Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
En çok hangi balık zevklidir ?
En zevkli balık yakalamak, oltamı kıracak balık. Nasılsa her çeşidini yiyoruz. Birde olta kıranı görmek lazım diye düşünüyorum.
Bul
teknede birgün kamış ağırlaştı , sardım sardım ,suyun üzerinde 40-45 cm.lik bir kalamar belirdi.kepçeye almaya çalışırken son bir çırpındı ve kamışı 3 yerden kırarak kaçtı.teknedeki arkadaşlarla arkasından bakakaldık.çok güzeldi çoook
Bul
20 kiloluk ve üstü yayını hiçbir şeye değişmem vay anam vay ama mantarlı tatlısu kefal avınada hastayım ayrı bir taddır onu yakalamak
Bul
Bence en zevkli balık uğraştıran balıktır.Fakat benim hoşuma giden ölü yem balıkla turna balığı yakalamak tabiki en az 70,80 cm uzunluğunda olanlardan hepinize rastgele
"kıçı ıslanmayan balık tutamaz"
Bul
yakalamadığım balığın nasıl zevk verdiğini bilemem.ama yakaladıklarımın içinde yemesi ve tutmasıyla en zevk vereni levrek.kıyıdan rapala ile olacak.daha çok köpüklü(dalgalı). ve bulanık suda iyi av veriyor.atıyorsun rapalayı çekiyorsun,kıyıya kadar rapala geliyor,tam kaldıracağın zaman rapalayı sudan, birden biniyor balık rapalaya hiç beklemezken.heyecan ani bir şaşkınlıkla başlıyor.büyükse vede uğraştırıyorsa değme keyfime.
Bul
zevk almasını bilene hepsi keyifli valla balık olsunda nasıl olursa olsun
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
Bul
Sirkülerde belirtilen boylar dahilinde olmak kaydıyla hemen hemen her balığı yakalamak zevklidir....Ama illede bir iki balık ismi vermek gerekir ise..İlle de çupra derim....Aman allahım o nasıl bir zevk-haz kelimeler ile tarif edilmesi çok zordur...Şimdi 3 lü takımı mamun ile yemleyip fırlatıyorum kıyıdan....Ve, hemen saniyeler için de oltanın boşluğunu almak gerek ki, çupra yem ile oynar iken onunla tokalaşıp, karada da kucaklaşabilelim...Hele hele makarayı sarar iken o balığın verdiği mücadele....İnsanın o an kalbi yerinden çıkacak gibi oluyor....Hele hele görünmeye başladığında..Breh breh....
şöle çipuranın sağa sola çekerek gelişi benim favorim..limanın bi ucundan attığım oltayı öteki ucundan çektirir adama..
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
hangi balığı tutarsan tut farketmez ,hepsi ayrı bir zevk ayrı bir yemek çeşidi.birgün rapala,birgün çapari,birgün çarpma,birgün yemli,birgün uzatma daha ne sayayım hepsi başka zevk alırsan.
Bul
erol abi sana katılıyorum balıkçılığın zevki başlı başına bi zevk ben ayırt etmem .
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Balik buzluga girince... Albatros-gr 63 11,409 11-05-2013, 19:50
Son Yorum: YaKaMoZ
  Hangi balik daha lezzetlidir? Albatros-gr 91 16,363 30-05-2012, 20:49
Son Yorum: AmatörBalıkcı19
  Hangi uyemizin gozu daha keskin? Albatros-gr 78 8,466 15-02-2009, 00:50
Son Yorum: LeVrEkCi