Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kıyıda oturarak 1000 metre açıklara sırtı çekmek(teknesiz)
Havanın durumuna bağlı olarak değişmekle birlikte acaba ne kadarlık bir süre gerekir acaba?
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
ben bunu strafor kağıdıyla yapıp denemiştim hatta üstüne de yelken taktım ama rüzgar kıyıdan açığa gitse akıntı ters yöne gidiyo ve ya yan yönde gidiyor bir türlü randıman alamadım en iyisi uzaktan kumandalı tekne kullanmak sanırım Smile
Bul
aslında bencede en güzeli uzaktan kumandalı tekne ama uzaklığı iyi ayarlamak lazım yoksa balık tutacağız diye tekneden oluruz Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:aslında bencede en güzeli uzaktan kumandalı tekne ama uzaklığı iyi ayarlamak lazım yoksa balık tutacağız diye tekneden oluruz Gulumse
HappyHappyHappy
Bul
Çok teşekkürler, paylaşım için... Benim gibi kıyıdan avlananlar için çok iyi yöntem. Alkis
xarismas yazdı:Çok teşekkürler, paylaşım için... Benim gibi kıyıdan avlananlar için çok iyi yöntem. Alkis

Aramıza hoş geldinizAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
xarismas yazdı:Çok teşekkürler, paylaşım için... Benim gibi kıyıdan avlananlar için çok iyi yöntem. Alkis
yüksel bey aramıza hoşgeldiniz Alkis
Bul
Yuksel tanistigimiza memnun oldumSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:aslında bencede en güzeli uzaktan kumandalı tekne ama uzaklığı iyi ayarlamak lazım yoksa balık tutacağız diye tekneden oluruz Gulumse

Zaten yapıyorlar Happy süper

http://www.vidivodo.com/108418/oyuncak-botla-balik-avi
Bul
ufuktan26 yazdı:Zaten yapıyorlar Happy süper

http://www.vidivodo.com/108418/oyuncak-botla-balik-avi

izledim hocam ya..hakikaten cok superAlkis
bedava bir suru para vermisik,tekne ile motoraSiyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kamışla sırtı H.A.R.U.N 26 5,260 27-09-2007, 20:14
Son Yorum: ozoca51