Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.Türkiye organizasyonu
zaten baştan beri hep muhalefet hep moral bozma al sana organizasyon kına yak Hadiordan
Bul
turanköy diyorum,ısrar ediyorum,zaten amaç muhabbet sonuçta,mekanda süper,e daha ne olsun be yawSmileHappy
Bul
ustam61 yazdı:HadiordanOrg. çankırı da yapalım Kabül.Haziran 15 den sonra yasak kalktıktan sonra olur. gölet mi ? kızılırmak kenarı mı olsun?ikisinde de sivrisinekten bırakın çadırda yatmayı güneş battıktan sonra kaçacak yer ararsınız.2 gün için 1 kamyon tezek bulmamız lazım ki onun dumanına sivrisinek yaklaşmaz.haa mazotu alınca kimse bişey hissetmez ama ertesi gün ve takip eden 2 gün apaçi atı gibi punto punto kırmızılarla dolaşırsınız.VELHASIL IRMAK VE GÖLET KENARI İŞİ SİZLERE YAŞ.Nayirolamaz
muhalif olmadım. ya nasip dedim.hele o günü bir görelim dedim.kimsenin moralini bozmak değildi niyetim.iyice araştırmadan org.işi olmaz.sazan gibi daldın hemen saroz diye.
çankırının çan ı dedik sivriler sokar dedin demek gelmeye kalksak neler yapacaksın Hadiordantamam aman gelmeyiz korkma..bu arada saroza sazan gibi atlayan benim değilmi????yuhh sana..Hadiordan
Bul
ustam61 yazdı:Siyirdimsen çukolata bebesisin önceden haberin olsun istedim.geleceğiz dedinizde gelmeyinmi dedim?herzaman derim ben."çankırı sınırlarından geçen,yakın illerin sınırlarına kadar gelipte bana uğramayan dostum değildir." SiyirdimSeerf
hiçç işim olmaz sen sivri dedin sokar dedin sopayı gösterdin bile,direk istemiyorum sizlerle uğraşamam desen daha değerli olurdun.Hadiordan
Bul
valla durumum müsait olursa Yalovada uyar Turanköy de uyar,dahası heryer uyar..haa saroz olmuyorsa önce turanköy sonra yalova tercihimdir,işte eyleSmileSiyirdim
Bul
ustam61 yazdı:HadiordanOrg. çankırı da yapalım Kabül.Haziran 15 den sonra yasak kalktıktan sonra olur. gölet mi ? kızılırmak kenarı mı olsun?ikisinde de sivrisinekten bırakın çadırda yatmayı güneş battıktan sonra kaçacak yer ararsınız.2 gün için 1 kamyon tezek bulmamız lazım ki onun dumanına sivrisinek yaklaşmaz.haa mazotu alınca kimse bişey hissetmez ama ertesi gün ve takip eden 2 gün apaçi atı gibi punto punto kırmızılarla dolaşırsınız.VELHASIL IRMAK VE GÖLET KENARI İŞİ SİZLERE YAŞ.Nayirolamaz
muhalif olmadım. ya nasip dedim.hele o günü bir görelim dedim.kimsenin moralini bozmak değildi niyetim.iyice araştırmadan org.işi olmaz.sazan gibi daldın hemen saroz diye.

Bu yazıyı kaydettim ve bu site var olduğu sürece saklıyacağım.

Bu arada saroz daha önce denenmiş bir yerdi bende orada bulundum üstüne yağmurda kaldım çadırımı su bastı teknede uyudum ama büyük keyif aldım. Niye biliyormusun ustam?
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Unutmadan bu arada organizasyon için belirlenen cumartesi günü kankardeşim düğün yapıyor hemde karabük de...

Ama ben ne yapıyorum nerede olursa olsun husisi arabamla çarşambadan gidiyor, cumartesi sabaha karşı evime dönüp takım elbiseyi kapıp karabük e yola çıkıyorum...

Haa bu arada kıvırmıyorum o güne ölüm ve yataklık hastalık haricinde geleceğimi söylüyor, ve aylar öncesinden kendi keyfimden kesip biriktirdiğim paraları kendime sponsor yapıyorum.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul

la cangırılı DansDansDans depreşyme başlama
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Unutmadan bu arada organizasyon için belirlenen cumartesi günü kankardeşim düğün yapıyor hemde karabük de...

Ama ben ne yapıyorum nerede olursa olsun husisi arabamla çarşambadan gidiyor, cumartesi sabaha karşı evime dönüp takım elbiseyi kapıp karabük e yola çıkıyorum...

Haa bu arada kıvırmıyorum o güne ölüm ve yataklık hastalık haricinde geleceğimi söylüyor, ve aylar öncesinden kendi keyfimden kesip biriktirdiğim paraları kendime sponsor yapıyorum.

bak serkanım fazla da kendini zorlama arada bi çekenoz yapmak için burayada uğrarsın emi Bobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
şimdi anladığım kadarı ile yorum bekleniyor bende hasbel kader tlf görüşmelerim oldu bu hafta kesin sonuçlandıracağım .şinçii bu kaaaa yeterr Seerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye 6. organizasyonu LeVrEkCi 80 3,921 10-05-2017, 15:20
Son Yorum: bucalıfikret
  14 mayıs istanbul organizasyonu LeVrEkCi 21 535 05-05-2017, 09:06
Son Yorum: yaser2sultan
  Türkiye 5. organizasyonu resim ve videoları 2016 LeVrEkCi 64 6,606 28-06-2016, 07:41
Son Yorum: tugayerdogan
  2016 Türkiye 5. organizayonu LeVrEkCi 466 30,490 02-05-2016, 15:37
Son Yorum: haseremarket
  organizasyonu nerede yapalım? LeVrEkCi 126 7,089 18-02-2016, 02:30
Son Yorum: oguzcanagca
  Türkiye 4.organizasyonu gelibolu-mayıs 2015 LeVrEkCi 186 20,177 15-01-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  2015 Türkiye organizasyonu LeVrEkCi 1,221 119,608 10-05-2015, 20:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 2,953 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 57,195 08-06-2014, 22:35
  Türkiye organizasyonu yoklama LeVrEkCi 39 6,647 21-01-2014, 15:12

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi