Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
24 Haziran 2012 İzmir 7+7 Mini Organizasyon
biz az da olsak bir araya gelelimde helebi balıktı muhabbetti döktürelim birdahakine yine nasıl patlama oluyor Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:geç kaldık , ama döndük artık işte patron kırmızı yapsan beni belki daha çok ilgi çeker organizasyonlarım Siyirdim

yaa tabii hemende yapar patron Siyirdim sıfırdan başladık adım adım önce bi sazanın eline vereceğim seni jr luktan başlatacam,1 sene dile kolay 1 sene girme siteye yok öyle Hehe
Bul
kaılımcı arkadaşlara rasgele diyeyim AlkisAffetSiyirdim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
LeVrEkCi yazdı:yaa tabii hemende yapar patron Siyirdim sıfırdan başladık adım adım önce bi sazanın eline vereceğim seni jr luktan başlatacam,1 sene dile kolay 1 sene girme siteye yok öyle Hehe

5 sene öncesine geri döndük yani bumudur Siyirdim dişimle tırnağımla kazıya kazıya geldim buralara admin efendi yine gelirim merak etme SiyirdimSiyirdim

hem yüksek yerlerde tanıdıklarım var benim HappySiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
LeVrEkCi yazdı:yaa tabii hemende yapar patron Siyirdim sıfırdan başladık adım adım önce bi sazanın eline vereceğim seni jr luktan başlatacam,1 sene dile kolay 1 sene girme siteye yok öyle Hehe

tabiiiiiiiii izmire eziyete devam.bir tanecik yöneticimiz vardı onuda verin sazanın ellerine.hatta elektrik şoku falanda denemek lazım.Siyirdimyazıktır kıymayın tombuluma diyeceğim ama.yakışıklı dönsün siteye diye aylardır diyetteymiş yazık.bak nasıl şimdi her gün sitede canımın içi.hadi gari verin şekerimin ünvanını.....AlkisAlkisAlkislütfeeeeeeeeeeennnn...Affet
Bul
yok yok olmaz o kadar kolay değil azıya kazıya gelmişmiş Hadiordan yoğun çalışırken 2 dk gir dedik siteye şimdi kazımaya devam oh olsun sana Happy
Bul
özgür vip bir birey olarak halk oylaması yapalım izmir yöneticisiz kalmasın Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
yycolak yazdı:tabiiiiiiiii izmire eziyete devam.bir tanecik yöneticimiz vardı onuda verin sazanın ellerine.hatta elektrik şoku falanda denemek lazım.Siyirdimyazıktır kıymayın tombuluma diyeceğim ama.yakışıklı dönsün siteye diye aylardır diyetteymiş yazık.bak nasıl şimdi her gün sitede canımın içi.hadi gari verin şekerimin ünvanını.....AlkisAlkisAlkislütfeeeeeeeeeeennnn...Affet

zaten bedavadan admin olmuştu abi şimdi uğraşsın biraz,hem bi bahaneyle sık sık organizasyon falan yapar,izmire eziyeti ben yapmadım yaww sizin tombul yaptı ne yaptıysa Siyirdim
Bul
özgür vip bir birey olarak halk oylaması yapalım izmir yöneticisiz kalmasın Siyirdim

lütfen admin efendi atlamayalım demokratik bir ülkedeyiz izmiri sahipsiz bırakmayız

Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
beni admin yapın her hafta organizasyon hatta ayda bir konaklamalı organizasyon ve kişi başı 4.99 kg balık tutma garantili istediğiniz türler mercan fangri çupra levrek kofana akya lahos seçmece beğenmediğini geri sal Siyirdim ne güzel şeymiş yaw boş keseden atmak Siyirdim

körfezden balık tutma imkanı denizi de temizleticem Siyirdim yunan adalarına mfaruk meralarına günübirlik balıkavı turları Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Organizasyon iptal üzgünüm LeVrEkCi 27 2,440 29-04-2016, 18:19
Son Yorum: LeVrEkCi
  organizasyon yem konusu fish or die 46 5,568 05-06-2014, 08:29
Son Yorum: yycolak
  geleneksel izmir organizasyonu finali fish or die 76 8,592 23-04-2013, 20:08
Son Yorum: ALTAYLI
  16-12-2012 Mini Organizasyon nihatkr 30 5,556 20-12-2012, 13:11
Son Yorum: dagistan
  14 ekim izmir nasil geçti ALTAYLI 222 20,644 02-11-2012, 16:02