Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
11 Eylül pazar.
LeVrEkCi yazdı:ben zevkle değiştiririm avatarı hemde en özelinden büyük boy yaparım sen gezdir yalçın abimi yeterki ercan abi GulumseAlkisSeerf

Bu seferkinden başlamışsın zaten Nihatcım.AlkisWink
Bul
yycolak yazdı:Bu işi sevmeseydim burada ne işim vardı.Bak bir bahane ne dostluklar kazandırdı.Alkis
Bu sözlerini ayaktaAlkisAlkisAlkisÖğrenemeyenlere gazoz kapağı76
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben zevkle değiştiririm avatarı hemde en özelinden büyük boy yaparım sen gezdir yalçın abimi yeterki ercan abi GulumseAlkisSeerf
Sen merak etme kardeşim.Smile Ben de keyif almasam gidermiyim hiç.76
Bul
ALTAYLI yazdı:Bu sözlerini ayaktaAlkisAlkisAlkisÖğrenemeyenlere gazoz kapağı76

Teşekkürler....Teşekkürler.... Teşekkürler...
Bul
ismimi görünce hemen sazan gibi sildim Hadiordan meğer iptal imiş83
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:ismimi görünce hemen sazan gibi sildim Hadiordan meğer iptal imiş83

İşte onun için iptal oldu zaten şekerim.Hadiordan
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:ismimi görünce hemen sazan gibi sildim Hadiordan meğer iptal imiş83

neden sildin kamilllllllllllllllllllHadiordan
Bul
bucalıfikret yazdı:neden sildin kamilllllllllllllllllllHadiordan
Evet bu önemli nedenWink
Bul
LeVrEkCi yazdı:yalçın abi sıkma canını 20 kişi rahat olursunuz ben yarın birde toplu email atarım o zaman 2 tekne aramak zorunda kalırsınız Gulumsezordur bu işler kolay gelsin AlkisSeerfhatta atıyorum şimdi toplu amaili birde site ana sayfaya duyuru ekliyorum.

MERHABA DUYURUYU?kime yazdınız ben izmir menemendeyim bana böyle bir şey gelmedi siteye giriyorum kayıtlı üye olmıyanlar göremez diyor kayıtlı üye derken bizden habersiz bir site mi var anlıyalım..... Teşekkürler
Bul
destiz35 yazdı:MERHABA DUYURUYU?kime yazdınız ben izmir menemendeyim bana böyle bir şey gelmedi siteye giriyorum kayıtlı üye olmıyanlar göremez diyor kayıtlı üye derken bizden habersiz bir site mi var anlıyalım..... Teşekkürler

Şimdi tamam görünüyor Hasan abicim.Bir kez daha denermisiniz.76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İlk pazar.... yycolak 137 11,263 05-09-2011, 20:34
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi