19-04-2012, 09:03
mariner8 yazdı:Bravo Ruşan kardeşim
hepinize şimdiden rastgeleyin
Teşekkürler Ahmet abi

Sazanları özledim...
Haydi Turnaya
|
19-04-2012, 09:03
mariner8 yazdı: Teşekkürler Ahmet abi ![]()
Sazanları özledim...
19-04-2012, 12:40
hadi hayırlısı inşallah paylaşımlar bol olur...
![]()
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
20-04-2012, 16:52
Bu arada gideceğimiz merada en çok iş yapan kaşıkların resmi. Markası alba. Başka markaların da bu tipte kaşıkları vardır. Alba'da kodları 504 - 604. Bir de iş yapabilecek rapala ve silikon resimlerini de ekliyorum. Tabi ki bunlar benim bu zamana kadar olan tecrübelerim. Başka renk ve boyutta kaşıklar da tabi ki iş yapabilir. Kaşıkların en büyük boyu (30-45 g), rapalaların da 9 - 11 cm olanı yeterli olacaktır sanırım.
Sazanları özledim...
21-04-2012, 00:45
baş köşe ve son köşedeki kaşıklar gerçekten süper,diğerleri nedense bizim buralarda pek iş yapmıyor,özellikle sonuncusu tam avcı bana göre
![]()
21-04-2012, 08:42
rusan yazdı:Bu arada gideceğimiz merada en çok iş yapan kaşıkların resmi. Markası alba. Başka markaların da bu tipte kaşıkları vardır. Alba'da kodları 504 - 604. Bir de iş yapabilecek rapala ve silikon resimlerini de ekliyorum. Tabi ki bunlar benim bu zamana kadar olan tecrübelerim. Başka renk ve boyutta kaşıklar da tabi ki iş yapabilir. Kaşıkların en büyük boyu (30-45 g), rapalaların da 9 - 11 cm olanı yeterli olacaktır sanırım. Bunların hepisinden var bende. Ama ben 1-3 ve 8. sıradakileri yanıma almayı planlıyorum. ![]() ![]() ![]()
21-04-2012, 11:45
nihatkr yazdı:Bunların hepisinden var bende. Ama ben 1-3 ve 8. sıradakileri yanıma almayı planlıyorum. İnşallah tutucaz Nihat abi, aslında turna için en uygun zaman eylül ekim ama olsun hiç belli olmaz. Sen yeter ki balık iste. Sazan,yayın,turna ne yapar eder tuttururum. Bu sezon en çok sazandan ümitliyim bugüne kadar hiç olmadığım kadar. Haftalardır sazanla yatıyorum sazanla kalkıyorum. Bu sene trofe bi sazan yakalarsam hiç şaşırmayın ![]() ![]()
Sazanları özledim...
21-04-2012, 13:25
tedirgin SaZaN yazdı:baş köşe ve son köşedeki kaşıklar gerçekten süper,diğerleri nedense bizim buralarda pek iş yapmıyor,özellikle sonuncusu tam avcı bana göre Ömer abi bunun nedeni göllerimizde bol bol israil sazanı olması bence. renk ve şeklinden dolayı son köşedeki hep daha çok iş yapıyor. Ama tabi balık nazlıysa. Balığın bol ve aç olduğu yerde zaten turna herşeye saldırır. Havanın açık ya da kapalı olması da renklerde etkili.
Sazanları özledim...
21-04-2012, 19:39
İnşallah ben de geleceğim.
Ruşan bir de tadı damağımızda kalan türden oluyormu. ![]() ![]() O zaman organizasyonlara hazırlan şimdiden. ![]()
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
21-04-2012, 23:24
ufuktan26 yazdı:İnşallah ben de geleceğim. İnşallah çok güzel olacak hocam tek dileğim bu. Hava izin verirse inşallah çok güzel bir organizasyon olucak.
Sazanları özledim...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|