Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
diğer forumlar hakkında
tahsinmersin yazdı:Ben üyelerin başka yerlere gidipte dağılmasını istemiyorummm.
adminler bunu yapsın.gidip gelsinler ortak paylaşacağımız bir şey varsa her admin kendi sitesinde konuyu açsın.yani konularımız ortak olsun ama herkes kendi sitesinde kalsın.
ben böylesine tertemiz sitenin bozulmasını istemiyorum.
aramıza kara kedide istemiyorum.
Mesajınızı yazalı epey olmuş..
Sevgili Tahsin Bey,
Burada kimse kimseden bir şey istemiyor.
Şu an olayın tazeliği ile gidiş gelişler artmış gibi görülebilir.
Bu bir geçiş sürecidir.
Su akar yolunu bulur..
Hiç kimse (-ki buna ben de dahilim) mutlu olduğu şartların değişmesini istemez.
Endişelerinizde haklısınız.
Belki Hepimiz aynı endişeleri taşıyoruz..
İlk etepta arzulanan, doğaya zarar verecek davranış gösteren guruplara karşı ortak bir tavır almamız..
Bunun ilk Örneğini bu akşam balık dostları formunda konuyu baltalamaya çalışan palyaço zihniyete karşı verdik..
Kendine taraf bulma ümidi ile konuyu başka yerlere çeken zihniyet elde yetki olduğu halde kullanılmadan uzaklaştırıldı..
Gene gelecek aynı tepkiyi gene alacak..
Bu bile bir kazançtır.
Sizden az süre istiyorum..
İnanın herşey çok daha güzel olacak..
Herkes mutlu olduğu yerde paylaşımlarına devam edecek..
Bize iltica edeni banlarım..SiyirdimSiyirdim
Bülent Sepetçioğlu
1960 - iZMİR
Bul
ALTAYLI yazdı:Başlangçtaki kaygım hemen her konuda, ya da sorunda meseleyi kendine çeken ve kişiselleştiren anlayışın hakim olacağı idi. Ancak bu sorunun bile kararlılıkla durulduğunda rahatça aşlacağı anlaşılmış durumda. Özellikle Amatör balık avcılığı ilkeleri oluştukça ve güçlendikçe gün gibi aşikardır ki işte o zaman bu iş oldu diyeceğiz ve karanlıklardan korkmadan gelecek nesillere güzellikleri aktaracağız. O gücün elde edildiğini görmeyi çok isterim. Her doğa sever gibi, her yaşamı anlayarak yaşayan gibi ben de elimden gelen desteği ve üzerime düşeni yapmaya hazırım. ''Bu forumun bir üyesi olmanın keyfini yaşarken'' FAD'a kaç adım var tahmin edemiyorum ama oldukça heyecanlandığımı söyleyebilirim. Hadi abicim [SIZE="3"]yola çıktınız [/SIZE]artık76

MaVrUşGiL yazdı:Ercan abi [SIZE="3"]yola çıktık diyelim[/SIZE] Smile benim asıl isteğim topyekün bir kabüle ulaşabilmek, tüm üyelerden aynı enerjiyi alabilmek Gulumse
Biz bir aileyiz diye boşa demiyoruz gerçektende öyleyiz, bugün bu yazdıkların kadar iki gün önce senin veya Tahsin abinin tepki olarak yazdıklarıda çok önemlidir. Bu günden sonrada söyleyecekleriniz uyarılarınız yada teşviklerinizde aynı öneme sahip olacaktır.
Çünki sizler doğru insanlarsınız Seerf ve bize tecrübelerinizle doğruları gösterecek yol göstereceklerde sizlersiniz.

Bi düzeltme yapma ihtiyacı hissetdim yukarıdaki kırmızı ile belirtili kısımlar birbirinin cevabıdır. Ben sonuna kadar gitmek istiyorum başarırsak çok şeylere imza atarız.
-------------------------------------------------------------------------

Bülent abi az önce tek tek okudum, beklemeye aldım tekrar okudum açıkçası ne eklenir desen yada ne çıkarılır desen bir şey bulamadım AlkisAlkis süper.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
bulsep yazdı:Mesajınızı yazalı epey olmuş..
Sevgili Tahsin Bey,
Burada kimse kimseden bir şey istemiyor.
Şu an olayın tazeliği ile gidiş gelişler artmış gibi görülebilir.
Bu bir geçiş sürecidir.
Su akar yolunu bulur..
Hiç kimse (-ki buna ben de dahilim) mutlu olduğu şartların değişmesini istemez.
Endişelerinizde haklısınız.
Belki Hepimiz aynı endişeleri taşıyoruz..
İlk etepta arzulanan, doğaya zarar verecek davranış gösteren guruplara karşı ortak bir tavır almamız..
Bunun ilk Örneğini bu akşam balık dostları formunda konuyu baltalamaya çalışan palyaço zihniyete karşı verdik..
Kendine taraf bulma ümidi ile konuyu başka yerlere çeken zihniyet elde yetki olduğu halde kullanılmadan uzaklaştırıldı..
Gene gelecek aynı tepkiyi gene alacak..
Bu bile bir kazançtır.
Sizden az süre istiyorum..
İnanın herşey çok daha güzel olacak..
Herkes mutlu olduğu yerde paylaşımlarına devam edecek..
[SIZE="4"]Bize iltica edeni banlarım[/SIZE]..SiyirdimSiyirdim

