Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magellan-MapSend BlueNav Europe v.1.01(Derinlik haritası)
bahadır bey mersin bölgesinin haritasını yayınlayabilirseniz sevinirim... Mersin limanı civarları...
Bul
deniz aşığı yazdı:Bahadırcım ahmetbeyli yöresini bildirirsen sevinirim teşekkürlerAlkisSeerf

alpperr yazdı:bahadır bey mersin bölgesinin haritasını yayınlayabilirseniz sevinirim... Mersin limanı civarları...

Arkadaşlar programda hata veriyor sürekli, düzeltince yükleyeceğim.
Kusura bakmayın.Mahcup
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
bahadır ben yalovanın derinliklerini çok iyi bildiğimi sanıyorum burasınıda yayınlarsan sevinirim kardeşimmm. Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Bahadır bey, verdiğiniz linklerden programı inririp kurdum ama tam anlamıyla çalıştıraildim dersem yalan olur..
İlk açılışta avrupa haritsı çıkıyor ama bçlgelere tıklayınca daha detaylı haritayı açmıyor.
Programın kullanımı ile ilgili bir açıklama yapabilirseniz sevinirim...
Bul
yalova tatar yazdı:bahadır ben yalovanın derinliklerini çok iyi bildiğimi sanıyorum burasınıda yayınlarsan sevinirim kardeşimmm. Affet
Düzeltince yayyınlarım Erden abi.
alpperr yazdı:Bahadır bey, verdiğiniz linklerden programı inririp kurdum ama tam anlamıyla çalıştıraildim dersem yalan olur..
İlk açılışta avrupa haritsı çıkıyor ama bçlgelere tıklayınca daha detaylı haritayı açmıyor.
Programın kullanımı ile ilgili bir açıklama yapabilirseniz sevinirim...
Alper bey, linklerdeki rar uzantılı dosyaları tek bir dosyada toplayıp açtığınızda programın kurulumuna geçmesi gerekiyor. Ben indirerek kurmadım.Bir dostumdan cd ile almıştım. Konu başlığında yazan bir arkadaşımız linkleri vermişti, ben de yazımın başına eklemiştim. Daha fazla açıkçası bilgim yok...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
tamam bahadır bey,sorunu hallettimAlkis,1. dosyanın içerisindeki autorun.exe isimli dosyayı çalıştırınca tüm dosyaları otomatik açıp kurulumu kendisi yapıyor...
Cidden çok güzel bir program Affet... daha önceleri cep telefonunun gps'i ile kaydettiğim kerterizlerim vardı, ama bu program sayesinde kerterizlerimden daha verimli olabileceğini düşündüğüm yerler olduğunu gördüm Siyirdim...

Burada çıkan görüntüleri google eartk programı ile çakıştırma yapabilyormuyuz bu arada,bilginiz varmı? eğer öyle birşey yapılabilirse bu program o zaman tadından yenmez :-)))
Bul
sayın bahadır sarıca..uzun süredir bende bu programı arıyordum ama bir türlü indirmeyi başaramadım..eger antalya-anamur arası haritayı mail atarsan sevinirim..adresim./murselink@hotmail.com.....tlf..0544.6969694./alanyadan selamlar
Bul
paylaşım için teşekkürler.
Bul
yalova tatar yazdı:bahadır ben yalovanın derinliklerini çok iyi bildiğimi sanıyorum burasınıda yayınlarsan sevinirim kardeşimmm. Affet

Bahadır Sarıca yazdı:Düzeltince yayyınlarım Erden abi.

Erden abi düzelttimGulumse
Biraz geç oldu kusura bakmassın artıkWink
Selamlarımla...

[Resim: m9t0k3.png]

[Resim: zkk76t.png]

[Resim: spdc0y.png]

Bul
alpperr yazdı:tamam bahadır bey,sorunu hallettimAlkis,1. dosyanın içerisindeki autorun.exe isimli dosyayı çalıştırınca tüm dosyaları otomatik açıp kurulumu kendisi yapıyor...
Cidden çok güzel bir program Affet... daha önceleri cep telefonunun gps'i ile kaydettiğim kerterizlerim vardı, ama bu program sayesinde kerterizlerimden daha verimli olabileceğini düşündüğüm yerler olduğunu gördüm Siyirdim...

Burada çıkan görüntüleri google eartk programı ile çakıştırma yapabilyormuyuz bu arada,bilginiz varmı? eğer öyle birşey yapılabilirse bu program o zaman tadından yenmez :-)))
Koordinatları google earth programına koordinatları elle girerseniz olabilir. Ama birbirleriyle uyumlu olduklarını sanmıyorum.Sad
Selamlarımla...

murselin yazdı:sayın bahadır sarıca..uzun süredir bende bu programı arıyordum ama bir türlü indirmeyi başaramadım..eger antalya-anamur arası haritayı mail atarsan sevinirim..adresim./murselink@hotmail.com.....tlf..0544.6969694./alanyadan selamlar
Mail olarak göndermek mümkün değil. İsterseniz buradan koyabilirim. Ya da programı linklerden indirmeniz gerekiyor .Selamlar...
fotokopici yazdı:paylaşım için teşekkürler.

Güle güle kullanın...Gulumse

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  magellan-mapsend bluenav europe v.1.01 abyss 1 545 20-01-2017, 20:23
Son Yorum: abyss
  BlueChart Atlantic V9.5 Deniz Derinlik Haritası sansar3535 27 10,017 25-05-2011, 15:21
Son Yorum: meydanpey
  İSTANBUL BALIK HARİTASI Boğaziçi 39 10,927 30-01-2007, 02:42
Son Yorum: Boğaziçi
  tatlı su ve deniz balık haritası derhan 10 3,596 11-01-2007, 07:17
Son Yorum: bahri ozmen

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi