Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rekor kırmaya varmısınız?
tedirgin SaZaN yazdı:iyide ustam ben admin olursam nick değiştirmek için bayağı bir evrak,prosedür ıvır zıvır gerekli olacak, hepsini yerine getirsen bile su yapma hakkım her daim saklı kalacak,icap ederse ben bile ilk nickimi kullanacağım ,org sayısı yılda 12 adede çıkacak ve her org Turanköyde yapılacak,,adminlik için adaylığımı koyuyorum bu şartları kabul ediyorsanız , oylar bana SmileSiyirdim

bütün masraflarda yeni admin tarafından karşılanacaktır Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:bütün masraflarda yeni admin tarafından karşılanacaktır Siyirdim
kabul, bütün üyeleri aidata bağlıyorum o zaman , ıban no ;1638623646746789 kelle başı 75 kuruş,,(la ne insaflıyım yaa,1 lira olsaydı millet nasıl öderdi Siyirdim
Bul
yönetime bir dengesiz yeter ortak sende gelirsen dengeli oluruz sonra Siyirdim
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:kabul, bütün üyeleri aidata bağlıyorum o zaman , ıban no ;1638623646746789 kelle başı 75 kuruş,,(la ne insaflıyım yaa,1 lira olsaydı millet nasıl öderdi Siyirdim

ömerim hala giriş çıkış sizde 75 kuruşmu çoğu yerler bir lira valla yazık ucuza bekliyorsun herhal 75 kuruşa elinde dilinde hazır hemen Bobo
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
LeVrEkCi yazdı:yönetime bir dengesiz yeter ortak sende gelirsen dengeli oluruz sonra Siyirdim
emaneten olacağım zaten, kadrolu değil, sen yokken ustamla uğraşacak silahlı bir kuvvet hazır olsun diyeSiyirdim
Kamil ILIPINAR yazdı:ömerim hala giriş çıkış sizde 75 kuruşmu çoğu yerler bir lira valla yazık ucuza bekliyorsun herhal 75 kuruşa elinde dilinde hazır hemen Bobo
aman abi zam yaparsak hergün birilerini vurmam gerekecek,millet istanbul otogarında 1 lira veriyor, yol üzerinde metro tesislerine 1.25 veriyor ama bana gelince 75 e ağız yapıyorlar, öldürtme milleti bana yawHappy
Bul
hayrettin-18 yazdı:Hadiordan1 lira ver 1lt su al iç,1.25 ver içtiğini geri ver.bu ne ya." al demiri sat demiri,çoluk çocuk ne kemiri?" demiş birisi.bu işin karı pet şişe .oda para etmiyo galiba ömer im.SiyirdimHehe
valla ustam ben suya bakmam (ki bizim terminalde yarımlık su 25 kuruş) benim bakacağım su her ay bedelini 1500-2000 lira olarak ödediğim su, aylık verdiğim 3800 lira kira,elemanların maaşları vergi,ssk,bağkur vs giderlerdir,bak yazdıkça moralim bozuldu,yarın zam yapsammı acepSmileSiyirdim
Bul
hayrettin-18 yazdı:Snifsinfe ömer im bu kadar masraftan sonra ekmek parası kalıyosa öp başına koy .en azından kendi işinin patronusun,karışanın yok görüşenin yok.düğme ilikleyip yanına gireceğin müdür yok.Snifsinf
en büyük müdür bende abi; babamSmileHappy
Bul
amiin ustam aminn,Affet
Bul
kıracağız hayrettin AffetAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:valla ustam ben suya bakmam (ki bizim terminalde yarımlık su 25 kuruş) benim bakacağım su her ay bedelini 1500-2000 lira olarak ödediğim su, aylık verdiğim 3800 lira kira,elemanların maaşları vergi,ssk,bağkur vs giderlerdir,bak yazdıkça moralim bozuldu,yarın zam yapsammı acepSmileSiyirdim

Ömerim senin işin hem akarı hemde kokarı da var SiyirdimBobo zor valla.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi