13-12-2009, 03:02
En iyisi ben halı sahaya davet edeyim şu dili eli sürçenleri...

Y.a.R.i.s.M.a.
|
13-12-2009, 03:02
En iyisi ben halı sahaya davet edeyim şu dili eli sürçenleri...
![]()
13-12-2009, 03:04
yarismanin cevabi..
galip gelen Mehmet abi (lakerda)nin da dedigi gibi ilk cevabi Ahmet (krizoberili)verdi
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
13-12-2009, 03:08
1 a ya wer ufuk hocam ve faruk abim el kaymasını
![]() ![]()
Nazar etme ne olur;at çek seninde olur
![]()
13-12-2009, 03:11
manisalıdeli yazdı:1 a ya wer ufuk hocam ve faruk abim el kaymasınıbunu ben bastan soyledim.. fakat ne yapalim,karsiyami ,yanina mi bir yerlere aldik adami ,ama yarin belli olacak ![]() ![]()
![]()
13-12-2009, 06:50
Ohhoooo ... Ben foruma girene kadar cevap da bulunmuş , muhabbet şerbeti içilip , meydan pirelere bırakılmış
![]()
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
13-12-2009, 13:13
şimdi faruk abi bilene ödül ne boş boş yarışma olmaz
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
13-12-2009, 13:15
martı yla tans yapılmış sanırım benimde başıma geldi. video cekimim var enkısa zamanda paylaşmak isterim
Albatros-gr yazdı:yarismanin cevabi..Aslında Ahmet'te %50'sini bildi.. Soru iki şıklı idi : ''bu nedir ve ne yapıyor'' Tamam martı doğru da '' Hanosu yutuyor'' demesi de lazımdı.. ![]() ''İstavrit yutuyor'' dese bile kabul değil.. ![]() Ayrıca martını türünü de bilememiş.Martı deyince 339 tür martı var... (Fazlamı attım ne.. ![]()
13-12-2009, 15:07
fish or die yazdı:şimdi faruk abi bilene ödül ne boş boş yarışma olmazdogrudur Murat.. cok haklisin.. seni konu icindeki 3 nolu cevaba sevkediyorum..zahmet olmassa bir goz at..cevabin orada bakalim yarayacak mi? ![]() Lakerda yazdı:Aslında Ahmet'te %50'sini bildi..cok dogru Mehemt abi.. cevap yarim.. hic fazla atmadin ....aynen dedigin gibi...hatta hangi cins hanos oldugunu bile yazmasi lazimdi en azindan ![]() ![]()
![]()
13-12-2009, 15:08
rota yazdı:martı yla tans yapılmış sanırım benimde başıma geldi. video cekimim var enkısa zamanda paylaşmak isterimbekliyoruz Yilmaz.. videonun seyri bir baska oluyor ![]()
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|