Yorumları: 641
Konuları: 17
ANTALYALI07 yazdı:filiz abla tebrik ederim çok güzel bir av olmuş..çupra için kullandığınız yengecin boyu ne kadardı acaba,
bu arada ali abimide kutlarım levrek süper...paylaşımınız için teşekkürler..bol şanslar rastgele..
Aytekin yem taktığımız yengeç'in fotosu vardı. Ona baktım ama bulamadım.2 cm falandı üst kabuğu çıkarılmış olarak taktık.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
white gull 17 yazdı: Aytekin yem taktığımız yengeç'in fotosu vardı. Ona baktım ama bulamadım.2 cm falandı üst kabuğu çıkarılmış olarak taktık.
çok sağol filiz abla,bende burada bazen deniyorum,bende 4,6 cm arası büyüklükte canlı yengeç kullanıyorum,balık her seferinde yengeci alıyor yanlız yakalanmıyordu,demekki yengeç büyük olunca parçalıyor.bir seferde yengeci almıyor..yengeci 2 cm kullanırsam ve üst kabuğunu çıkarırsam bu iş olur belkide

bilgiler için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 641
Konuları: 17
ANTALYALI07 yazdı:çok sağol filiz abla,bende burada bazen deniyorum,bende 4,6 cm arası büyüklükte canlı yengeç kullanıyorum,balık her seferinde yengeci alıyor yanlız yakalanmıyordu,demekki yengeç büyük olunca parçalıyor.bir seferde yengeci almıyor..yengeci 2 cm kullanırsam ve üst kabuğunu çıkarırsam bu iş olur belkide
bilgiler için teşekkürler..
4-6 cm de olur ama üst kabuğunu çıkart 2 ye böl iki ayak kısmında ki deliklerden iğneği geçir.Faydasını görürsün
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
filiz abla çok teşekkürler,ilk fırsatta deniyeceğim..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 26
Konuları: 1
Filizcim tebrikler.Çok güzel av olmuş.Rastgele

Yorumları: 2,662
Konuları: 70
tebrikler çok güzel balıklarmış hocam..
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yorumları: 26
Konuları: 1
canım arkadaşım onları ramazan gelmeden yeseydik ya! yok yok sen onları koy donducuya ben demeden çıkarma sakın. süper balıklar tebrikler canım
Yorumları: 6,533
Konuları: 144

İkinizede bravo ne güzel balıklar almışınız levrağin suratı tam balık gibi çupranın surat ifadesiyse çok kızgın görünüyor hehe devamını bekliyoruz sabırsızlıkla