleri kendi evimizdeymiş gibi ağırladınız aksini söyleyen yalan söyler..Kendi adına söyle, ne ağırlaması, her akşam sabaha kadar kapısında bekledim, sağa sola saldırmasın diye.
30-09-2010, 20:42
Resimlerde güzel sizlerde en büyük güzellik dostluk yaşasın amatör balıkçı net ailesi.
![]()
30-09-2010, 20:51
murki yazdı:Kendi adına söyle, ne ağırlaması, her akşam sabaha kadar kapısında bekledim, sağa sola saldırmasın diye.kokoreç yemek için beklemiş olmayasın muratım ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
30-09-2010, 22:04
araphüso26 yazdı:kokoreç yemek için beklemiş olmayasın muratımYa tabiki şekerime karşı espriydi, ama anlatmayı becerememiş olabilirim. Onunla sabahlara kadar muhabbet, şamata, tabiki yanında kokoreçte dahil olmak üzere harikaydı. Bir dahaki İzmir org. u özlemeye başladım bile desem yalan olmaz. Emeği geçen herkeze tekrar teşekkürler.
01-10-2010, 00:51
arkadaşlar birinci sayfada video yükledim iyi seyirler.
![]() bir video var onuda izin alırsam arkadaştan gönderirim. ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
01-10-2010, 06:49
murki yazdı:Kendi adına söyle, ne ağırlaması, her akşam sabaha kadar kapısında bekledim, sağa sola saldırmasın diye. Sen gidince başladım saldırmaya rahat rahat.Bir bırakmadın şöyle adam gibi birilerine saldırayım.Her akşam yapıyorum ya.... ![]() ![]() Gerçekten doğru sizlerle yeterince ilgilenemedim.İnşallah bir dahaki sefere daha çok boş vaktimiz olur. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|