02-05-2012, 09:55
MaVrUşGiL yazdı:Kardeşim, o uzun zaman ister şimdilik böyle kısa vuruşlarla idare edelimama bi fırsat olur 2-3 gün gömebilirsek hiç düşünmeden dalarım sizilerle
O patatesden bende yedimgayet başarılıydı.

Büyük Çekmece Gölü Organizasyonu
|
02-05-2012, 09:55
MaVrUşGiL yazdı:Kardeşim, o uzun zaman ister şimdilik böyle kısa vuruşlarla idare edelim ![]() ![]() ![]()
02-05-2012, 11:24
harika bir ortam oluşturmuşsunuz... aranızda olamamak gercekten üzücü..
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
02-05-2012, 12:56
L'aiqLeNoiR yazdı:Vallahi suçluyum hocam nediyim 15 yıllık kardeşim dediğim adamı tanıyamadım. Gücendiğinden 2 gündür uyku uyumuyormuş derin şikayetler alıyorum Ruşanın ailesinden. Bir kaç bişey ısmarlarsan belki affedebilirim ![]()
Sazanları özledim...
02-05-2012, 13:24
rusan yazdı:Bir kaç bişey ısmarlarsan belki affedebilirim ![]() ![]() ![]()
02-05-2012, 13:40
nihatkr yazdı: Hayatımda ilk defa renk değiştiren patatesi gördüm Nihat abi bu senin sayendeydi. Tadına bakmak nasip olmadı ama bidahaki sefere inşallah. ![]()
02-05-2012, 19:35
Fotograflarin devami geldikce organizasyonun guzelligide bir o kadar ortaya cikiyor tebrikler...
02-05-2012, 20:21
resimler harika olmuş arkadaşlar elinize sağlık muhabbetleriniz daim olsun.
![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
02-05-2012, 21:23
yanarım yanarım o güzelim muhabetleri kacırdığımız için,bilseydim erken gelmeye çalışırdık,havanın böyle ters gitmesi kötü oldu,yinede ilk defa tanışmış oldugum arkadaşları görmem bile yeterli oldu,bunun acısını başka bir organizyasyonda buluşmak dileğiyle.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
03-05-2012, 00:42
evet böyle olmadı yani sonradan gelen kadıköy ekibi için..balık olmadı bari muhabbete gelseydik..yeri çok beğendim..uygun bir havada çok güzel bir ortam yapılır ve balık tutulur..bizde çok az kaldık sizden sonra boğada şansımızı deneyelim dedik..kandilliye geldik..erol abinin gizli meralarından birine girdik adamlar kofana ya yakın lüferler alıyordu..bizde denedik ama ekipmanlarımızın yetersiz olması nedeniyle balık alamadık sadece adamları seyretmeyle yetindik..bir dahaki seferi kısa zamanda düzenleyelim..hava şöyle yaksın bizi..yemin ediyorum donduk..ruşan sıkma canını herşeye rağmen dostları çok güzel şekilde ağırlamanız muhteşem..öpüyorum kardeşim seni..saygılar..
![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|