Yorumları: 11,006
Konuları: 243
cahit abi tebrikler balıklar harika uzun bir aradan sonra gözlerim bayram ettii
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 1,808
Konuları: 99
tahsinmersin yazdı:Cahit abim 2 günlük kaçamakta olsa güzel olmuş.hele bu güzelliği bizim gibi amatörler için neredeyse elzem olan balık avıyla noktalamak harika bir şey.
mercanlarınız çok güzel,ikinizinde ellerine sağlık.
birlikte nice avlarınız olması dileklerimle.
İki günlük kaçamak gerçekten iyi geldi.Sana daha güzelleri ve irileri nasip olsun.Teşekkürler ediyorum sevgili Tahsin.
cranium yazdı:Cahit abi tebrikler, mercanların boyları hakikaten güzelmiş.
Sardalyaları fileto olarak mı kullanıyorsunuz? Özel bir işlemden geçiriyor musunuz?
Sardalyalar alındığında kaya tuzu içinde buzdolabında saklıyorum.Tazeliğini korur.Fleto kestiğim gibi dilim dilimde kesip kullandım.Parça parça kullanmak daha verimli oldu.Fletoda yem 95 veya 135 metrelere kadar inerken dağılabiliyor.Sağlıcakla kal..
Köksal yazdı:Mercanların maaşallahı var bereketli olsun
Teşekkürler ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.
Albatros-gr yazdı:Cahit abi..cok guzel mercanlar..
tebrikler
tutmasi da yemesi de..zevklidir..
daha da bollarina insallah
rastgele
Teşekkürler ediyorum.Sevgilerimi gönderiyorum.
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun cahit abi,
marmarada eşref abi kanala çıkıp önceden işaretlediği taşlıklarda mercan tutuyor,bunu ilk duydugumda ve resimleri gördüğümde çok şaşırmıştım ve birgün denemeliyim demiştim.şu teknolojiyi kullanmama inadımdan dolayı teş bulmam zor görünüyor ama belki eşref abiye takılıp marmarada bu mercanlardan tutabilirim.harika 2 gün geçmiş orhan babayada selamlar.rastgele 

Teşekkürler ediyorum sevgili Nihat.Güzel avlarının raporlarını heyecanla bekleyeceğim.Şimdiden rast gelsin.Bayramdan sonra yine Orhan Baba ile birlikte olacağım.
Salih Reis yazdı:Cahit abicim çok güzel bir paylaşım ve gezi programı olmuş,
daha niceleri rastgelsin 
Salih,sesini duymak ne güzel.Özlemişim seni.Bayramdan sonra yine Mercan yada Sinarit avı için Orhan babanın yanına gideceğim.Güzel bir avla dönerim kısmetse.
mr.osmankozan yazdı:Gördüğüm en güzel mercanlar tatları nasıldır merak ediyorum. Hiç yemedim. Tutunlara yiyenlere afiyet olsun
Izgarasıda,tavasıda,kapamasıda çok güzel.Denemeni tavsiye ederim.Sağlıcakla kal.
aahmet yazdı:cahitcim pebelerinde maşallahı var bereketli ve afiyet olsun.orhan baba yabancı gelmedi yeldeğirmeni eraflarındanmı.
Ahmedim,Orhan Baba Çanakkale'den.Pembelerden bir rapor daha gelebilir.Kendine iyi bak..