Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Her derde deva PEPİNO
yücelin cep telefonunu özelden atıyorum yalçın abi ne zaman siteye gireceği belli olmaz gerekirse telefonla ulaşırsın.
Bul
LeVrEkCi yazdı:yücelin cep telefonunu özelden atıyorum yalçın abi ne zaman siteye gireceği belli olmaz gerekirse telefonla ulaşırsın.

Teşekkürler Nihatcım.Çok iyisin.
Bul
http://www.amatorbalikci.net/showthread....post194743

yetiştirdiğimiz pepinolar üsteki linkte vardır,Her nekadar bu yıl deneme amaçlı yapmış olduğum dikimden yeterli verimi aldım ve 2010 yılında mart veye nisan ayında profosyenel bir dikimle organik olarak yetiştirmeye başlıyorum allah nasip ederse 1 kökle başlayıp şu anda 500 köküm var nisan ayında 3000 kök yapmayı ve mayıs itabari ile 6000 köke çıkartmayı planlıyorum 2010 temmuz,ağustos itibari ile türkiyenin hertarafına gönderilir fide isteyenler bu telden bana ulaşabilirler 0539 857 13 07

[Resim: 12141_192513099379_813384379_2791109_1948604_n.jpg]

PEPİNO

PEPİNO Meyvesinin Bilinen Faydalı Özellikleri

1 - ŞEKER HASTALIKLARI,
2 - KEMİK ERİMESİ,
3 - DALAK YETMEZLİĞİ (TROMOKSİN),
4 - BAĞIRSAK KANSERİ,...
5 - GEN HASTALARI,
6 - MİDE RAHATSIZLIĞI,
7 - ANEMİ(KANSIZLIK) HASTALARI,
8 - HEMOFİLİ HASTALARI (Kanın pıhtılaşmasındaki bir bozukluğa bağlı kanama hastalığı),
9 - KİLO PROBLEMİ OLANLAR DAHA ÇOK TÜKETMEKTEDİR.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

yücelcim ben diyabet hastasıyım geçenlerde tv de izledim şekere iyi geldiğini kemeraltından alıp tattım 20 gün düzenli yiyecekmişim umarım iyi gelir senden fide isteyebilirimAlkis
Bul
Yücel seni tebrik ediyorum mükemmel bir olaya imza atmışsın. Ayrıca örnek bir çalışma olmuş. Kısaca sana helal olsun diyorum Allah yolunu açık üretimini bol ve kısmetli kılsın
Bul
deniz aşığı yazdı:yücelcim ben diyabet hastasıyım geçenlerde tv de izledim şekere iyi geldiğini kemeraltından alıp tattım 20 gün düzenli yiyecekmişim umarım iyi gelir senden fide isteyebilirimAlkis

tabi nedemek abi fidemiz vardır telefonla irtibatlaşırız
ALTAYLI yazdı:Yücel seni tebrik ediyorum mükemmel bir olaya imza atmışsın. Ayrıca örnek bir çalışma olmuş. Kısaca sana helal olsun diyorum Allah yolunu açık üretimini bol ve kısmetli kılsın

sağolasın abi amatörce başlayıp profosyenele döndük ne yapalım
erdekli yücel yazdı:tabi nedemek abi fidemiz vardır telefonla irtibatlaşırız
görüşürüz canım sağolasın
Bul
erdekli yücel yazdı:sağolasın abi amatörce başlayıp profosyenele döndük ne yapalım
Sana hayırlı uğurlu gelicektir İnşallah
Bul
sayende ve sayemde pepino buralarda da şöhret oldu
yeni mahsul çıkınca banada haber ver
meraklısı çokAlkis
hayırlısı olsun kardeşim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Soğan, her derde deva erdekli yücel 43 5,965 25-04-2010, 19:11
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  Balık her derde deva LeVrEkCi 16 4,274 11-05-2007, 15:57