Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dikkatli Bakın
orhanekmekci yazdı:Şeffaf bi köpek balığı adamın birini yutmuş olmasın hocamSiyirdim

Yok abi ya resmen uçak motorları bile görünüyor Happy
Bul
ustam61 yazdı:Siyirdimyapma ya hocam.sen başka resme mi bakıyosun?kocaman balığa uçak diyosun .yokmu başka gören .uçak mı balıkmı?HappyHappyOrhan baba bilem şeffaf köpek balığı olabilir diyor bak.yoksa herkes yaşına göremi görüyor?HeheHehe

Koca uçağı hem de kanatlarında motorları bile varken balık yaptınız ya sizden korkulurHeheHappy
Bul
ustam61 yazdı:Siyirdimyapma ya hocam.sen başka resme mi bakıyosun?kocaman balığa uçak diyosun .yokmu başka gören .uçak mı balıkmı?HappyHappyOrhan baba bilem şeffaf köpek balığı olabilir diyor bak.yoksa herkes yaşına göremi görüyor?HeheHehe
Benim yaş grubuna göre görüntü yok galiba hala bişey göremiyorumSiyirdim
Bul
birde resme uzaktan bakın harika görüntü...Alkis
Bul
İki adet yunus resmin tam orta yerinde, alt alta duruyorlar. ben bu işte çok ustayımdır, kimsenin göremediğini görürüm.
Resmin tam ortasına 5 cm kadar yanaşın ve şaşı olarak 20 saniye bakın, göz kırpmayın resin üç boyutlu olarak karşınıza gelir, sonra başka yere bakmadan arkanıza yaslanın ve seyredin.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
ufuktan26 yazdı:Uçak o uçak Happy

ustam61 yazdı:HadiordanYapma be ufuk hocam.yan yüzgeçleri azıcık büyük ,kuyruğu çatallı diye uçağamı benzettin?iyi bak be hocam.HeheHehe

HappySiyirdimHeheAlkis
hepiniz bir alemsiniz.seviyorum sizleri.uçak olmasına uçakta.o kadar gezmeden sonra ustamın balık diye tutturması niye onu anlamadım.uçak desene be abi.Siyirdim
Bul
yycolak yazdı:HappySiyirdimHeheAlkis
hepiniz bir alemsiniz.seviyorum sizleri.uçak olmasına uçakta.o kadar gezmeden sonra ustamın balık diye tutturması niye onu anlamadım.uçak desene be abi.Siyirdim
kesin sen görmemişindir bundan eminim.SiyirdimBobo
Bul
bucalıfikret yazdı:kesin sen görmemişindir bundan eminim.SiyirdimBobo

Bana bakış açını görmeye başladım ama.HadiordanRolleyesBaby
Bul
ustam61 yazdı:Hadiordansendemi uçak dersin Yalçın ım?yapma ya iyi bak.hem amatör balıkcı sitesinde uçağın ne işi var.kocaman balığa uçak diyosunuz ya tebrikler size.göz doktorları sizleri bekliyomuşSiyirdimHeheHehe
Yok be ustacım.Resmen balina köpekbalığı denen cinsten.SiyirdimUçak dermiyim hiç.Nayirolamaz
Bul
[Resim: 44271_141306415915863_141294012583770_21...2698_n.jpg]
Süpriz yok Atatürk ü göreceksiniz ama gerçekten güzel bir olay hazırlanmış,hazırlayana helal olsunAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Resimdeki güzelliğe bakın ufuktan26 30 4,224 28-06-2010, 10:59
Son Yorum: fotokopici
  birazdaha dikkatli olalım darıcalı 14 2,582 10-07-2007, 02:03
Son Yorum: GURHAN
  dikkatli olun canınızı yakmasınlar sipsi 5 2,143 22-05-2006, 11:05
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  adamlar çıldırmış be okla balık avlıyorlar bakın bi tinca 1 2,229 11-05-2006, 09:33
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi