Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yycolak07/11/11DEDE OLDUM
Ne güzel bir haber Gulumse Allah analı babalı sağlıklı büyütsün yalçın abicim
Bul
yalçın abiciğim güzünüz aydın,allah analı babalı büyütsün,hayırlı evlat,hayırlı torun olur inşallah.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Dedeciğim şekerim Allah analı babalı dedeli nineli sağlıklı büyüsün inşallah..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Gözünüz aydın yalçın abi Allah uzun ömürler versin,güle güle sevin,şansı bol olsun.Gulumse
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
yalova tatar yazdı:şekerim senden dede olmazz ..... hele bi torununu al ananın yanına getir bi tanıştır bakemm o zaman seni alnının çatısından öpimmmm Rose95Sefiom

gene canevimden vurdun tatarım.seni seviyorum.çok alemsin.76
Bul
Marduk yazdı:Ne güzel bir haber Gulumse Allah analı babalı sağlıklı büyütsün yalçın abicim

ANTALYALI07 yazdı:yalçın abiciğim güzünüz aydın,allah analı babalı büyütsün,hayırlı evlat,hayırlı torun olur inşallah.

Uzun_ahmet yazdı:Dedeciğim şekerim Allah analı babalı dedeli nineli sağlıklı büyüsün inşallah..

Köksal yazdı:Gözünüz aydın yalçın abi Allah uzun ömürler versin,güle güle sevin,şansı bol olsun.Gulumse

canımsınız benim.allah hepinizden razı olsun.Sefiom
Bul
Yalçın abim Allah Analı Babalı büyütmek nasip eylesin. Dedeciğim seninde gözün aydın olsun artık marketten cikolatalar eksilir Smile Siyirdim Gulumse
Bul
hasansenturk72 yazdı:Yalçın abim Allah Analı Babalı büyütmek nasip eylesin. Dedeciğim seninde gözün aydın olsun artık marketten cikolatalar eksilir Smile Siyirdim Gulumse

sağolasın sevgili kardeşim.eksilen çikolata olsun daha ne isterim.bu güzel bir duygu,herkese yaşatsın yüce mevla.Affet
Bul
Gulumse
yycolak yazdı:sağolasın sevgili kardeşim.eksilen çikolata olsun daha ne isterim.bu güzel bir duygu,herkese yaşatsın yüce mevla.Affet

Amin Abim o güzel gülücüklerin yeter senin abim benim pardon dedeciğimmm Siyirdim
Bul
hasansenturk72 yazdı:Gulumse

Amin Abim o güzel gülücüklerin yeter senin abim benim pardon dedeciğimmm Siyirdim

eyvallah kardeşim.76
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi