Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rekor kırmaya varmısınız?
MuratHoca yazdı:Sağol Hüseyin abi ve Erden Abi.
Doçentliğe başvurduk, daha olmadık inşallah bu yıl içinde netleşecek.
Sizlerle bir org.'da olmak çok isterim açıkcası.
eminim oda olacak hocam yakışacak sizede.. nasipse organizasyon a yakın konuşuruz Wink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Allah kolaylık versin Hocam Affet Branşınızın yanında biraz da politika çalışırsanız Doçentlik kesin olur . Ama hakkıyla layık olmak tabi başka bir haz verir , saygılar 76 Umarım kariyeriniz de gönlünüzce olur Affet
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
ben de vardım o gün girmedim sanmayın Siyirdim
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
selam nasılsınızSeerf
Bul
A.S. Barış bey,
Sohbet ve muhabbet için arkadaşlarımız http://www.amatorbalikci.net/showthread....2&page=105
linkinde buluşuyorlar,gayet keyifli,düzeyli ve samimi muhabbetler orada..Gulumse
Bul
Zıpkıncı yazdı:Sevgili dostlar bugüne kadar en çok ziyaretçi kişi sayısı olan 1.160 kişi rekorunu yine aynı gün olan 18.03.2010 tarihinde tekrar kırmaya varmısınız?

Bugüne kadar en çok ziyaretçi : 1,160, 18-03-2008 saat 18:35' de çevirimiçi oldu
22/1/1010 günü gün boyu online rekorunu kırmaya çalışıyoruz.Alkis
Bugüne kadar en çok ziyaretçi : 1,216, 22-01-2010 saat 23:59' de çevirimiçi oldu.

22/1/2011 tarihi ctesi akşamına denk geliyor bu sene aynısını yapabilirmiyiz deneyelimmi?Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:Bugüne kadar en çok ziyaretçi : 1,216, 22-01-2010 saat 23:59' de çevirimiçi oldu.

22/1/2011 tarihi ctesi akşamına denk geliyor bu sene aynısını yapabilirmiyiz deneyelimmi?Seerf
admin sensin , istersen bütün üyeleri online yaparsın ,Smile gerçi vbulletin bu versiyonu müsaitmidir onu bilmiyorum Happy
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:admin sensin , istersen bütün üyeleri online yaparsın ,Smile gerçi vbulletin bu versiyonu müsaitmidir onu bilmiyorum Happy
iyide ne heyecanı kalacakki o zaman,
direk yazalım 5000 online olsun bitsin,geçen sene sen varmıydın bilmiyorum ama 23:59 yazdıgında kırdık rekoru bir önceki güncellemede rekor kırılmamıştı ve canımız saolsun demiştik o kaar heyecanlı geçmişti Seerfortak sen beni ciddi tanımamışsın yahuu gerek duymam öyle şeylere kendinden girmeyen kimseyi girdi göstermeye gerek yok.oradaki sayı tam gerçek giren kişi sayısıydı ama toplu emaillerle facebook duyurularıyla ve herkesten email ile çağrı yapmasını isteyerek o sonuca son saniyede ulaşmıştık Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:iyide ne heyecanı kalacakki o zaman,
direk yazalım 5000 online olsun bitsin,geçen sene sen varmıydın bilmiyorum ama 23:59 yazdıgında kırdık rekoru bir önceki güncellemede rekor kırılmamıştı ve canımız saolsun demiştik o kaar heyecanlı geçmişti Seerfortak sen beni ciddi tanımamışsın yahuu gerek duymam öyle şeylere kendinden girmeyen kimseyi girdi göstermeye gerek yok.oradaki sayı tam gerçek giren kişi sayısıydı ama toplu emaillerle facebook duyurularıyla ve herkesten email ile çağrı yapmasını isteyerek o sonuca son saniyede ulaşmıştık Gulumse
ya ortak sende bana ustamlık yapmaSiyirdimtanımakla ne alakası var,inceden laf dokundurmaya çalışıyorum sadece ,olmayacak şey değil sonuçta 1000 küsür üyenin aynı anda online olması, çünkü ben 5800 kişinin gerçekten online olduğu bir olayı canlı yaşadım,(gerçi 850 bin kayıtlı üye sayısına göre rakam düşük kalır ancak yinede iyi sayıydı)benimde admin olduğum bir sitede root ların katkısıyla 2500 online yapılmıştı bir kere,sitedekileri kandırmıştık ama sonuçta gerçeği yönetimde olduğum için biliyorum,beni tanımamamışsın falan deme bak çay kaşığıyla dövecektim direk tatlı kaşığıyla dalarım haaaHappy
Bul
hayrettin-18 yazdı:Siyirdimyap ömer i admin bak olaya sen.6500 üye 7500 online.Rekorun da rekorunu kırsın.SiyirdimSeerf
iyide ustam ben admin olursam nick değiştirmek için bayağı bir evrak,prosedür ıvır zıvır gerekli olacak, hepsini yerine getirsen bile su yapma hakkım her daim saklı kalacak,icap ederse ben bile ilk nickimi kullanacağım ,org sayısı yılda 12 adede çıkacak ve her org Turanköyde yapılacak,,adminlik için adaylığımı koyuyorum bu şartları kabul ediyorsanız , oylar bana SmileSiyirdim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi