31-08-2012, 18:05
bende anlamam her türlü su yaparım

Izmir organizasyonu
|
31-08-2012, 18:05
bende anlamam her türlü su yaparım
![]()
31-08-2012, 20:26
Böyle bir organizasyona katılmamak zaten çok büyük ayıptır yhaaa..Bende oradayım Allah izin verirse.
Bornova özkanlar tansaştan dahil olacağım...
31-08-2012, 20:29
Yalnız Rezervasyon için ne yapmam gerekli lütfen bir hesap no yada tel verebilirmisiniz.Bu ortamı 5 yılda bir zor bulurum heralde.Usta balıkçılarla birlikte ......
31-08-2012, 21:02
Eğer hava güzel olurda gemi yoluna çıkarsak o zamanda güzel balık alabiliriz.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
31-08-2012, 21:05
sessizkuşçu yazdı:Yalnız Rezervasyon için ne yapmam gerekli lütfen bir hesap no yada tel verebilirmisiniz.Bu ortamı 5 yılda bir zor bulurum heralde.Usta balıkçılarla birlikte ......Altaylı (Ercan Mertbilek) 0 532 556 81 49 Amatör Balıkçı - Tek Mesajı Görüntüle - Izmir organizasyonu Ayrıntılar ilk mesajda vardır..
31-08-2012, 21:41
sessizkuşçu yazdı:Böyle bir organizasyona katılmamak zaten çok büyük ayıptır yhaaa..Bende oradayım Allah izin verirse.Geliyorum dedinmi tamamdır Tarık,herhangibi şekilde karşılaşacağımız sorun için Ercan abine tel.ver ![]() ![]()
Bornova - izmir
31-08-2012, 23:30
sessizkuşçu yazdı:Yalnız Rezervasyon için ne yapmam gerekli lütfen bir hesap no yada tel verebilirmisiniz.Bu ortamı 5 yılda bir zor bulurum heralde.Usta balıkçılarla birlikte ...... isminizi listeye ekledim,birşey yapmanıza gerek yok ogün teknede toplanır,ercan abi ödemeyi yapmış bende hesap numarasına gönderilsin dedim ama gerek görmediler,ogün teknede toplarız.
01-09-2012, 08:56
sessizkuşçu yazdı:Böyle bir organizasyona katılmamak zaten çok büyük ayıptır yhaaa..Bende oradayım Allah izin verirse. sessizkuşçu yazdı:Yalnız Rezervasyon için ne yapmam gerekli lütfen bir hesap no yada tel verebilirmisiniz.Bu ortamı 5 yılda bir zor bulurum heralde.Usta balıkçılarla birlikte ...... sana helal olsun tarıkcım.telefon seni olayın merkezine ulaştırır.irtibatı koparmayalım.bu seferki tam bir organizasyon her şeyiyle inşallah. ![]()
01-09-2012, 08:57
bucalı yazdı:Eğer hava güzel olurda gemi yoluna çıkarsak o zamanda güzel balık alabiliriz. sen ilacını almayı unutma. ![]() ![]()
01-09-2012, 12:16
hadi bakalım hayırlısı olsun. ben listede ismimi göremedim .bir aksilik olmadıkça teknede yerimi alırım
![]() ![]()
balığa hasret yaşamak zor
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|