18-01-2010, 14:11
bahadır bey mersin bölgesinin haritasını yayınlayabilirseniz sevinirim... Mersin limanı civarları...
Magellan-MapSend BlueNav Europe v.1.01(Derinlik haritası)
|
18-01-2010, 14:11
bahadır bey mersin bölgesinin haritasını yayınlayabilirseniz sevinirim... Mersin limanı civarları...
18-01-2010, 15:48
deniz aşığı yazdı:Bahadırcım ahmetbeyli yöresini bildirirsen sevinirim teşekkürler alpperr yazdı:bahadır bey mersin bölgesinin haritasını yayınlayabilirseniz sevinirim... Mersin limanı civarları... Arkadaşlar programda hata veriyor sürekli, düzeltince yükleyeceğim. Kusura bakmayın. ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
18-01-2010, 16:22
bahadır ben yalovanın derinliklerini çok iyi bildiğimi sanıyorum burasınıda yayınlarsan sevinirim kardeşimmm.
![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
18-01-2010, 16:53
Bahadır bey, verdiğiniz linklerden programı inririp kurdum ama tam anlamıyla çalıştıraildim dersem yalan olur..
İlk açılışta avrupa haritsı çıkıyor ama bçlgelere tıklayınca daha detaylı haritayı açmıyor. Programın kullanımı ile ilgili bir açıklama yapabilirseniz sevinirim...
18-01-2010, 17:31
yalova tatar yazdı:bahadır ben yalovanın derinliklerini çok iyi bildiğimi sanıyorum burasınıda yayınlarsan sevinirim kardeşimmm.Düzeltince yayyınlarım Erden abi. alpperr yazdı:Bahadır bey, verdiğiniz linklerden programı inririp kurdum ama tam anlamıyla çalıştıraildim dersem yalan olur..Alper bey, linklerdeki rar uzantılı dosyaları tek bir dosyada toplayıp açtığınızda programın kurulumuna geçmesi gerekiyor. Ben indirerek kurmadım.Bir dostumdan cd ile almıştım. Konu başlığında yazan bir arkadaşımız linkleri vermişti, ben de yazımın başına eklemiştim. Daha fazla açıkçası bilgim yok...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
19-01-2010, 10:33
tamam bahadır bey,sorunu hallettim
![]() Cidden çok güzel bir program ![]() ![]() Burada çıkan görüntüleri google eartk programı ile çakıştırma yapabilyormuyuz bu arada,bilginiz varmı? eğer öyle birşey yapılabilirse bu program o zaman tadından yenmez :-)))
sayın bahadır sarıca..uzun süredir bende bu programı arıyordum ama bir türlü indirmeyi başaramadım..eger antalya-anamur arası haritayı mail atarsan sevinirim..adresim./murselink@hotmail.com.....tlf..0544.6969694./alanyadan selamlar
03-04-2010, 11:22
paylaşım için teşekkürler.
03-04-2010, 17:14
yalova tatar yazdı:bahadır ben yalovanın derinliklerini çok iyi bildiğimi sanıyorum burasınıda yayınlarsan sevinirim kardeşimmm. Bahadır Sarıca yazdı:Düzeltince yayyınlarım Erden abi. Erden abi düzelttim ![]() Biraz geç oldu kusura bakmassın artık ![]() Selamlarımla... ![]() ![]() ![]()
03-04-2010, 17:20
alpperr yazdı:tamam bahadır bey,sorunu hallettimKoordinatları google earth programına koordinatları elle girerseniz olabilir. Ama birbirleriyle uyumlu olduklarını sanmıyorum. ![]() Selamlarımla... murselin yazdı:sayın bahadır sarıca..uzun süredir bende bu programı arıyordum ama bir türlü indirmeyi başaramadım..eger antalya-anamur arası haritayı mail atarsan sevinirim..adresim./murselink@hotmail.com.....tlf..0544.6969694./alanyadan selamlarMail olarak göndermek mümkün değil. İsterseniz buradan koyabilirim. Ya da programı linklerden indirmeniz gerekiyor .Selamlar... fotokopici yazdı:paylaşım için teşekkürler. Güle güle kullanın... ![]()
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
magellan-mapsend bluenav europe v.1.01 | abyss | 1 | 545 |
20-01-2017, 20:23 Son Yorum: abyss |
|
BlueChart Atlantic V9.5 Deniz Derinlik Haritası | sansar3535 | 27 | 10,017 |
25-05-2011, 15:21 Son Yorum: meydanpey |
|
İSTANBUL BALIK HARİTASI | Boğaziçi | 39 | 10,927 |