Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rapala çinokop.
şerpa yazdı:hakketen şov yapmışsınız tebriklerAlkisAlkis
allahım bu güzelliklerden bizede nasip etAffet
kullandığınız rapalanın fotosu varmı acaba

dun balık rapala seçmıyodu o yuzden resım koymadım 3 tane denedım 3 de iş yaptı ama mavi olan devamlı çalıştı bişey dıkatımı çektı 9cm olan hep buyuk balık aldı 7cm olan dakucuk balık aldı belkıde istisna ama dikkatımı cektı.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Tropheus yazdı:dun balık rapala seçmıyodu o yuzden resım koymadım 3 tane denedım 3 de iş yaptı ama mavi olan devamlı çalıştı bişey dıkatımı çektı 9cm olan hep buyuk balık aldı 7cm olan dakucuk balık aldı belkıde istisna ama dikkatımı cektı.

pazartesi bende size katılmak isterim öğleden sonra 15-16 saatlerine kadar boşum giderseniz buradan yada 05384344077 den bir mesaj atın ben sizi bulurum
Bul
şerpa yazdı:pazartesi bende size katılmak isterim öğleden sonra 15-16 saatlerine kadar boşum giderseniz buradan yada 05384344077 den bir mesaj atın ben sizi bulurum

hakan bende furkandan haber beklıcem valla ben pazartesi kesın balıktayım ama haberın olsun bıde eger balık yaparsa yıne saa4 kadar takılcam bu sefer saygılar.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
Tropheus yazdı:hakan bende furkandan haber beklıcem valla ben pazartesi kesın balıktayım ama haberın olsun bıde eger balık yaparsa yıne saa4 kadar takılcam bu sefer saygılar.

ben gelirim. hafta sonu tekrar konuşuruz
Bul
gerçekten güzel shov olmuş tebrikler.
Bul
şerpa yazdı:ben gelirim. hafta sonu tekrar konuşuruz

OK konusuruz.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
tepeli35 yazdı:gerçekten güzel shov olmuş tebrikler.

saol ercan abım.Smile
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
tebrıkler abı bogazda balık bırakmamıssın valla Alkis
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
MaşallahAlkisAlkisinşallah her avın böyle bereketli geçer Sedat.Bereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
blue_zaire yazdı:tebrıkler abı bogazda balık bırakmamıssın valla Alkis

valla kardesım tutarken dusundumde bu balık yakın bı zamanda bıtecek onumuzde balıkcı gemılerınden yer yoktu valla adamlar balıgı kırdı gecırdı çinekop 7 8 tl duser bugun yarın istavrit daha pahalı hesab et.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  05.12.2012 sabah suyunda rapala keyfi (xfisher) xfisher 44 6,840 14-12-2012, 17:18
Son Yorum: SpinAvcısı
  Boğazda Rapala İle İstavrit - Sardalya FuRkAn * 38 7,164 13-09-2009, 21:02
Son Yorum: Zıpkıncı
  Çinekop Raporu / 09.11.2006 / Yemli,Çapari, Rapala balıkoltası 12 4,183 24-11-2006, 20:18
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi