Yorumları: 3,283
Konuları: 164
kanka senin avlandığın zemini soracaktım,yosun varmı yada kumlukmu..attığım canlı yem olurda yosunların arasında kaybolursa levrek göremez diye korkuyorum..kumluk yerde çok yok..ama bu gece sabahlayacağım,azimle bekleyeceğim Allahım inşallah bir tane denk getirir...bende burada sizlerle paylaşırım..saygılar.
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
BALIK and OZAN yazdı:kanka senin avlandığın zemini soracaktım,yosun varmı yada kumlukmu..attığım canlı yem olurda yosunların arasında kaybolursa levrek göremez diye korkuyorum..kumluk yerde çok yok..ama bu gece sabahlayacağım,azimle bekleyeceğim Allahım inşallah bir tane denk getirir...bende burada sizlerle paylaşırım..saygılar.
Kardeşim zemin kayalık kumluk karışık..
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Yine harika iş çıkartmışsın Barış

bereketli afiyet olsun.
Bornova - izmir
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
maşallah valla ne denebilirki harikasın barış.
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
barış tebrikler.Valla diyecek bir laf bulamıyorum.Sen işini bilirsin.Azim azim azim .
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
BALIK and OZAN yazdı:kanka senin avlandığın zemini soracaktım,yosun varmı yada kumlukmu..attığım canlı yem olurda yosunların arasında kaybolursa levrek göremez diye korkuyorum..kumluk yerde çok yok..ama bu gece sabahlayacağım,azimle bekleyeceğim Allahım inşallah bir tane denk getirir...bende burada sizlerle paylaşırım..saygılar.
ozan böyle trofeleri görünce bende hemen balığa gitmek istiyorum.Barış benide gaza getirdi.Ama tatlısu ramazanda çekilmiyor .Sıcağı eziyeti vs.
inşallah senden de bir haber alırız.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Burak Karadeniz yazdı:Sevgili Barış yine mükemmel bir levrek avı gerçekleştirmişsin,seni can-ı gönülden kutlarım.Avlarının hep bu güzellikte devam etmesini dilerim.Selam ve sevgiler.
Teşekkürler Burak abi sizlerin yolunda ilerliyorum..
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
bucalı yazdı:Teşekkürler Burak abi sizlerin yolunda ilerliyorum..
Şekerim 11 eylül listesinde adını gördünmü.Fiko aradımı seni.