27-10-2011, 11:46
MaVrUşGiL yazdı:Kömür benden...
5 kilo yetermi?
Valla o işten çok anlamam ama 1 kasa hamsi 10 kg olsa. 2 kasa 20 kg. (temizlenmiş hali bu) işte bunu pişirecek.
13 kasım 2011 mangalda hamsi organizasyonu
|
27-10-2011, 11:46
MaVrUşGiL yazdı:Kömür benden... Valla o işten çok anlamam ama 1 kasa hamsi 10 kg olsa. 2 kasa 20 kg. (temizlenmiş hali bu) işte bunu pişirecek.
27-10-2011, 11:50
HAŞİM77 yazdı:O tarih için bir planım yok ama kısmet diyorum bakalım. Geçen yaz karadeniz turu ve ispire gitmek istedim ama çok sırf bu yüzden arabayı değiştirdim ama işler beklediğim gibi olmadı sezon geç kapandı ve gidemedik ![]() ![]()
27-10-2011, 12:04
HAŞİM77 yazdı:O tarih için bir planım yok ama kısmet diyorum bakalım. haşim abi yalova çok uzak değil buyurun gelin tatar erol abi mehmet abi başkada olur hatta doktorda demişti bir istanbul organizasyonu çalışmadığım güne denk gelsede gelsem diye. ![]()
27-10-2011, 12:05
OZGUR__C yazdı:Yaz abim beni de yaz. tuzlada olacazda orada olmuycaz. allahın izniyle ordayız. tekde gelmem Allahın izniyle Darıcalı ve Pencuse de orda olacaktır. ama ben ne getireceğimi bilmem siz büyükler olarak bana da bi görev verirseniz eğer başımla beraber. inanıyorum ki güzel bir org. olacak.... mehmet tarih yaklaşınca eksikler çıkar meydana zaten herkes bişey getirdimi fazlalı olacak ona göre bölüşürüz işte..ilgine teşekkürler ama kesin darıcalıyı getir oraya özledik ahmet abimi valla kaçırmayalım elimizden ![]()
27-10-2011, 12:17
LeVrEkCi yazdı:haşim abi yalova çok uzak değil buyurun gelin tatar erol abi mehmet abi başkada olur hatta doktorda demişti bir istanbul organizasyonu çalışmadığım güne denk gelsede gelsem diye. Vallah çok gelmek isterim dostum bakalım Çalışma saatlerim uyarsa orada olmak isterim fakat bizim buradan gelen olursa dönmek problem olmaz yoksa beni Eskihisar arabalı vapurlarına bırakmak zorunda kalabilirsiniz size zahmet etmek istemem bakalım kısmet böyle bi organizasyonda orada siz dostlarla birlikte olmak çok isterim saygılar. ![]() ![]()
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
27-10-2011, 12:19
doktor yazdı:Vallah çok gelmek isterim dostum bakalım Çalışma saatlerim uyarsa orada olmak isterim fakat bizim buradan gelen olursa dönmek problem olmaz yoksa beni Eskihisar arabalı vapurlarına bırakmak zorunda kalabilirsiniz size zahmet etmek istemem bakalım kısmet böyle bi organizasyonda orada siz dostlarla birlikte olmak çok isterim saygılar. dostum ben bırakmak isterimde büyük ihtimal orada sızar arabada uyur herkes sabah bırakırım ama erkenden uyanınca ![]() ![]()
27-10-2011, 12:21
LeVrEkCi yazdı:mehmet tarih yaklaşınca eksikler çıkar meydana zaten herkes bişey getirdimi fazlalı olacak ona göre bölüşürüz işte..ilgine teşekkürler ama kesin darıcalıyı getir oraya özledik ahmet abimi valla kaçırmayalım elimizden Kaçamaz abi sen merak etme. Allahın izniyle orda olacaz inş. ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA
27-10-2011, 12:30
nihatkr yazdı:Valla o işten çok anlamam ama 1 kasa hamsi 10 kg olsa. 2 kasa 20 kg. (temizlenmiş hali bu) işte bunu pişirecek. Abi 10kg olsun gönüller bir olsun ![]()
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
27-10-2011, 12:52
EEEEgelmezmi yahu komser şaşırmıştı lüferlere hatırlamıyormusunuz hehehehe,
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|