Bülent abi ama şunuda unutmayalım TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANAYASA sında sığınma hakkı diye bir şey var Siyirdim HappyHappy sonra palyaçolar bunuda kullanırlar.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
Bul
fazla ciddiyetten ve resmiyetten anlamam vede sevmem,ama bu saygı sınırlarını zorlayıp laubali olacağım demekte değildir,velhasılı kelam bu kardeşiniz; bu olaydan dolayı heyecanlandı ve sevindi,kör topalda olsak doğru birdir ve bunu ayırd edebiliriz,şu anki amaç doğrultusunda benden yana ;alayına giderSmile denk gelirsek palyaçoları bana bırakın ,because;I m not humanist Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:murat ben rakip tanımam Gulumse
hekes benden iyi balıkçıymış gibi davranırım öğrenmeye çalışırım,rakip sıkıntım yok yani herkes benden iyi balıkçı olsun ben öğreneyim sorun değil.
mantık doğrultusunda herşeye varım her oluşuma imzamı atarım.Gulumse
üye yönetici farkı yok bence herkes her yere zararda verebilir faydalıda olabilir insanoğlunun sağı solu belli olmaz..
nihat duygularıma tercuman olmuşsun, teşekkürler.
(o o)
Bul
Bu konuya çeşitli beyanlarda bulunan yöneticilere sesleniyorum,
Ben bir tatlısu avcısıyım ve koca bir sezonu 5 kg ve üstü trofe tutmak için amatörce olta sallıyorum ve böylesi tutacağım bir trofeyide bana kimse niye geri salmıyorsun diyemez.
Nedeninede gelince 2/2 tebliğe görede yaptığım avcılık yasaldır.
Benim esas dikkatinizi çekmek istediğim konu şu yönde olmalı baştan denizlerimizde trol ve baraj ve göletlerimizde kaçak yollarla ağ atarak avlananlarla ilgili ortak bir çalışmaya girmeniz olacaktır.
Zaten bunu başarabilirseniz benim tutacağım trofe miktarı artacağından otomatikman yakaladığım balığın fazlalığını zaten geri bırakmaya yönelik olacaktır.

Siz işin küçüğüyle uğraşırken büyük vurgunları görmezden geliyorsunuz, lütfen konuyu bu yönüyle ele alarak ortak noktayı bulmaya çalışmanızı arzu ediyorum.

Eğer kırıcı bir üslup kullandı isem şimdiden özür dilerim.
Saygılarımla...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Bu konuya çeşitli beyanlarda bulunan yöneticilere sesleniyorum,
Ben bir tatlısu avcısıyım ve koca bir sezonu 5 kg ve üstü trofe tutmak için amatörce olta sallıyorum ve böylesi tutacağım bir trofeyide bana kimse niye geri salmıyorsun diyemez.
Benim esas dikkatinizi çekmek istediğim konu şu yönde olmalı baştan denizlerimizde trol ve baraj ve göletlerimizde kaçak yollarla ağ atarak avlananlarla ilgili ortak bir çalışmaya girmeniz olacaktır.
Zaten bunu başarabilirseniz benim tutacağım trofe miktarı artacağından otomatikman yakaladığım balığın fazlalığını zaten geri bırakmaya yönelik olacaktır.

Siz işin küçüğüyle uğraşırken büyük vurgunları görmezden geliyorsunuz, lütfen konuyu bu yönüyle ele alarak ortak noktayı bulmaya çalışmanızı arzu ediyorum.

Saygılarımla...
sen balıkları bile kırmadan yakalarsın şekerim.Alkis
Bul
yycolak yazdı:sen balıkları bile kırmadan yakalarsın şekerim.Alkis

Teşekkür ederim şekerim, naçizane fikrimi beyan ettim.Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ahmet abim zaten bu oluşum geniş kapsamlı bir olay sadece tut bırak olayı değil,düşüncelerini yazdıgın için teşekkürler sonuna kadar haklısın.Seerf
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Bu konuya çeşitli beyanlarda bulunan yöneticilere sesleniyorum,

Saygılarımla...

Ahmet abi, hiç kimse sen niye bu balığı yakalayıp salmadın diye sorguya çekemez ve hiç kimse bunu yapmadığın için yargılayamaz Smile sen 5 kiloluk balık tut diye çabalar verilmektedir ve sen yine kendi ağzınla demişsinki fazlası olsada yakalayıp bıraksam Smile söylenmesi gereken budur o kadar.

Eleştiri yapan olabilir ama senin vicdani ve yasal çerçevelerindir önemli olan, onu yaptığın sürece eleştirene limitleri hatırlatarak en tabi olan hakkını savunabilirsin.

Balık popülasyonunun en büyük düşmanı kirlilik ve adil ve yasal olmayan avlanma şekilleridir ve buda mücadele edilmesi gereken asıl hedeftir doğru söylüyorsun.

Bu platformda bunun için yani sizlerin fikirlerinin ve yapılabileceklerin tartışması sonucu ortak bir paydaya ulaşmayı ve bunun için mücadeleyi amaçlamıştır.
Gökten inen bir kurallar silsilesi söz konusu değildir.
D.DUMOULIN
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  server ödemeleri hakkında. LeVrEkCi 30 2,942 07-10-2016, 16:42
Son Yorum: LeVrEkCi
  logo çalışmaları ve seçimleri hakkında LeVrEkCi 7 1,702 17-04-2012, 10:22
Son Yorum: YaKaMoZ
  yeni uygulama hakkında LeVrEkCi 67 6,088 14-04-2012, 09:43
Son Yorum: örümcekadam