Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
formun en büyük lapin avcıları
hayrettin-18 yazdı:HadiordanNihat ım biz burda kedilere veriyoz o kılçıkları.ama bundan sonra sana kargoyla gönderecem koca koca sazanların,yayınların kılçıklarını.SiyirdimSeerf
sen lüfer buldunda kedilere verdin kılçıklarını valla helal olsun,senin sazanlarının kılçıklarını almayayım hatta sazanınıda almayayım istemem Hadiordanistavrit bile daha lezzetlidir çıtır.ama ustamın yaptığı sazanı yerim işteSeerf
Bul
yycolak yazdı:saygı duyarım ustacım.bende kolay kolay yemem nihatın yemediklerini.mantık olarak banada ters geliyor o yiyecekler.Nayirolamaz
Siyirdimteşekkürler sayın abim öpüyorum seni Seerf
Bul
hayrettin-18 yazdı:Hadiordanpehhh ağzınızın tadını bilseniz keş yersiniz be.(keşTongueeynir suyundan yapılan yağsız tadsız tuzsuz bir peynir).bunu ben söylemiyorum.Atasözümüz bu.HeheHehe
ne alaka yahuu yine kıvırmışsın SiyirdimDans
Bul
hayrettin-18 yazdı:Hadiordanne kıvıracam .kelle paça,işkembe ,kokoreç yemeyen ağzının tadını bilmez.HappyHehe
bırak bu işleri hem kolestrolüm var sağlıgıma zararlı hem bana ters bunlar zorlamı kardeşim alalaaaa Hadiordan
Bul
LeVrEkCi yazdı:bırak bu işleri hem kolestrolüm var sağlıgıma zararlı hem bana ters bunlar zorlamı kardeşim alalaaaa Hadiordan

çıtırımın hatırına bir kaşık olsun al be nihatSiyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:çıtırımın hatırına bir kaşık olsun al be nihatSiyirdim
çıtırının hatrı yokki ağam o kimmm??Hadiordan
Bul
hayrettin-18 yazdı:Hadiordankolestrole bir şey yaptığı yokki.kurban bayramı arifesinde doktorlar bile sakatatın yılda 2 kez yenilmesinde bir sakınca yoktur diye rapor verdiler. HeheHehe
sen ye o zman yahuu alaalaaa ben almam sanada mani olmam dedim ya ben miss gibi kıymadan köfte vs etler varken ne yiyecem orasını burasını yok arkadaş istememmm bu konuyuda kapatalım lütfen isteyen yer istemeyen yemez.Seerf
Bul
hayrettin-18 yazdı:Hadiordandönüver geriye Nihat ım.bak işkembeyi,kokoreci ilk kim yazmış.hemen atlamışsın yemem diye .HeheHehe
konuyu ilk yazan önemli değil çıtır ben lapin konusuna bunlarıda yemem demişim siz ızrarla beni aşağılamışsınız yemiyorum yahuu demişim ısrar etmişsin bende uzamasın diye yeter bu kadar demişim.sen yine sallamaya başlamışsın bakıyorum da..yahuu nerenden anlarsın şu yazılanları bilmiyorum çıtır.sen git ustama söyle o gelsinde eski düzenimize dönelim seni sevmedim.Hadiordan
Bul
hayrettin-18 yazdı:Hadiordansevsen de sevmesende şimdi ben varım.HappySeerf
fazla kalmayacaksın ilk yamugu bekliyorum çekecem çizgiyi bekle ve gör Hadiordanbende herşey dobra dobra Heheya ustam gelecek ya ustam
Bul
hayrettin-18 yazdı:HadiordanNayirolamazyokkkkk elimizde kalmadıııııı.sipariş verdik.o modelleri üretimden kalkmışşşşşNayirolamazHeheHehe
daha dur yalvaracaksın Siyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  limanin en buyuk baligi bahri ozmen 26 4,368 19-03-2007, 04:52
Son Yorum: bahri ozmen
  BÜYÜK BALIK YAKALARKEN DİKKAT..... emrah78 0 1,550 26-07-2006, 14:35
Son Yorum: emrah78

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi