Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
paşalar geldi
kanka senin avlandığın zemini soracaktım,yosun varmı yada kumlukmu..attığım canlı yem olurda yosunların arasında kaybolursa levrek göremez diye korkuyorum..kumluk yerde çok yok..ama bu gece sabahlayacağım,azimle bekleyeceğim Allahım inşallah bir tane denk getirir...bende burada sizlerle paylaşırım..saygılar.
Seerf
Bul
BALIK and OZAN yazdı:kanka senin avlandığın zemini soracaktım,yosun varmı yada kumlukmu..attığım canlı yem olurda yosunların arasında kaybolursa levrek göremez diye korkuyorum..kumluk yerde çok yok..ama bu gece sabahlayacağım,azimle bekleyeceğim Allahım inşallah bir tane denk getirir...bende burada sizlerle paylaşırım..saygılar.

Kardeşim zemin kayalık kumluk karışık..
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Barış her ne kadar kıyı avında çok iyi olmasamda bu levrekleri gördükten sonra bir gün seninli takılmak farz oldu.AlkisAlkisAlkis

daha niceleri rastgelsin.

yolun çiğli tarafına düşerse bir çay içmeye beklerim Barışçım. Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Yine harika iş çıkartmışsın BarışAlkisbereketli afiyet olsun.
Bornova - izmir
Bul
maşallah valla ne denebilirki harikasın barış.
Bul
barış tebrikler.Valla diyecek bir laf bulamıyorum.Sen işini bilirsin.Azim azim azim .
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
BALIK and OZAN yazdı:kanka senin avlandığın zemini soracaktım,yosun varmı yada kumlukmu..attığım canlı yem olurda yosunların arasında kaybolursa levrek göremez diye korkuyorum..kumluk yerde çok yok..ama bu gece sabahlayacağım,azimle bekleyeceğim Allahım inşallah bir tane denk getirir...bende burada sizlerle paylaşırım..saygılar.

ozan böyle trofeleri görünce bende hemen balığa gitmek istiyorum.Barış benide gaza getirdi.Ama tatlısu ramazanda çekilmiyor .Sıcağı eziyeti vs.
inşallah senden de bir haber alırız.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Burak Karadeniz yazdı:Sevgili Barış yine mükemmel bir levrek avı gerçekleştirmişsin,seni can-ı gönülden kutlarım.Avlarının hep bu güzellikte devam etmesini dilerim.Selam ve sevgiler.

Teşekkürler Burak abi sizlerin yolunda ilerliyorum..

Bul
bucalı yazdı:Teşekkürler Burak abi sizlerin yolunda ilerliyorum..

Şekerim 11 eylül listesinde adını gördünmü.Fiko aradımı seni.
Bul
Salih Reis yazdı:Barış her ne kadar kıyı avında çok iyi olmasamda bu levrekleri gördükten sonra bir gün seninli takılmak farz oldu.AlkisAlkisAlkis

daha niceleri rastgelsin.

yolun çiğli tarafına düşerse bir çay içmeye beklerim Barışçım. Seerf

Teşekkürler Salih abicim.. Abi çiğliye kışın çok yolum düşüyor balığa giderkenSmile görüşürüz birgün abi sağol.

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sazanlar geldi balıkcı uğur 51 8,028 15-06-2016, 13:44
Son Yorum: rusan
  marya geldi yalova tatar 12 2,211 12-12-2014, 16:25
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Son paşalar Cihan Deniz 26 4,411 26-11-2013, 10:10
Son Yorum: Cihan Deniz
  Barakuda da geldi. 5 Kasım 2012 Torik Orhanbaba 34 5,083 06-01-2013, 18:13
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  24-09-2012 granyozlar geldi. bucalı 62 6,636 30-09-2012, 10:58
Son Yorum: Krizoberill
  sitemizden çok değerli abilerim sarosa ziyaretimize geldi FreeSouL 52 7,737 26-08-2008, 08:51
Son Yorum: orfoz17
  yeni geldi bunlar  canlııı ::):):) tomy77 27 4,473 12-09-2007, 21:34
Son Yorum: ANTALYALI07
  Çinekop Geldi...... ALİCO 4 2,040 09-11-2006, 14:11
Son Yorum: derhan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi