Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
diğer forumlar hakkında
LeVrEkCi yazdı:teşekkür ederim dostum,bu konuda sana danışmadım çünkü ilk günden beri verdiğin destekten güç aldım bu nedenle sormadan hareket ettim.desteğine teşekkür ederim.Seerf

Sen ne dersen odur Smile
Bul
Lapsetur yazdı:Tum arkadaslarim bir karar almis bende onlari gonulden destekliyorum
Teşekkürler Oktay.. Alkis Seerf
Bul
ALTAYLI yazdı:FAD Mutlaka kurulmalı ve ilkeleri, hedefleri ve kuralları hazırlanmaya başlanmalı. Bir üst kurul gibi, Ya da Divan gibi algılanarak Forumlar arası özel odada tartışmaya başlanmalıdır diye düşünüyorum. Ülkemizdeki amatör balık avcılığı için önemli bir adım ve ciddi yararlarıyla sivil toplum kuruluşu gücüne kavuşacaktır. İlgiyle takip edeceğimizi ve bu konuda emeği geçecek arkadaşlarımıza şimdiden kolaylıklar dilerim.76

aslan abim benim ilgine desteğine teşekkür ederim,ben bunu bekliyorum herkesten destek bekliyorum çünkü bu yapılabilirse ileriye dönük söz geçiren ses duyuran bir oluşum olabilecek.başta ümitsizdim,bazı palyaçoları gördükçe daha çok istek oldu içimde.
yaww forumların işi bitmişmiş artık paylaşılacak birşey kalmamışmış,forum adminleri cellatmış istediklerini yaparmışmış.
forumların işi neden bitsin?her zaman öğrenilecek konuşulacak birşeyler vardır,hiçbirşey olmasa tebliği değiştirecek güç oluruz,hiçbirşey olmasa yeni nesili bilinçlendiririz,hiçbirşey olmasa kolluk kuvvetlerini harekete geçirmeye yararız,belki lüfer limitini biraz daha yükseğe çıkartırız,belki çinekop satışını durdururuz....vs uzar gider.
paylaşılacak birşey neden kalmamış?al işte organizasyonlar yapıp paylaşıyoruz,balık tutup yayınlayıp birbirimizi hırslandırıyoruz,sohpet muhabber güzel günler geçiriyor özellikle uzun kış günlerini şenlendiriyoruz,
adminler cellatmıymış?admininden memnun olmayan burada yazmasın arkadaş,admin üyeden memnun değilse diye birşey yok üye herkesi rahatsız ediyorsa admin sadece ipi çeken oluyor o kadar.uyumlu olanla adminin ne derdi olurmuş ki?
forumların işi bitmiş yazısını yazana kıskanıyor gözüyle bakıyorum ben Happy
Bul
ALTAYLI yazdı:FAD Ülkemizdeki amatör balık avcılığı için önemli bir adım ve ciddi yararlarıyla sivil toplum kuruluşu gücüne kavuşacaktır. .76

Belki bir taban çalışmasına dönüştürebiliriz..
Belki..Smile
Bülent Sepetçioğlu
1960 - iZMİR
Bul
LeVrEkCi yazdı:aslan abim benim ilgine desteğine teşekkür ederim,ben bunu bekliyorum herkesten destek bekliyorum çünkü bu yapılabilirse ileriye dönük söz geçiren ses duyuran bir oluşum olabilecek.başta ümitsizdim,bazı palyaçoları gördükçe daha çok istek oldu içimde.
yaww forumların işi bitmişmiş artık paylaşılacak birşey kalmamışmış,forum adminleri cellatmış istediklerini yaparmışmış.
forumların işi neden bitsin?her zaman öğrenilecek konuşulacak birşeyler vardır,hiçbirşey olmasa tebliği değiştirecek güç oluruz,hiçbirşey olmasa yeni nesili bilinçlendiririz,hiçbirşey olmasa kolluk kuvvetlerini harekete geçirmeye yararız,belki lüfer limitini biraz daha yükseğe çıkartırız,belki çinekop satışını durdururuz....vs uzar gider.
paylaşılacak birşey neden kalmamış?al işte organizasyonlar yapıp paylaşıyoruz,balık tutup yayınlayıp birbirimizi hırslandırıyoruz,sohpet muhabber güzel günler geçiriyor özellikle uzun kış günlerini şenlendiriyoruz,
adminler cellatmıymış?admininden memnun olmayan burada yazmasın arkadaş,admin üyeden memnun değilse diye birşey yok üye herkesi rahatsız ediyorsa admin sadece ipi çeken oluyor o kadar.uyumlu olanla adminin ne derdi olurmuş ki?
forumların işi bitmiş yazısını yazana kıskanıyor gözüyle bakıyorum ben Happy
Başlangçtaki kaygım hemen her konuda, ya da sorunda meseleyi kendine çeken ve kişiselleştiren anlayışın hakim olacağı idi. Ancak bu sorunun bile kararlılıkla durulduğunda rahatça aşlacağı anlaşılmış durumda. Özellikle Amatör balık avcılığı ilkeleri oluştukça ve güçlendikçe gün gibi aşikardır ki işte o zaman bu iş oldu diyeceğiz ve karanlıklardan korkmadan gelecek nesillere güzellikleri aktaracağız. O gücün elde edildiğini görmeyi çok isterim. Her doğa sever gibi, her yaşamı anlayarak yaşayan gibi ben de elimden gelen desteği ve üzerime düşeni yapmaya hazırım. ''Bu forumun bir üyesi olmanın keyfini yaşarken'' FAD'a kaç adım var tahmin edemiyorum ama oldukça heyecanlandığımı söyleyebilirim. Hadi abicim yola çıktınız artık76
Bul
Bir öneri..
balıkdostları olarak forum kuralları kavramını az değiştirdik..
Biz TC anayasasına tabiyiz..
Yani forum kurallarımız diye koydklarımız zaten anayasada mevcut..
Yasa içinde yasa olmaz dedik..
Ne yaptık..Şöyle dedik..

Artık Kayıt olurken onay vereceğimiz bu etik kurallarla yönetileceğiz..

Temel kural T.C Anayasasıdır..

5651 sayılı kanun'un 8. maddesine ve

T.C.K'nın 125. maddesine göre

paylaşımlardan paylaşımı yapan üyeler

sorumludur.

Bu kurallar dünyada mevcut uygulamalardan,

Sayın Dr. Serdar Günseren

tarafından derlenmiş ve ülkemize özgü yanları ile entegre edilmiştir..

TUSOB tarafından da kabul gören bu

etik kurallar için kendisine

Teşekkürlerimi Sunarız..

SPORTİF/AMATÖR BALIKÇILIK DAVRANIŞ KURALLARI (ETİĞİ)

Her olta balıkçısı önkoşul olarak bu davranış kurallarının bağlayıcılığını kabul etmelidir. Bu kurallar amatör balıkçılık faaliyetlerinin yürütülmesi sırasında uygulanması gereken etik standartlar için ortaya konmuştur.

Amatör Balıkçı Etiği;

1. Amatör balıkçı diğer balıkçıların haklarına saygılıdır.

2. Amatör Balıkçı; yerel halk ve avlandığı bölge sahiplerine saygı gösterir. Avlandığı bölgenin yaşam biçimi, kültürü, töreleri, gümrük kuralları, gelenek ve önemli alanları için gereksinimleri ve kuralları bilir uygular ve dikkate alır.

3. Doğal kaynakların kullanımında başkalarının haklarını korur gözetir, etik davranışları teşvik eder.

4. Su ortamındaki ve çevresindeki tüm canlılara saygı duyar, değer verir ve korur.

5. Mevcut mevzuat limitleri çerçevesinde sadece istediği ve yeteri kadar balığı alıkoyar.

7. Asla avlanan balıkları ziyan etmez. Avlanması yasak olan türler, hedef dışı veya avlanma limitleri dışında olan balıkları mutlak dikkatli bir şekilde geri salar.

8. Amatör balıkçı avlandığı bölge veya ülkenin tüm kanun ve mevzuatına uyar.

9. Amatör Balıkçı balıkçılık faaliyetlerini kendisi ve çevre için güvenlik kurallarını belirten mevzuata uygun olarak icra etmekle yükümlüdür.

10. Amatör Balıkçı amatör olta balıkçılık ve amatör denizcilik kurallarını bilir ve uygular. Başkalarının da uymasını ve öğrenmesine yardımcı olur.

11. Amatör Balıkçı; bilgi ve becerisini geliştirmek için sürekli yenilikleri araştırır bilgisini diğer amatör balıkçılarla paylaşır.

12. Amatör ve sportif balıkçılığın gelişmesi için destek ve katkıda bulunur.

13. Amatör balıkçı; yanlış veya yanıltıcı reklam, promosyon veya pazarlama yapmaz.

14. Amatör Balıkçı; diğer bireyleri yanıltacak abartılı ve yanlış bildirimlerden kaçınır.

15. Amatör balıkçı; ilgili kurumların talep ettiği gerekli ve zorunlu balıkçılık istatistik ve veri toplama programları veya çalışmalarına katılır ve yardımcı olur.

16 .Amatör balıkçı; her zaman içinde bulunduğu deniz ve içsu ortamların korunmasında etkin rol alır.

17. Amatör balıkçılığın toplum içinde saygınlığının arttırılması için çalışır.

18. Avlandığı bölgeyi temiz bırakır

19. Ölüm ve hasara neden olarak yaban hayatını tehdit eden etkenlere karşı eylemler yürütür.

20. Asla avlandığı bölgeyi ve suyu kirletmez ardında kullandığı balıkçılık malzemeleri de dahil atık bırakmaz.

21. Kamp sahalarını temiz ve düzenli kullanır ve bırakır.

22. Amatör Balıkçı; amatör balıkçılığa zarar verebilecek tüm uygulamaları ortadan kaldırmak için çaba sarf eder.

Yukarıda belirtilen etik kurallarımıza uyacağımı taahhüt ediyorum.
Eğer bu kurallardan birine veya birkaçını ihlal ettiğim tespit edilirse
Amatör Balıkçılık Ve Balık Dostları Platformu
Üyeliğinden çıkartılacağımı peşinen kabul ediyorum..
Bülent Sepetçioğlu
1960 - iZMİR
Bul
Burada, ulaşmak istediğimiz bu sözü edilen maddelerin bilinç olarak yerleşmesi ve gerçekten hayata geçirilmesidir. Bir yerlerde değil anlayışa ulaşması lazım değil mi. Yoksa yazıp durun neye ne kadar yarayacak. Bu anlayış bir yaşam biçimi haline dönüşmeli ki keyifle paylaşımlara imza atılsın. Bu yüzden FAD bana buradaki işlevler için iyi bir yol arkadaşlığına kucak açacak gibi duruyorHehe
Bul
ALTAYLI yazdı:Başlangçtaki kaygım hemen her konuda, ya da sorunda meseleyi kendine çeken ve kişiselleştiren anlayışın hakim olacağı idi. Ancak bu sorunun bile kararlılıkla durulduğunda rahatça aşlacağı anlaşılmış durumda. Özellikle Amatör balık avcılığı ilkeleri oluştukça ve güçlendikçe gün gibi aşikardır ki işte o zaman bu iş oldu diyeceğiz ve karanlıklardan korkmadan gelecek nesillere güzellikleri aktaracağız. O gücün elde edildiğini görmeyi çok isterim. Her doğa sever gibi, her yaşamı anlayarak yaşayan gibi ben de elimden gelen desteği ve üzerime düşeni yapmaya hazırım. ''Bu forumun bir üyesi olmanın keyfini yaşarken'' FAD'a kaç adım var tahmin edemiyorum ama oldukça heyecanlandığımı söyleyebilirim. Hadi abicim yola çıktınız artık76

Ercan abi yola çıktık diyelim Smile benim asıl isteğim topyekün bir kabüle ulaşabilmek, tüm üyelerden aynı enerjiyi alabilmek Gulumse
Biz bir aileyiz diye boşa demiyoruz gerçektende öyleyiz, bugün bu yazdıkların kadar iki gün önce senin veya Tahsin abinin tepki olarak yazdıklarıda çok önemlidir. Bu günden sonrada söyleyecekleriniz uyarılarınız yada teşviklerinizde aynı öneme sahip olacaktır.
Çünki sizler doğru insanlarsınız Seerf ve bize tecrübelerinizle doğruları gösterecek yol göstereceklerde sizlersiniz.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Ercan abi yola çıktık diyelim Smile benim asıl isteğim topyekün bir kabüle ulaşabilmek, tüm üyelerden aynı enerjiyi alabilmek Gulumse
Biz bir aileyiz diye boşa demiyoruz gerçektende öyleyiz, bugün bu yazdıkların kadar iki gün önce senin veya Tahsin abinin tepki olarak yazdıklarıda çok önemlidir. Bu günden sonrada söyleyecekleriniz uyarılarınız yada teşviklerinizde aynı öneme sahip olacaktır.
Çünki sizler doğru insanlarsınız Seerf ve bize tecrübelerinizle doğruları gösterecek yol göstereceklerde sizlersiniz.
Canm kardeşim, öncelikle Amatör balkçılık anlayışını, bu çatı altındaki paylaşımları ve burada oluşan dostluğu korumak doğrultusunda oluşan her tepkiyi(Olumlu ya da olumsuz) izliyoruz. Başlangçtaki kaygılarım çok net ve halen tekrar edip duruyorum. Tahsin kardeşimiz ise var olan kaygısını apaçık sözlerle hiç gizlenmeden ifade ederek konuya duyarsız kalmadı. Bizim ailemizin duruşu ortadadır ve biz de arkasındayız. Gelen her tepki kabulümüz olup bizi ilerleticektir. Hepinize teşekkür ediyor ve çalışmalarnzda kolaylıklar dilerken ilgiyle takipte olduğumuzu yineliyorum. Gerçekten heyecan veriyor. Bu bayrağı bence renklendirip dikin abicim.Alkis
Bul
tüm maddeler güzel hazırlanmış.teşekkürler bülent abi.Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  server ödemeleri hakkında. LeVrEkCi 30 2,862 07-10-2016, 16:42
Son Yorum: LeVrEkCi
  logo çalışmaları ve seçimleri hakkında LeVrEkCi 7 1,667 17-04-2012, 10:22
Son Yorum: YaKaMoZ
  yeni uygulama hakkında LeVrEkCi 67 5,929 14-04-2012, 09:43
Son Yorum: örümcekadam
  ***yoklama konuları hakkında*** LeVrEkCi 0 856 11-04-2012, 12:45