Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
misinalar
ustam61 yazdı:Happybakacağız tatlısucular mı (acemiler) ,yoksa tuzlusucularmı (ustalar)ilk balığı yakalayacak.en büyügü ,en çok balığı kimler yakalayacak.Happy

Ver gazı Ustacım.Depolar ancak dolar haftaya kadar.Siyirdim
Bul
ustam61 yazdı:NayirolamazKonu dağılıyo bak kızacaklar sana da banada.Affetaman sağlam misinalarınızı getirin arkadaşlar akşama kadar yakalanan balıklar akşam yemeğimiz olacak.çürük misinalarla uğraşmayalım aç kalırız sonra.HappyHappy

Tamam o zaman konuyu toparlayıver Ustacım.76
Bul
ustam61 yazdı:Nayirolamazhayırdır yalçınım uykunmu geldi .erkenden konuyu toparlarsak uyursun sen.Hehe

Bana kızacaklar dediğin için öyle dedim Ustam.SeerfDaha buralardayım.76
Bul
Misinamı dediniz ..

powerline diye bir misina çıktı resmen benimle dalga geçiyor 0.25 ile 150 170 gram atıyorum hemde öyle böyle değil kopmuyor ben böyle misina görmedim
Bul
FuRkAn * yazdı:Misinamı dediniz ..

powerline diye bir misina çıktı resmen benimle dalga geçiyor 0.25 ile 150 170 gram atıyorum hemde öyle böyle değil kopmuyor ben böyle misina görmedim

Gerçekten etkileyiciymiş Furkan.Denemek lazım bu misinayı Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
FuRkAn * yazdı:Misinamı dediniz ..

deneyelim bakalım nasıl birşeymiş,acaba 0.20 side sağlammıdır eğer öyleyse levrekte denemek lazım.teşekkürler furkan.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  En ince ve En Sağlam Misinalar Nelerdir ? mrs303 27 15,773 18-11-2008, 23:43
Son Yorum: tahsinmersin
  örgü misinalar GÖKSEN 16 6,213 24-01-2008, 11:55
Son Yorum: Köksal

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi