Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tepsiye sığmadı
ufuktan26 yazdı:Orhan abi kupeslere alışmıştık.Hep kupes nereye kadar dedin sonunda.Helalin var vallahi.Alkis
Süper balık almışsın abi.Tebrikler.Afiyet olsun Seerf
Artık yeni sahteler senden sorulur.
Sırtınında bu güzelliği var,bir tane oluyor tam oluyor Happyteşekkür ederim Ufuk hocamSeerf
Bornova - izmir
Bul
Kaptan sırtı çekmenin keyfini aldınmı artık daha büyük hayaller başlar ve inanın bu gerçekleşir. Tebrikler sanırım aslan gibi boğulmuşturSeerf
Bul
ALTAYLI yazdı:Kaptan sırtı çekmenin keyfini aldınmı artık daha büyük hayaller başlar ve inanın bu gerçekleşir. Tebrikler sanırım aslan gibi boğulmuşturSeerf
İnşallah kaptanım,sırtıya devam ediyorumGulumsesınağriti alan sahteyi hatırladınmıHappykendisi en güzel şekilde uğurlanmışdırSeerf
Bornova - izmir
Bul
AlkisAlkisAlkis...
Tebrikler Orhan Abi, balık muhteşem...
Kimbilir ne zevk yapmışsındır...
O merada sirticiliği oltacılığın önüne geçir bence..
Daha büyüklerine inşallah....
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
cranium yazdı:AlkisAlkisAlkis...
Tebrikler Orhan Abi, balık muhteşem...
Kimbilir ne zevk yapmışsındır...
O merada sirticiliği oltacılığın önüne geçir bence..
Daha büyüklerine inşallah....
Son günlerde sırtı avım yemlinin önüne geçtiHappygelen balıkların boyutları büyüyünce,yakalayınca zevki götürürken lezzetide artıSeerfteşekkür ederim Serkan,sizlerede bereketli avlar dilerimGulumse
Bornova - izmir
Bul
Vay beah...
Yeni avlanma yöntemi klasikleri devre dışı bırakmış ama iyide olmuş maşallah abicim.
Bu emenette foto görünmedi ama yine anlatımdan kallavi bir şey olduğu anlaşılıyor.Afiyetle inşallah.Seerf
Özledim seni....Mahcup
Bul
yycolak yazdı:Vay beah...
Yeni avlanma yöntemi klasikleri devre dışı bırakmış ama iyide olmuş maşallah abicim.
Bu emenette foto görünmedi ama yine anlatımdan kallavi bir şey olduğu anlaşılıyor.Afiyetle inşallah.Seerf
Özledim seni....Mahcup
Yemliye biraz ara verdim sırtının keyfini çıkarmaya çalışıyorumGulumsegelen balıkla avatar resmi yaptımHappyteşekkür ederim YakupSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Yemliye biraz ara verdim sırtının keyfini çıkarmaya çalışıyorumGulumsegelen balıkla avatar resmi yaptımHappyteşekkür ederim YakupSeerf
Sofradaykende bir foto alsaydınya be abi.SnifsinfSeerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi