19-12-2009, 23:59
Albatros-gr yazdı:abi Tahsin hayal kirikligina ugradi galiba
keske Barcelon`daki fotolari gonderseydim
Dur,hemen meşhur olma

Bornova - izmir
vay faruk abi vay
|
19-12-2009, 23:59
Albatros-gr yazdı:abi Tahsin hayal kirikligina ugradi galiba Dur,hemen meşhur olma ![]() ![]()
Bornova - izmir
20-12-2009, 00:00
orhanekmekci yazdı:Dur,hemen meşhur olmaabi ne yapayim.. gaz veren-verene.. aldik yolu gidiyoruz iste.. cok mu yuksekten attik ![]() ......................... Kamil fotolaaaaaar unutmadik
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
20-12-2009, 00:38
Nihat'çım oğlunun doğum Günü kutlu olsun
![]() ![]() ![]()
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
20-12-2009, 00:40
Faruk Abi futbol oynadığın erken dönemden vermişsin fotoları
![]() ![]()
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
20-12-2009, 00:40
İlk fırsatta, ilk org. da kumda maça hazır olun.
![]() Bu arada amcaoğlu yeğenimin doğum günü kutlu olsun, nice mutlu yıllara. ![]()
20-12-2009, 00:59
thunderbolt yazdı:Faruk Abi futbol oynadığın erken dönemden vermişsin fotolarıjubile daha olmadi... belki bir takimdan teklif gelir ![]() ![]() murki yazdı:İlk fırsatta, ilk org. da kumda maça hazır olun.yapma Murat..kumda mac ha..zor is bunlar ![]()
![]()
20-12-2009, 01:13
LeVrEkCi yazdı:jjjjjjjjjjjjj yaww oğlumun yaşgününü kutluyorum sonra gelecem ama faruk abi resimlerigörünce koptum buradahayla kırıklığına uğradım valla şöyle panatinaykos falan bekliyordum meğer lisede jübile yapılmış gibi ![]() ama iyi gırgır olmuş emeği geçen her kese selam olsun ![]()
20-12-2009, 01:14
Bu durumda "daha çok koşarım" mı diyorsun Abi
![]()
20-12-2009, 01:15
nihatcım biraz geç oldu ama olsun
oğlucuğunun yeni yaşı kutlu olsun ömrü uzun olsun sağlıklı,varlıklı,şanslı,mutlu ve huzurlu olsun inşallah
20-12-2009, 01:29
thunderbolt yazdı:Bu durumda "daha çok koşarım" mı diyorsun Abikim kosuyor Nedim..ben mi? ![]() ![]()
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|